• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbin en cok unuturken acir...

Senden bahsetmiyorum ki,erkeğin bakışlarından bahsediyorum.Sana hissettirdiğine göre ,bakışlarını yakaladığına göre ,bir şeyler düşünüyor hakkında diye diyorum.

Dusunebilir
Dusuncesinde ozgur
Insallah daha fazla dusunur
Benden baska bisi dusunecek firsati olmaz der seni operim ;)

Kapatılmış konuya burdan mı devam ediyorsunuz, üstelik bir yıllık konu.
Bu sitenin kurallarını eski ve tanınmış(! ) üyeler bilmiyor herhalde.

Kapatılmış konuya burdan mı devam ediyorsunuz, üstelik bir yıllık konu.
Bu sitenin kurallarını eski ve tanınmış(! ) üyeler bilmiyor herhalde.

Evet kamber ustune geldin
Tuh simdi kural ihlali yaptik
Neden biliyon mu
Mune banlasin diye ...

Zamanla düzelecek.. Herşey yeni bi yüz giyecek merak etme. Sen sadece onun sana yazıp yazıp sinirlerini bozmasına, kafanı karıştırmasına ve unutman gereken şeyleri sana hatırlatmasına izin vermesen çok iyi olacak. Nasıl engellersen engelle onu..

Valla benim fikrim boşanıp yoluna bakman. bunun yumuşatılacak bir tarafı yok. Ama senin düşüncen de 'ya olmazsa ya aradığımı bulamazsam' değil mi? Olursa senin için tabiki iyi olacak ama olmazsa da boşuna mı boşandım ikilemi yaşamaktan korkuyosun.

Hakkında hayırlısı diyim.

Arkadaşınızla görüşüyorsanız görüşmeyi kesin.
Çok üzüldüm eski eşiniz karaktersizmiş ama farkedip boşanmışsın. Bundan sonraki hayatın daha güzel olacak eminim..

Valla benim fikrim boşanıp yoluna bakman. bunun yumuşatılacak bir tarafı yok. Ama senin düşüncen de 'ya olmazsa ya aradığımı bulamazsam' değil mi? Olursa senin için tabiki iyi olacak ama olmazsa da boşuna mı boşandım ikilemi yaşamaktan korkuyosun.

Hakkında hayırlısı diyim.

Baltayi yine tasa vurmak
Yogurdu ufleyerek yemek
Ne dersen artik
Tesekkur ederim
Bi sure ugramam artik iyi bak kendine :(

Back
X