Kalbini kırdım haksızmıyım?

Rabbim nasibinizi artırsın, işlerinize bereket versin inşallah. Ahlaklı çalışkan bir de mahçup olacak kadar arlı bir adamsa ne güzel. Huzurunuz muhabbetiniz de bol olur inşallah

Beyefendi küsüyor diye elinde kalan son kötü gün parasını sayma eline, ne olursa olsun oturup beraber ağlamak var işin ucunda. Önce para biriktirsin sonra atılsın işe. Bi de küsüyor ya. Totoyu dönüp yatıyor ya, atıver minik bi tekme jajsjzjxkckckc. Ne güzel vicdana oynuyorlar.

Ya tutarsa diye ihtiyaç için ayrilan para riske edilmez. En iyisini yapmışsınız. Sizin onu düşündüğünüz kadar o da sizi düşünsün.Söylemesi belki kolay ama 3 cocugu varken ya tutarsa diye patronluk hayali kuracağına ki yazdığınıza göre daha önce de çok kandırılmış,girip maaşı belli bir işte çalışsın. Macera peşinde koşma zamani mi. Resmen sizin bileziklerle bir nevi kumar oynamış olacak.

İşin reklam ayağına ağırlık versin, en kötü ürün bile iyi bir reklamla satılabilir.
Ayrıca internet satış işini hafife almayın, internet üzerinden de kişiye özel çalışılıyor.
elinde kalıp satamadığı ürünleri de elden çıkarmış olur.

Kenarda 15 bin gibi 1 yıl issiz kalsanız gecinemeyeceğiniz kadar paranız var ama 3 cocuk.
Yani o da giderse napacakmıssınız düsünmüs mü?
Vermeyin kırılabilir..
Yapacak bisey yok.

Esiniz daha önce verdigi sözü tutamamis. Ortada cocuk olmasa neyise, ama gecim sıkıntısısına ragmen hamile kalmissiniz ve iki cocuk daha var. Aslinda esinizin bunu düsünmesi lazim. Bakti isi olmuyor, baska bir iste calisacak yada internetten satmaya gayret edecek. Bu durumda paranizi vermeyin

Daha önce de söylenmiş ama bence de interneti göz ardı etmeyin 2 sipariş dahı gelse kârınıza olur. Hem eşinize zaman kaybı olmadan siz evden takibini yapabilirsiniz. Fiyatı yüksek ürünler için değil ama elinizde kalan artan malzemeyi değerlendirmek için dahi dolap ve benzeri uygulamaları kullanabilirsiniz . Kendi adınıza hibe desteğine KOSGEB, Habitat derneğine başvurabilirsiniz. Rabbim helal bol kazançlar nasip etsin

Peki eşiniz neden tasarım yaptıranlardan ön ödeme almıyor.en azından malzeme parası almadan kendi cebinden harcama yapılırmı ya o zaman o masraf tabiki kendisinden cıkar.eşiniz esnaflık yapmayı bilmiyor.bi işe başkarken en az yarı parası alınır bu böyledir yoksa cokk bakar gidenin ardından

Bence vermeyin.
Ben de basta canın sagolsun demiştim ama son kez borc olarak verdiğim miktarı ödemediği için didik didik ettim. Karı koca bile olsa Hersey payşasılmak zorunda değil.
O bana aldatmayacagının garantisini veremiyorsa (kimse veremez)
Ben de aldatılırsam terkedebilecek ya da onu evden kovabilecek bir miktarı kenarda tutabilmeliyim

Yalnız o sipariş gerçekleşseydi gırtlağınıza kadar borca batmış olabilirdiniz farkındasınız değil mi? Bu tür işlerde kimse nakit parayla çalışmıyor ...batmış bir firmanın seneti /sepeti/çeki ile öylece kalabilirdiniz.Benim anlamadığım size sipariş veren firmalara neden başvurmuyor eşiniz..sonuçta onlar da eşinize hazırlatıyorsa doğrudan o firmanın maaşlı elamanı olarak da çalışabilir eşiniz.

Sizin bileziklere guvenip is yapmasin elde avucta bisey yoksa siz ne yapabilirsiniz vermeyin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…