sevgicim nolur sabırlı ol inan cok üzülüyorum minik kardelen için.allahım yardım etsin ona.sanada sabır versin
,şimdi benim aklıma takıldı şirincek sizin taktığınız sürekli üzerinde ama biz alt değişimi için sürekli çıkaıcaz ee ozaman bunun bir faydası olurmuki ya
bu arada orp.uzmanının bana verdığı ıpuclarını unuttum soylemeyı sıze yan yatırmıcaksın uzerıne agır ortu ortmeyeceksın bacaklarını bırlestırmeyecksın kucakta tutarken bır elın sureklı bacak arasında olucak sekılde tutacaksın
hepinize geçmiş olsun.Allah şifa versin.bizimde ilk kontrolümüzde sol kalçada gevşeklik var dedi dr ve o yastıktan giydirin dedi.biz yine de 2. bir dr a götürelim dedik ve iyiki götürmüşüz bir prof baktı ve bir şeyi yok dedi yani hemen inanmayın arkadaşlar biz bu ay yine usg çektirdik ve Allah a şükürler normal çıktı.hepinize sabırlar diliyorum ve lütfen başka bir dr a daha gösterin ölçümler yanlış çıkabiliyor.ilk ölçen çabucak bitirmişti 2. ise çok uğraştı çocugun kımıldamaması gerekiyormuş.
Kızlar dün gece değerlerimizi eklemeyi unutmuşum .
SAĞDA : Beta : 54 Alfa :50
SOLDA : Beta : 41 Alfa :66 derece
Sonuç Sağda asetebular hipoplazi ,sublukse kalça .
Bu sonuçları aldıktan sonra kendi dr.umuzun tavsiyesiyle ortopedi dr.undan randevu aldık .Elle muayene de çok önemli bir bulgu olmadığını ,rontgen için de bebeğin daha küçük olduğunu 3 .ayına girecekken rontgen çektirip o zamana kadar da çift bez bağlayıp gelişimini tamamlamasını bekliyeceğimizi söyledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun en büyük tesellim erken teşhis ile tedavinin % 95 in üzerinde olumlu sonuç vermesi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?