- 17 Nisan 2019
- 487
- 529
- 33
- 38
- Konu Sahibi begonyabahcesi
-
Bir Auto-Imun hastalığı. Burda detay vermek çok doğru olmaz ama direk bağışiklık sistemini etkiliyor. Psikolojik olarak da sağlıklı değil, bu hastalığından ötürü de bozulmuş olabilir.hastalığı ne ? psikolojik mi
Aslına bakarsanız, normalinde asla dert etmem ama benim gelinlik alma sürecimde nişanlıma 'pahalı şeyler almasın' dediğini duydum telefonda. Ondan beri çok gıcığım - ve dolayısıyla ben de bu konuda hassas olmaya başladım.eski konunuza baktım da sizin konuya yaklaşımınız da ilginç.
böyle bir hesabı düşünmek ölsem aklıma gelmez. siz maşallah...
Evet öyle olmaya çalışıyorum. Zaten bana hiç öyle değil - sen nasıl istersen öyle, sen karar vereceksin tabiki filan diypor. Sonra nişanlıma neler neler söylüyor. Çok iki yüzlü birisiBence sessiz kalma, arada laflarına sana karışmaması gerektiğini belli et.
Yoksa kar topu gibi büyüyecek bu olaylar.
hastalık hakkında pek bilgim yok o yüzden ne nedir değildir bilemiyorum ama sorun şu bu kadın hayatın boyunca hep ailenin içinde olacak ne kadar istemesen de , nişanlın dolduruşa gelir mi gelmez mi bilemem ama sizin nişanlınızla veya kv nizle konuşmanız daha uygun. Direk kadınla konuşsan yalan yanlış sallayacak daha çok üzülecekmişsiniz gibime geliyor. evlenince farklı illerde mi yaşayacaksınız ?Bir Auto-Imun hastalığı. Burda detay vermek çok doğru olmaz ama direk bağışiklık sistemini etkiliyor. Psikolojik olarak da sağlıklı değil, bu hastalığından ötürü de bozulmuş olabilir.
Biz yurt dışına göç edeceğiz evlendikten sonra - biraz uzaklaşacağız yani kısmet olursa. Yaşlarımız küçük değil ben 30 başı o 30 sonu.İyi allahtan ablası bir de annesi olsaydı düşün artık, benim Kv de böyledir, hemen hemen uyuyor yaptıkları karakteri, sana tavsiyem, evliliğimizin ilk aylarını zehir ettiler hala ediyorlar ama izin vermemeye calisiyorum, eğer yaşın küçükse ve çok aşık değilsen evliliği ertele
Sorun şu ki - anne de sağlıklı değil. Diğer abla da zira öyle dolayısıyla bir ayağı tutan bu küçük ablası olduğu için tüm evlilik sürecini de oğlan tarafı için o yönetiyor.hastalık hakkında pek bilgim yok o yüzden ne nedir değildir bilemiyorum ama sorun şu bu kadın hayatın boyunca hep ailenin içinde olacak ne kadar istemesen de , nişanlın dolduruşa gelir mi gelmez mi bilemem ama sizin nişanlınızla veya kv nizle konuşmanız daha uygun. Direk kadınla konuşsan yalan yanlış sallayacak daha çok üzülecekmişsiniz gibime geliyor. evlenince farklı illerde mi yaşayacaksınız ?
bu lafı duydunuz da nişanlınız da gitti özellikle ucuzunu mu aldı ablasını dinleyerek?Aslına bakarsanız, normalinde asla dert etmem ama benim gelinlik alma sürecimde nişanlıma 'pahalı şeyler almasın' dediğini duydum telefonda. Ondan beri çok gıcığım - ve dolayısıyla ben de bu konuda hassas olmaya başladım.
Evet kesinlikle öyle yapacağım. Başka çaresi yok. Annem ve kardeşim de aynı şeyi dediler.Mesafeli bir ilişkiniz olsun. Zor ve uyumsuz bir kadın.
Dediğim gibi ablası olması bir avantaj anne gibi değil çünkü kardeş, annesi olsaydı kaç derdim, yaşın küçükse neden dedim, yaş küçükse kendini daha fazla ezdirip sinebilirsin diye. O onun ailesi ve hep hayatınızda olacak ama realde ama telefonla, ne kadar uzak o kadar iyi tabi, taviz verme susma, hayırlı olsunBiz yurt dışına göç edeceğiz evlendikten sonra - biraz uzaklaşacağız yani kısmet olursa. Yaşlarımız küçük değil ben 30 başı o 30 sonu.
Nişanlım haddini bildiriyor allahtan. ben yine de çok rahatsız oldum kadından. istediği de tam da bu zannedersem.
Yüzde binbeşyüz katılıyorum.evlenince o abla kıymetli olacak yalnız bilginiz olsun
Yok hayır o zaten telefonda karşı çıktı ama ben de çok aşırı masraf yapmak istemediğim için orta düzeyde bir gelinlikçiden tercihimi yaptım. Ona da laf etmiş mesajlarda.bu lafı duydunuz da nişanlınız da gitti özellikle ucuzunu mu aldı ablasını dinleyerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?