• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimi çok kırdı!!

toffler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
28
0
0
İstanbul
Kızlar moralim çok fena bozuk. Sevgilim bir kanalda oyunculuk yapıyor. Mesleği gereği yoğun. Ona hak veriyorum ama ilgisi çok azaldı. İlk başlarda çok çok iyiydik. Beni aramadan sormadan geçen zamanı yoktu. Ama şimdi öyle değiliz. Başka birisine ilgisi yok bundan da eminim sorun ne bilmiyorum anlatmıyorda. Dün benim için çok önemli bir durumun sonucu belli olacaktı. Gün içinde arayıp sormadı, akşam aradığında da hatırlamadı. Hiç sormadın dedim unutmuşum kusura bakma dedi. Sizce sebebi ne olabilir?
Ben nedense yaptığı işe bağlayamıyorum çünkü onunla tanıştığımızda şimdi neyse o zamanda öyleydi hayatı değişen bir şeyi yok
Bir sorunu varda bana mı anlatmıyor kızlar diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum :14:

Kızlar moralim çok fena bozuk. Sevgilim bir kanalda oyunculuk yapıyor. Mesleği gereği yoğun. Ona hak veriyorum ama ilgisi çok azaldı. İlk başlarda çok çok iyiydik. Beni aramadan sormadan geçen zamanı yoktu. Ama şimdi öyle değiliz. Başka birisine ilgisi yok bundan da eminim sorun ne bilmiyorum anlatmıyorda. Dün benim için çok önemli bir durumun sonucu belli olacaktı. Gün içinde arayıp sormadı, akşam aradığında da hatırlamadı. Hiç sormadın dedim unutmuşum kusura bakma dedi. Sizce sebebi ne olabilir?
Ben nedense yaptığı işe bağlayamıyorum çünkü onunla tanıştığımızda şimdi neyse o zamanda öyleydi hayatı değişen bir şeyi yok
Bir sorunu varda bana mı anlatmıyor kızlar diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum :14:

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz??
İlgisi çok azaldıysa, muhtemelen başka bir tarafa kaymıştır.
Mesleği gereği yoğun olabilir ama daha evvel ilgilenirken, şimdi aynı şartlarda ilgilenmiyor
ise düşünmek istemediğiniz o durumu gündeme alsanız daha iyi olur.
Alın karşınıza konuşun, anlamaya çalışın, umarım başka bir sorundan kaynaklanıyordur.

Aynı sorun bendede wardı eşım ısler guclerde oynuyor bana ılgsı azalmstı benımde kızım war bende terketmstm bunalmstm ılgszlıgnden benım ıcın meslegını bıraktı kızımı ve benı alıp yepyenı bır ew yaptı esyalarda dağil.su an mutluyuz.bence senı benımsemıs sureklı elınde pesımde nasıl olsa diye sanıyor bence sende ılgsz davran telefnunu werme kurcalaması ıcın.gızlı kapaklı ıs cewırıyoms gıbı tedırgn davran bak nasıl dıkkat cekıceksın gelıp ne yapmaya calıstgnı sorcaktır sende sorunu anlat duzelmezse bırakacgnı syle eger gıt dıyosa artk sewmıodr zaten aklına bırı gırmstr kesın dedklerımı yap

çokmu ünlü yoksa cast ajansdanmı gidiyor ?

valla o camiia da herşey olabilir bılmıyorumki ününede baglı birazda ondan sordum

çünkü dizi çekımlerine çok gittim ortamlarınıda bılıyorum az çok

erkekler ilişkinin başlarında farklı davranırlar :) daha ilgili olurlar. benim de erkek arkadaşım çok yoğun. yoğunluğundan dolayı az görüşüyoruz. diğer konularda da ondan emin olduğum için gün içinde az mesajlaşmalarımız ve konuşmamız artık eskisi gibi canımı sıkmıyor. bence sen de zamanla bu duruma alışırsın. ama tabi ki aklına gelen o düşüncelerin senin kuruntun olduğuna kesin emin olduğunda. bunun için de yüz yüze buluştuğunda bu durumun seni incittiğinden bahset. o sana gerekli açıklamayı yaptığında ikna olursan ona göre kararını verirsin.

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

İşim vardı yoğundum falan dese anlıcamda unutmuşum ne demek? insan sevdiğini unutrmu? neden belli bi süre sonra herşey sıradanlaşıyorki:ssz: keşke herşey ilk günkü gibi kalsa... bencede çok peşinden gitme ve hiçkimseden bu kadar emin olma...

Back
X