sevgi bize dr röntgen çektirdik diye kızdı.3 aydan önce olmazmış,nasıl dr bunlnlar dedi bence bekleme ve iyi bir dr a git canım.bizim röntgendede gelişim geriliği demişti ama çok şükür Allah a bişey yok.bu gecenin hürmetine dua edelim kardelen neva ve tüm bebeklere Allah şifa versin.
Sevgi canım benim senin yanlış kullanma lüksin yok ki bacaklarını koyacağın yerle belirli ben biraz daha mı sıksam çok mu sıktım yeterince ayrık değil galiba falan diye bin tane düşünce geçirşyorum ama sana öyle büyük ümitler bağlamıştım ki yemin ederim benim hayal kırıklığım seninkiyle eş değerdedir .Ama ben haal dr.un hatası diye düşünmeyi tercih ediyorum.Bir başka dr.a daha gidince anlayacaksınız yanlışı .Çünkü bizim dr.umuz bu tip ortezlerde iyileşme şansının % 99 olduğunu ama her zaman % 1 lik bir ihtimal daha olduğunu onun da bir 3 aya daha hazırlıklı olmamız gerektiği daha en başında söyledi ama ben düşünmek bile istemiyorum
sevgicim sün gece izmirden geldik saat 10:30 gibi çok yorgundum yazamadım .izmirde kontrolümüzü tamamladık çok şükür şu an normal görünüyor kalçalar dedi doktorumuz ama bandaja devam günde 4 saat çıkarıcam sanırım yavaş yavaş çıkarmayı düşünüyor doktorumuz. sık sık banyo yaptıramıyorduk tabi çıkarmamak için şimdi sıcaklar geldi inanılmaz mutlu oldum darısı sizinkilerin başına inşallahşirincek siz naptınız canım sizinde ay sonuydu sanırım kontrol
sevgicim sün gece izmirden geldik saat 10:30 gibi çok yorgundum yazamadım .izmirde kontrolümüzü tamamladık çok şükür şu an normal görünüyor kalçalar dedi doktorumuz ama bandaja devam günde 4 saat çıkarıcam sanırım yavaş yavaş çıkarmayı düşünüyor doktorumuz. sık sık banyo yaptıramıyorduk tabi çıkarmamak için şimdi sıcaklar geldi inanılmaz mutlu oldum darısı sizinkilerin başına inşallah
biz doktorumuzdan çok memnun kaldık izmire gidebilecek varsa içinizde fatih özsüren doktorumuzun adı yaşlı ve tecrübeli bir doktor.
hayırlısıyla bandajımızıda çıkarırsak dünyada benden mutlusu olmaz üzerimden büyük bir yük kalktı sanki dua ediyorum inşallah tüm bebişlerimiz iyileşir yarabbim inanıyorum iyileşecek zaten
canım çok sevindim inan gözlerim doldu allahım bizim bebeklerimizde düzelmesini nasib etsin siz sürekli takıyorsunuz bildiğim kadarıyla bizim gibi alt değiştirirken çıkarmıyorsunuz kaç aydır takılı canım bide ismin neydi senin
Çok teşekkürler canım .Bizim çocuk dr.umuz Nurcan Ertem Çocuk sağlığı merkezi varya orası .Ortopedi dr.umuz da Ertuğrul Aydın Altıparmakta Sadık mağazası varya onun üst katı.Biz usg .yi Bahr tıpta çektirmiştik sen nerye gideceksin .Rontgeni de ultramed te .Canım kıyamam ben ona,daha çok minikler,inşallah iyileşecekler ve bunları hiç hatırlamayacaklar,Acil şifalar diliyorum.Siz hangi doktora gidiyorsunuz,ben de Bursa dayım da ,oyüzden sordum?
Ay hadi Rezzaan canım gözün aydın diyelim şimdiden darısı bizimkilerin başına bir sonraki kontrol ne zaman canım .Bak şimdi sen demişsin ya banyosunu bile 20 günde bir yaptırdım diye ben hemen hergün yıkıyorum be bez değiştiriken çıkarıyorum inşallah bu yüzden sorun olmaz da bizde görürüz faydasınısevgicim sün gece izmirden geldik saat 10:30 gibi çok yorgundum yazamadım .izmirde kontrolümüzü tamamladık çok şükür şu an normal görünüyor kalçalar dedi doktorumuz ama bandaja devam günde 4 saat çıkarıcam sanırım yavaş yavaş çıkarmayı düşünüyor doktorumuz. sık sık banyo yaptıramıyorduk tabi çıkarmamak için şimdi sıcaklar geldi inanılmaz mutlu oldum darısı sizinkilerin başına inşallah
biz doktorumuzdan çok memnun kaldık izmire gidebilecek varsa içinizde fatih özsüren doktorumuzun adı yaşlı ve tecrübeli bir doktor.
hayırlısıyla bandajımızıda çıkarırsak dünyada benden mutlusu olmaz üzerimden büyük bir yük kalktı sanki dua ediyorum inşallah tüm bebişlerimiz iyileşir yarabbim inanıyorum iyileşecek zaten
Çok teşekkürler canım .Bizim çocuk dr.umuz Nurcan Ertem Çocuk sağlığı merkezi varya orası .Ortopedi dr.umuz da Ertuğrul Aydın Altıparmakta Sadık mağazası varya onun üst katı.Biz usg .yi Bahr tıpta çektirmiştik sen nerye gideceksin .Rontgeni de ultramed te .
Ay hadi Rezzaan canım gözün aydın diyelim şimdiden darısı bizimkilerin başına bir sonraki kontrol ne zaman canım .Bak şimdi sen demişsin ya banyosunu bile 20 günde bir yaptırdım diye ben hemen hergün yıkıyorum be bez değiştiriken çıkarıyorum inşallah bu yüzden sorun olmaz da bizde görürüz faydasını
Canım öncelikle geçmiş olsun biz de geçtik aynı süreçleri ve hala yaşıyoruz ne yazıkki bize de tam 2 aylıkken teşhis kondu 1 ay boyunca çift bez bağladık ve sonuç değişmedi ama değişen arkadaşlar var .Şimdi ortez takıyoruz 1 aydır 2 ay daha kalacak ben dr.umuza neden ilk etapta ortez kullanımıyla ilgili bana önce açıları oluşturduk böyle ce damarlar vs. zorlanmayacak demişti . Bana vakit kaybı gibi gelse de sonradan haklı olabailir dedim senin teşhis usg. mi rontgenmi canım ?selam kızlar,
Benimde bugün dünyam basıma yıkıldı kızıma kalca cıkığı tanısı koyuldu. verilen raporda alfa açıları 60 dereceden kücük beta 55 dereceden kücüktür yazıyor. ortopedist simdilik cift bez baglayın 1 ay sonra kontrole gelin dedi kızımın 3 aylık olmasına 1 hafta kaldı o kadar kafam karısık ki ne yapsam bilmiyorum acaba cift bezle vakit kaybetmeyip baska bir doktora daha mı gitsek neolur birseyler söyleyin cok kötüyüm...
canım once usg cekildi cocuk doktoru onu gorunce ortopediste yonlendirdi oda rontgen cektirin dedi ve cektirdik orda tam teshis kondu ya aklıma takılan neden dogum yaptıgım hastanede bana bunu yaptırmam soylenmedi daha erken teshis olsa hersey daha farklı olacaktı belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?