- 14 Nisan 2015
- 126
- 60
- 48
- Konu Sahibi falanca_23
Merhaba arkadaşlar, benim kendim hakkında bir problemim var. Kendimi işime inanılmaz kaptırıyorum. Okul hayatımda da öyle idim. Kedimi tamamen işime veriyorum, sağlığım dan olacak kadar. Sürekli en iyi ben olayım diyorum kendimi parçalıyorum. Çok kibirli oluyorum zaman zaman ve kendimden utanıyorum böyle kötü şeyler hissettiğimde. Aslında bu sorun çocukluğumdan geliyor..ailem bana asla evle ilgili sorumluluk vermedi. Hep ders çalış iyi ol başarılı ol herkes seni takdir etsin........ Bunları beynime aşıladılar .. 26 yaşındayım ve iyice yüzüme vurmaya başladı gerçekler tokat gibi. Ailem yüzünden hayatım sadece okul iş çalışmak oldu. Onlardan ayrılmadım hiç. Bu yüzden geç farkettim bazı şeyleri..
Mesela çok da anlaşamıyorum insanlarla, ya da yaşıtlarım evleniyore Ben bi insana nasıl katlanırım bilmiyorum. Nasıl sevilir insanlar bilmiyorum.. Çok kibirliyim sinirliyim... Lütfen dalga geçme yin ... Ben bunları nasıl aşarım bunu sormak istiyorumm.. Fikirleriniz var mı benim için
Mesela çok da anlaşamıyorum insanlarla, ya da yaşıtlarım evleniyore Ben bi insana nasıl katlanırım bilmiyorum. Nasıl sevilir insanlar bilmiyorum.. Çok kibirliyim sinirliyim... Lütfen dalga geçme yin ... Ben bunları nasıl aşarım bunu sormak istiyorumm.. Fikirleriniz var mı benim için