- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Bizimkilere göre olamaz :)Bilmiyorlarsa niye öyle bir tribe giriyorlar? Muhatap olduğunuz her erkekle evlilik mi düşüneceksiniz, normal bir arkadaşınız olamaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkilere göre olamaz :)Bilmiyorlarsa niye öyle bir tribe giriyorlar? Muhatap olduğunuz her erkekle evlilik mi düşüneceksiniz, normal bir arkadaşınız olamaz mı?
Babanızı dinleyinMerhaba hanımlar, tazecik bir kaos ile size geldim.
Biri var, kuvvetle muhtemel bana karşı hisleri var. Benim de kendisine karşı güçlü bir hoşlantım var. Birkaç gündür sürekli beraberiz, sürekli imalar ile evlilik, sevmek üzerine konuşuyoruz beraber film vesaire izliyoruz geziyoruz. Ben tek bir mevzu dışında benim için biçilmiş kaftan diye düşünüyorum ama babam onun için "Dümdüz biri, uzak dur eğer tekrar bu kadar samimi olursan babasıyla görüşürüm bu durumu haberin olsun diye tehdit etti beni. Asla böyle bir rezillik yaşamak istemiyorum. Ne yapacağıma, ona karşı nasıl bir tavır sergilemem gerektiğine karar veremiyorum. Aramızda birbirimize itiraf ettiğimiz bir şey yok, işte başka hayatlar üzerinden evliliği, "Sen ne düşünüyorsun bu konuda" gibi konuşuyor, yorumluyoruz. Yani çok ince bir ip var aramızda her an kopabilir de daha da kuvvetlenebilir de. Bir yanım kopmasından korkuyor, bir yanım babanın bir bildiği vardır diyor. Annem dedem babannem babam, hepsinin aklı çıkıyor aramızda bir şey olacak diye. Benim penceremden çok iyi, nazik biri. Ama yanımda olduğunda ciddi anlamda gündelik hayatımda olan alışkanlıklarımı etkiliyor. O'nun yanında farklı davranıyor, tavizler veriyorum. Tutulduğuma eminim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübelerinizi, tavsiyelerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bir şey öğrenmedi, sadece bizi fazla samimi görünce bir uyarı yaptıBabanızın nasıl ve neden öğrendi?
Evlilik bunlardan sonra gelir.Bunlar zamanla olacak şeyler
Belki de haklısınız. Peki bu durumda karşı tarafa nasıl bir tavır sergilemeliyim?Evlilik bunlardan sonra gelir.Burası bu kafayla ilerleyip pişman olan kadınlarla dolu. Babanı dinle.
Hislerim var bilmiyorlar diyorsunuz ama babanız hislerinizi öğrenmediği halde bu uyarıyı yaptıysa babanızı dikkate alın.Bir şey öğrenmedi, sadece bizi fazla samimi görünce bir uyarı yaptı
Sizin yurt dışına gitmenizden korkuyorlardır.Zannedersem yurt dışında olduğu için ve bizim kadar muhafazakar olmadığı için.
Peki karşı tarafa nasıl davranmam gerekiyor?Hislerim var bilmiyorlar diyorsunuz ama babanız hislerinizi öğrenmediği halde bu uyarıyı yaptıysa babanızı dikkate alın.
Yaşlarınızın daha küçük olduğu , evliliğin ciddi bir kurum olduğu sadece sevgi ile yürümeyeceğinden bahsedip araya mesafe koyabilirsin. Zaten kaderiniz de ise meslek , para ve olgunluk geldiğinde birleştirirsiniz hayatınızı.Belki de haklısınız. Peki bu durumda karşı tarafa nasıl bir tavır sergilemeliyim?
Evet o zaten eskiden beri olan bir korku onlar için. Haklı da olabilirler, zor bir şey sonuçta.Sizin yurt dışına gitmenizden korkuyorlardır.
Anladım. Bildiğim tek şey anne babaların her zaman haklı olduğu ama bu yaşta onların dediklerini algılayabilir misiniz bilmem.Bizimkilere göre olamaz :)
Evet, haklısınız eğer mevzu buraya gelirse, açıklama yapmam gerekirse bu tarz bir açıklama iyi olabilir.Yaşlarınızın daha küçük olduğu , evliliğin ciddi bir kurum olduğu sadece sevgi ile yürümeyeceğinden bahsedip araya mesafe koyabilirsin. Zaten kaderiniz de ise meslek , para ve olgunluk geldiğinde birleştirirsiniz hayatınızı.![]()
Türkiye de yaşıyoruz ve baya zaman gerekli artık tr deBunlar zamanla olacak şeyler
Her zaman mı haklılardır? Kalbim kabul etmek istemiyor çünkü gerçekten sevmiştimAnladım. Bildiğim tek şey anne babaların her zaman haklı olduğu ama bu yaşta onların dediklerini algılayabilir misiniz bilmem.![]()
Karşı taraf yurt dışında yaşadığı için seneye bir mesleği olacak inşaAllah. O açıdan söyledim.Türkiye de yaşıyoruz ve baya zaman gerekli artık tr de
Bu yorum baya iyi :) Yani biraz insan içinde, ilişkilerinde daha ince düşünen biri olmalı diye düşünüyor muhtemelen.Dumduz biri ne demek?
Yamuk damat mi istiyor babaniz?