Kalbim yerinden sökülüyor gibi

Valla aynisini yazacaktim..

Esiniz sizinle evlenmiş ama siz siz degilsiniz artik o yuzdende sikilmis. Bu kadar odun vermeyin kendinizden allah askina.

Sevmeye dair algılarınızı değiştirin lütfen. Birini sevmekle onun her dediğini yapmayı bağdaştırmışsınız ve bu en büyük hatanız. Benliğinizi kaybetmişsiniz ve sürekli sevgi dilenmişsiniz. Böyle bir profil hiç kimseye cazip gelmez, gerçek bu. Kendinize ait kararlarınız ve değerleriniz olsun, bir birey olduğunuzu yeniden hatırlayın.

kapanmanı ısteyıp evlılık oncesı yapılan işler ne iş .neyse boşan gecer zaman yaralarını sarar.

Valla bende anlamadım evi terkettiginizden haberi var mı bugün mü terkettiniz bosanacaginizi söylediniz mi soylediyseniz o ne dedi?

Şu bekaret konusuna da aşın artık ya. ne demek mecbur kaldım. cinselliği erkek yaşayınca hahahah helal ulen kadın yaşayınca ooowwww haram. nedir yani biriyle aşk yaşamışsınız sonucunda da cinsel birlitelik olmuş. sizin bekaretinizi sorgulayan adamlara selam bile vermeyin. neden kalbin yerinden sökülüyormuş. kukla gibi yaşamayı çok mu özledin. önemsenmeden hiçbir konuda hiçbir fikir beyan etmeden yaşamaya aşık mısın. koş git o zaman. sen erkeksin sen herşeyui yaparsın ben bu evin içinde tıkılmya devam etmek için can atıyorum de. te Allahım ya.

Kapanma mevzusuna girmek istemiyorum siz en başından hata yapmışsınız bu konuda
benim eşim de bana nişanlı iken kapanmanı istiyorum demişti çünkü ailesi hep kapalı
benim verdiğim cevap; sen beni böyle gördün böyle begendin böyle istedin ve biz bu şekilde yüzük taktık, sen şimdi benden kapanmamı isteyemessin, ben eğer ki bir gün kapanmak istersem sen istediğin için değil allah rızası için kapanırım dedim '
şimdi madem kapalı birini istiyorsun bitti bu iş dedim tabi hemen döndü.. baştan hatalısınız dememde ki mevzu bu ağırlıgınızı koyamamışsınız.
Eminim bu forumda bir çok kadın eşini çok seviyordur ama şöyle birşey var biraz hayat tecrübesi edinen bir kadın çok sevmenin eşine çok ilgi göstermenin, sürekli fedakarlıklar yapmanın, kendinden ödün vermemin kendine zarar vereceğini bilir.. sizinde bilmeniz lazım dı.. Bir insana çok değer asla vermeyeceksin bu eşinde olsa her zaman bir ağırlıgın olacak
seni kaybetme korkusu olacak, gerektiğinde senin lafın sözün dinlenecek.. ben hiç görmedim vbiliyormsunuz saçını süpürge eden kadınların yarandığını ? ya aldatılıyor ya şiddet görüyor ya eşi tarafından bu şekilde davranılıyor çok üzülüyorum..
Siz de en büyük hatayı burda yapmışsınız..
bence kendinizi değiştirin siz böyle yaptıgınız için eşiniz kendisini afedersiniz bir halt sanmış izin vermeyin
kendinze saygınız için bunu yapmalısınız, bir süre sizde onu umursamayın, ağırlıgınızı koyun, o nasıl davranıyor ise sizde öyle davranın, onsuz da mutlu oldugunuzu ona bağımlı oldugunuzu göstermeyin.
her dediğine evet demeyin.. siz bir bireysiniz kendinizi tamamen geri çekin
eğer eşinizin düzeleceği varsa kafasına dank eder ve düzelir yok düzelmeyeceği var ise ayırın yollarınızı derim

Evi terk etmişsiniz, üstüne regl dönemi yaşadığınız ağrı nedeniyle defalarca arayıp mesaj atmışsınız, hangi akla hizmet? Evi terk etmek ayrılık kararı vermek değil midir? Her başınız sıkıştığında çocuk gibi terk ettiğiniz eşinizi mi arayacaksınız? Bu nasıl terk? Siz ne istiyorsunuz öncelikle buna karar verin. Eşiniz net bir şekilde size saygı duymuyor, baskıcı kısıtlayıcı, sosyal çevrenizden sizi soyutlamış, ama kendisi gayet güzel gezmiş tozmuş sizde onun için evde kocasını bekleyen kadın olmuşsunuz. Bir kafeste sıkışıp kalmışsınız. Böyle evlilik olmaz, yürümez ancak sizin takındığınız tavırla ayrılıkda olmaz. Kuvvetle muhtemel eşiniz evi terk etmenizi dikkate dahi almamış.

ben açıkçası bir kadın olarak sizin bu yaptığınızı doğru bulmuyorum. birinden sevgi ilgi dilenmek çok saçma. sırf evlenmeden aramızda bişeyler yaşandı diye e ortada kalmayım kabul edeyim isteğini evlenip mutlu olayım.
ama bak ortada bir mutluluk yok. siz eşinize blof yapmışsınız oda ilgisizliğinden ödün vermemiş şimdi size ne derse kabul ederwiniz. ha kapanıp kapanmamak tabiki sizin tercihiniz ama kapanacaksanız Allah rızası için kapansaydınız keşke

Canim sen çok fedakarlık yapmışsın o da kıymet bilmemiş ne yazık ki , senin çabaladığın o kadar belliydi ki zaten ama o ... ailene felan danıştın mi ne diyorlar ?? Hakkında en iyisi olsun canim..
Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın ....

Nikah günü kapanmaya zorlayan bir adamı oracıkta tokatlayıp terk etmemekle en büyük hatayı yapmışsınız zaten.. Bekaretinizi kıymetli beyefendiye teslim ettiniz diye emirleri altında ezilmişsiniz yazık. Bu şahıs nikahsız birlikteliğe açık ama evlilik sonrası ''açıklığa'' kapalı ne tuhaf

Kesinlikle, arkanıza bile bakmayın.

Regldendir o bişey olmaz. Adam o kadar şey yapmış hepsini yutmuşsunuz bi ağrınız var diye evi mi terkettiniz. Ağrı kesici içip uyusaydınız. Bayılmazdınzda.

Anneme kalsa bugün boşanmam lazim. Eşim de yazıyor şuan heryerden süprizler hazirliycakmis gönlümü alcakmis falan da filanda. Yeni mi başına tak etmiş. Çok kafam karışık canım ya. Ne düşünsem bilemoyom

aklın varsa anneni dinlersin.
ama barışacaksın belli ki..
eşin tam bir vakit kaybı..
emek israfı..
keşke dönüp önündeki bir iki seneyi daha ziyan etmesen.
zira eninde sonunda boşanacaksın.

Bak kuzum ex eş kişiside kapanmamı istedi evlendikten sonra,ve ben buyum sırf senin için bunu yapmam dedim,nişanlıyken falan deseydi yüzügü atardım,oldugu gibi kabul etmeli insan.o yüzden bırak gitsin ne hali varsa görsün cahil insanlarla ugrasmak zor.kendine bunu yapma hala ne diye arıyorsu karnım agrıyor diye.kaçan kovalanır güzelim.hayat ssnin istedigin gibi yaşa başkası için degil kendini mutlu etmek için yaşa.bu arada 11 ay evli kaldım boşanalı 1 ay oldu ve iyiki diyorum iyikiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…