Bildiğiniz gibi dün dr.daydık.Ben tabii büyük umutlarla gittim çünkü ilk kontrol ve usg sonucuna göre önemli birşey olmadığını çift bezle öenüne geçebileceğimizi söylemişti dr. İlk önce rontgeni çektirdik ordan ort.dr.una gittik .
Sonuç gelişim geriliği devam ediyor dr.un söyledğine göre şu anda tedavi edilmezse yürümesinde bir aksaklık olmayacak topallama vs.Fakat 35- 40 yaşına geldiğinde kireçlenmeyle birlikte rahatsızlıklar olabiliyormuş .Bize dediği biz hayatının sonuna kadar bu sorundan daloyı sıkıntı çekmemesi için Abdüksiyon diye bir şey takıcaz ve muhtemelen Sevgicim sizin kullandığınızdan.6 ay boyunca kullanmak için hazırla kendini dedi sadece banyo için çıkacak 3.ayda tekrar rontgen ve kontrol sonucuna göre karar vericek.Tedavi süresi teşhiş konduğu ayın 2 katına çıkabilir dedi.Biz 3.ayımızdayız ya o yüzden tedavi 6 ay sürebilirmiş .Bende dedim biz neden o zaman geçen ay başlamadıkta vakit kaybettik diye bez ayakların açısını kazandırmaya yardım etmiş ilk etapta ortez takılsaymış damarlarında sorun olabilirmiş.
Şimdi benim anlamadığım birkaç şey var madem sorun o kadar da önemli değil.Neden 24 saat boyunca takılı kalıcak sadece banyo için çıkaracaksın diyor.Madem önemli değil neden çift bezle devam etmiyoruz.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın .Diyorum kendime delimisin ne sorunları olanlar var allah beterinden korusun .