• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALBİNİZİ KIRDIKTAN SONRA

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
Yedıgınız ıctıgınız ayrı gıtmeyen cok sevıp koruyup kolladıgınız her konuda yanında oldugunuz ancak bır olay yada bır sozden vs sonra size karşı nankörlük ikiyüzlülük dedıkodu gibi özelliklerini öğrendiğiniz/duyduğunuz/gördüğünüz insanlar daha sonra gelip de pişman olduklarını söyleyip affetmenızı ıstedı mı?
böyle biri var ve hala içim soğumuyor..
kafamı dagıtmam lazım.

kaç ay geçti hala içim sogumuyor affedemıyorum ıcımden.
aklım gelmıyor hıc ermıyor onu anlayamıyorum..
Çok kırılmıssın demek ki.böyle bir durumdan sonra affetsen de eskisi gb bir arkadaşlıgınız olmayacaktır.arkanı dön ve git.senj o kadar üzecek şeyler yapmasaymiş o da.kimbilir noldu da ozur diledi.acaba gerçekten pisman mi?

Hatanin boyutuna bagli. Hassas mevzularda kirildiysam affetmem.

Çok kırılmıssın demek ki.böyle bir durumdan sonra affetsen de eskisi gb bir arkadaşlıgınız olmayacaktır.arkanı dön ve git.senj o kadar üzecek şeyler yapmasaymiş o da.kimbilir noldu da ozur diledi.acaba gerçekten pisman mi?

Çok zor, yapişsa da eskisi gibi tutmuyor ne yazık ki...

Bir söz varya musluman ayni delikten iki kez sokulmaz diye. Temkinli davranirdim zaten ne yapsa da eskisi gibi olmaz olamaz..

Soylediler evet ama ben artık onları geride bırakmıstım ve asla yeniden baslamadım :duduk:

Ben affetmem
gerıde bıraktıklarımı tekrar yanıma almam

İyi de güven tek kullanımlık değil miydi? Tekmesini yediğiniz birini tekrar nasıl dost statüsüne koyabilirsiniz ki?

Sen yoluna ben yoluma ...

hassas bir konu ve bunu kendısı de bılıyor.
dost bıldım bagrıma bastım.
aılesınden uzak dıye kardes bıldım.yanlıslarını ıcıme attım kırılmasın gucenmesın dıye..
hıcbır zaman onun ıcın yaptıklarımı yuzune de vurmadım.
araya mesafe koymam bıle sessızce oldu.
cıkıp da bır neyın var demedı.
yaptıkları yenılır yutulur degıldi benı bırı uyarmıstı dıkkat et dıye.
gozum nasıl gormemıs aklım nasıl bılmemıs.

Beni bir kere aldatırsan bu senin hatandır beni iki kez aldatırsan bu benim hatamdır ikinci kez aynı kişiler tarafından aldatılmayacağın ne malum ?kaldırabilir misin aynısı tekrar?

gelıp daha bısey soylemedı hatasını kabullenmek gıbı bır huyu yoktu benım tanıdıgım kadarıyla

Beni bir kere aldatırsan bu senin hatandır beni iki kez aldatırsan bu benim hatamdır ikinci kez aynı kişiler tarafından aldatılmayacağın ne malum ?kaldırabilir misin aynısı tekrar?
Asla bır daha musadee etmeyecegım oyle bır seye.kalp kırmak kolay mı..hala bıle aklıma geldıkce gozlerım doluyor.keske onu bu kadar onemseyecek kadar merhametım olmasaydı.

Üstüne o kadar zaman geçmesine rağmen için soğumadıysa affedecek gibi görünmüyorsun
Affetsen de bi işe yaramaz bu saatten sonra
içimde biriktireli 6 ay kadar oldu..
onu karsıma alıp anlamaya calısalı 4 ay gectı.
baktım hala aynı pişkinliğe devam ediyor.,
sessizce mesafemı aldım yoluma bakıyorum ama onun o yaptıklarını unutamadıgım ıcın haketmedıgım ıcın onu affedemeyecegım.

başıma gelmedi de ben olsam affetmem. hata yapılır ama ikiyüzlülük dedikodu nankörlük vs affedileblir hatalar dğeil.
aynen ıste ben de hata yaparım herkes yapabılır ama onemlı olan farkına varıp kendını durumu vs duzeltebılmek.
o ıse tam tersı surdurmeye devam edınce mantıgım buna musade etmedı.

içimde biriktireli 6 ay kadar oldu..
onu karsıma alıp anlamaya calısalı 4 ay gectı.
baktım hala aynı pişkinliğe devam ediyor.,
sessizce mesafemı aldım yoluma bakıyorum ama onun o yaptıklarını unutamadıgım ıcın haketmedıgım ıcın onu affedemeyecegım.
Affetme. Belli ki aynı hataları tekrar edeceğe benziyor.
Ama bu kadar düşünmen de gereksiz. Hatayı yapan o. Düşünmesi gereken de o. Böyle bi insanı zihninde daha fazla barındırma.

Genellikle insanlar hatalarını kabul edip gelip af dilemezler az bi kısmı hariç . Kaldı ki af dilese bile yaptıklarını tekrar edecek büyük ihtimalle

Back
X