• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbin en cok unuturken acir...

Sıkıntıların bence yaşadıklarından çok belirsizliklerden kaynaklanıyor. Hani olan olmuş artık önüne bak derler ya sen önünü göremiyorsun. Ama buda senin elinde. Her şey birbiriyle ilintili değil midir? İş, düzenli hayat, para, kendini iyi hissetme, çevrene pozitif enerji verme ve ilişkiler. Bir yerden başla gerisi çorap söküğü gb gelecektir. Yaptıklarından bu gücün sende olduğu belli. Silkelenmen lazım ama öyle bir haftalık değil.

Evet bir haftalik oluyor sonra zaten 0 a yakin enerjim bitiyor ..Kapaniyorum eve ,butun gun hic bir sey yapmiyorum desem yeri ,uyuyorum saatlerce bir seyden kacarmiscasina ,kalkiyorum kahve belki bir seyler yiyorum ,muzik dinliyorum ,yatiyorum ..Ama yapmam gereken o kadar cok sey var ki aslinda hicbirine elimi suremiyorum ..

Evet bir haftalik oluyor sonra zaten 0 a yakin enerjim bitiyor ..Kapaniyorum eve ,butun gun hic bir sey yapmiyorum desem yeri ,uyuyorum saatlerce bir seyden kacarmiscasina ,kalkiyorum kahve belki bir seyler yiyorum ,muzik dinliyorum ,yatiyorum ..Ama yapmam gereken o kadar cok sey var ki aslinda hicbirine elimi suremiyorum ..
Kısır bir döngü gibidir o. Kendini kapadıkça, dibe çektikçe moralin bozulur, moralin bozuldukça dahada kapanır, dibe yaklaşırsın. Döngüyü kırman lazım. Nasılını söyleyemen çünkü hayatını, alışkanlıklarını, zevklerini bilmiyorum. Onu sen bulacaksın ve en önemlisi harekete geçeceksin. 30 yaşında daha genceciksin, yaşayacak çooook şey var.

Sen o gittiğin ülkede de yapamayacağını, tamamlamadan geri geleceğini söylüyordun hatırlıyor musun? ama insan neleri yapıyor değil mi?

daha çok olmadı bildiğim kadarıyla ayrılığın. çok normal böyle hissetmen. aslında giden zamanına üzülüyorsun bence. ama güzel günler ilerde, her zaman daha ileriye bak. yaşadıklarını tecrübe say, asla unutma. unutma ki tecrübelerinle birlikte umutla mutlu ol..

Sen o gittiğin ülkede de yapamayacağını, tamamlamadan geri geleceğini söylüyordun hatırlıyor musun? ama insan neleri yapıyor değil mi?

daha çok olmadı bildiğim kadarıyla ayrılığın. çok normal böyle hissetmen. aslında giden zamanına üzülüyorsun bence. ama güzel günler ilerde, her zaman daha ileriye bak. yaşadıklarını tecrübe say, asla unutma. unutma ki tecrübelerinle birlikte umutla mutlu ol..

Surekli aklima geliyor yalanlari ,beni aptal yerine koyma cabalari ne gerek vardi bunlara bilmiyorum ..
Diyorum ki seni sevmedi ,tamam bunu kabul edebilirim o zaman neden ayrilmadi da yapabilecegi butun adilikleri yapti..
Bir tanidigim vardi hic kimseye inanmayan hep supheyle yaklasan ,buna kim ne yapti da bu kadar kendini cekti demistim tam da aynisini yasiyorum..
Nasil bu hale geldim inanamiyorum..Kimseyle icli disli olamazdim zaten ama artik tamamen samimiyetimi,inancimi,guvenimi,acima duygumu hepsini yitirdim ..Cok eminim yok oldular ..Smdi kimseye caktirir miyim asla ,saniyorlar ki hayati mukemmel oyle de sansin zaten herkes ama ben kendimi biliyorum cok zavalli hissediyorum ..

Surekli aklima geliyor yalanlari ,beni aptal yerine koyma cabalari ne gerek vardi bunlara bilmiyorum ..
Diyorum ki seni sevmedi ,tamam bunu kabul edebilirim o zaman neden ayrilmadi da yapabilecegi butun adilikleri yapti..
Bir tanidigim vardi hic kimseye inanmayan hep supheyle yaklasan ,buna kim ne yapti da bu kadar kendini cekti demistim tam da aynisini yasiyorum..
Nasil bu hale geldim inanamiyorum..Kimseyle icli disli olamazdim zaten ama artik tamamen samimiyetimi,inancimi,guvenimi,acima duygumu hepsini yitirdim ..Cok eminim yok oldular ..Smdi kimseye caktirir miyim asla ,saniyorlar ki hayati mukemmel oyle de sansin zaten herkes ama ben kendimi biliyorum cok zavalli hissediyorum ..
zavallı falan değilsin. sadece şu an için mutsuzsun. yaralısın ama geçer. tek kazık yiyen sen değilsin. ;)

ne kadar oldu ayrılalı?
ne zaman döneceksin Türkiye ye?
ve psikolog desteği almayı hiç düşündün mü?

zavallı falan değilsin. sadece şu an için mutsuzsun. yaralısın ama geçer. tek kazık yiyen sen değilsin. :KK66:

ne kadar oldu ayrılalı?
ne zaman döneceksin Türkiye ye?
ve psikolog desteği almayı hiç düşündün mü?

Ya 3 ay sonra ya da 9 tamamen ben ne kadar istersem emin degilim ki acaba kalip devam mi etsem yoksa tamam mi desem ,iste boyle sacma sapan bir suru soru var kafamda ..
Gelipte issiz kalmaktan,kalipta yine calisamazsam korkusundan hicbir sey yapamiyorum

Ya 3 ay sonra ya da 9 tamamen ben ne kadar istersem emin degilim ki acaba kalip devam mi etsem yoksa tamam mi desem ,iste boyle sacma sapan bir suru soru var kafamda ..
Gelipte issiz kalmaktan,kalipta yine calisamazsam korkusundan hicbir sey yapamiyorum
psikolog diyorum destek diyorum :)

herşey yoluna girer merak etme akışına bırak biraz ;)

Mitomani..

Siz ne kadar zamandır ordasınız ? Sufır dille mi gittiniz? Dünyanın en zor dillerinden birini öğreniyorsunuz..ve şuanki seviyeniz ne? Orta derece falan?

Bir yili gecti ,evet cok zor bir dil ,konusmam iyi sayilabilecek derecede

Bir yili gecti ,evet cok zor bir dil ,konusmam iyi sayilabilecek derecede

Bravo ben geleli 6 ay oldu dil okulunada 5 aydır gidiyorum ama ortaseviyeyi tamamlayamadım daha..kusura bakmayın başlıktan alakasız ama aynı durumdayız merak ediyorum siz 6 aylıkken diliniz nasıldı yani gelişme hızlanıcak mı? Tabi ben ders çalışmıyorum öyle bir sorunum da var. 4 ay 3 saatlik okul dışında dili konuşmuyordum 1 aydır konuşuyorum..

Back
X