Kalça Sorunu (Acil Yardım)

Alone007

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
64
2
6
Aydın
Sorunum kalçam gereğinden büyük ve bunu yapacak ne maddi imkanım var hemde çok utanıyorum.Hayatım zehre çevildi.Gençliğim berbat bir şekilde geçiyor :( lütfen arkadaşlar lütfen bana yardım edin ameliyatsın/lazersiz çözümlerle herhangi bir ilaç/merhem veya yöntem var mı? bıktım gerçekten bıktım hayatım haram oldu :( lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Yok mu yardım edecek ? birşey bilen :((:(((

kız arkadaşımın erkek arkadaşı yaptırmıştı 5-6 yıl önce.. Ankarada bi doktora gitmişti ama inan şu an hatırlamıyorum...

popo we bacakları çok kalındı.. bacakları yürürken birbirine sürtünüyordu... onunki yanlış spordan yanlış yağ depolanması imiş ama gittiği yerde doğuştan bu sorunla olan erkeklerle tanışmıştı...

ameliyat mı oldu liposakşın mı şu an hiç bilemiyorum... ama memnun kalmıştı.. kendine güveni gelmiş kız arkadaşımı da terk etmişti:50:...

maddi durumun wara istanbul yada ankarada araştır git görüş kurtul.. yaptıran bi sen değilsin sonuçta...

kız arkadaşımın erkek arkadaşı yaptırmıştı 5-6 yıl önce.. Ankarada bi doktora gitmişti ama inan şu an hatırlamıyorum...

popo we bacakları çok kalındı.. bacakları yürürken birbirine sürtünüyordu... onunki yanlış spordan yanlış yağ depolanması imiş ama gittiği yerde doğuştan bu sorunla olan erkeklerle tanışmıştı...

ameliyat mı oldu liposakşın mı şu an hiç bilemiyorum... ama memnun kalmıştı.. kendine güveni gelmiş kız arkadaşımı da terk etmişti:50:...

maddi durumun wara istanbul yada ankarada araştır git görüş kurtul.. yaptıran bi sen değilsin sonuçta...

Peki liposakşın ne kadar ücretle yapılıyor? Yaptıktan kaç gün sonra taburcu olunuyor? Herhangi bir sorun olur mu ?

Back
X