Çocuk Hastalıkları Kalça USG sinde sorunla karşılaşanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Derin alıştı gibi sanki ama ayaklarını bazen karnına doğru çekmeye çalışıyor gelmeyince basıyor çığlığı .ılk gece çok sık uyandı ama şimdi daha da alışıyor .Ben ne yazıkki altını açarken falan çıkarmak zorunda kalıyorum dr. çıkarmayacaksın dedi ama 2 kişi olması gerekiyor o da mümkün değil herzaman .Beklemekten ve dua etmekten başka yapacak birşey yok .Çok sağolun sizlerinde destek ve dualarıyla geçicek inşallah

Ölçtürüyoruz canım ama ortezi taktırdıktan sonra çocuk dr.una hiç gitmedik bakalım ölçücekmi.Bilgim yoktu bu konuda neden yasak peki biliyormusun

çünki bacaklarını çekip birleştiiryorlar ama bizim geçen kontrolde sağlık ocağı ölçtü bidaha götürmicem zaten nefret ettirdiler

çünki bacaklarını çekip birleştiiryorlar ama bizim geçen kontrolde sağlık ocağı ölçtü bidaha götürmicem zaten nefret ettirdiler
sakın canım bende ilk boy ölçümünde asker bacaklarını aniden birleştirip uzatınca sakın diye bağırdım garibim korktu ama iş işten geçmişti dr a söyledim birdaha ölçtürmeyin dedi

Sevgi canım öncelikle ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek isterim ama bak okuyoruz birsürü yanlış tanı konuyor bence de daha iyi 1 dr.a daha git bakalım o ne diyecel .Bu arada canım sen klik sesi duyuyormuusn altını açarken falan ben sanki şimdilerde duymaya başladım çizgileri sanki bazen biraz daha derinleşiyor gibi bana mı öyle geliyor gerçi bir sürü paronaya geliştiriyorum .Ve ortezi inşallah doğru takıyorum diye bir düşünce başladı daha çok var 2 ay sonra inşallah bizde senin hayal kırıklığını yaşamayız .Ve inşallah sen de kızların tavsiye ettikleri dr.dan iyi haberlerle çıkarsın

kızlar, hepinizin bebeklerine sağlık sıhhat diliyorum..

sizi okudukça çeşitli başlıklarda... önümde çok yol var diye gözümde büyüyor bazen.

henüz 9 haftalık gebeyim, düşük riski yüzünden evdeyim. öylece oturuyorum.. üzülüp ağlıyorum. sinirlerim bozuluyor. bu 3. gebeliğim.. çok korkuyorum bunun da gitmesinden..

ama bakıyorum size.. daha beter dertler, düşünceler, tasalar... endişenin bini bi para oluyordur muhakkak..

allah yardım etsin hepinize.. bana da tabi :)

ay sevgı ve ozlem ınsa ıyı haberlerızı duyarız kısa zamnda bende doktor bıs yk dedı ama aklıma her turlusu gelıo bır suru sey soylendı bırı var deıd bırı yok bu yuzden annmlere gıdınce hem ıyı bır cocukdoktoru hemde ortp.bulucam ve ordada goturucem dıdeyı doktora ıcım hala rahat diil cunku

sevgi bak bizede öyle dediler hemen ortez verdiler ama dediğim prof.yok bişey dedi.geçen ay usg çekildi tekrar ve çok şükür normal değerler çıktı.sizin usg niz tekrar çekildi değil mi?usg yi çeken dr da çok önemli.ilkinde 5-10 dk da bitti,2.si çok uğraştı ağlaması bile etkiler değerleri dedi.inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bu mübarek günde Allah'ım şifasını versin,hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.

ay sevgı ve ozlem ınsa ıyı haberlerızı duyarız kısa zamnda bende doktor bıs yk dedı ama aklıma her turlusu gelıo bır suru sey soylendı bırı var deıd bırı yok bu yuzden annmlere gıdınce hem ıyı bır cocukdoktoru hemde ortp.bulucam ve ordada goturucem dıdeyı doktora ıcım hala rahat diil cunku

bencede götür çiğdem ihmala gelmez bizd e3 ay daha dediler düşündükçe içim sıkılıyor başka doktor aıyorum bende

sevgi bak bizede öyle dediler hemen ortez verdiler ama dediğim prof.yok bişey dedi.geçen ay usg çekildi tekrar ve çok şükür normal değerler çıktı.sizin usg niz tekrar çekildi değil mi?usg yi çeken dr da çok önemli.ilkinde 5-10 dk da bitti,2.si çok uğraştı ağlaması bile etkiler değerleri dedi.inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bu mübarek günde Allah'ım şifasını versin,hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.

canım bize usg değil röntgen çekiliyor usg bir kere çekildi sonra ortapediye yönlendirildik ogünden buyana röntgen çekiliyor

Sevgi canım öncelikle ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek isterim ama bak okuyoruz birsürü yanlış tanı konuyor bence de daha iyi 1 dr.a daha git bakalım o ne diyecel .Bu arada canım sen klik sesi duyuyormuusn altını açarken falan ben sanki şimdilerde duymaya başladım çizgileri sanki bazen biraz daha derinleşiyor gibi bana mı öyle geliyor gerçi bir sürü paronaya geliştiriyorum .Ve ortezi inşallah doğru takıyorum diye bir düşünce başladı daha çok var 2 ay sonra inşallah bizde senin hayal kırıklığını yaşamayız .Ve inşallah sen de kızların tavsiye ettikleri dr.dan iyi haberlerle çıkarsın

ben ses filan duymuyorum canım aynı düşünceler benimde kafamda daydı acaba doğrumu takıyorum diye inşallah doktor ynaılmıştır ve kızım iyleştmiştir

Yalel inşallah canım alırsın evladını kucağına öyle güzel bir duygu ki ama ne yazıkki böyle sağlık sorunları insanı yoruyor yıpratıyor allaım dermansız vermesin diye avutuyorum ben kendimi bunlar bir çok insanın yaşadığı sorunlar

Sevgi canım benim senin yanlış kullanma lüksin yok ki bacaklarını koyacağın yerle belirli ben biraz daha mı sıksam çok mu sıktım yeterince ayrık değil galiba falan diye bin tane düşünce geçirşyorum ama sana öyle büyük ümitler bağlamıştım ki yemin ederim benim hayal kırıklığım seninkiyle eş değerdedir .Ama ben haal dr.un hatası diye düşünmeyi tercih ediyorum.Bir başka dr.a daha gidince anlayacaksınız yanlışı .Çünkü bizim dr.umuz bu tip ortezlerde iyileşme şansının % 99 olduğunu ama her zaman % 1 lik bir ihtimal daha olduğunu onun da bir 3 aya daha hazırlıklı olmamız gerektiği daha en başında söyledi ama ben düşünmek bile istemiyorum

Yalel inşallah canım alırsın evladını kucağına öyle güzel bir duygu ki ama ne yazıkki böyle sağlık sorunları insanı yoruyor yıpratıyor allaım dermansız vermesin diye avutuyorum ben kendimi bunlar bir çok insanın yaşadığı sorunlar

canım inşallah, alırız kucağımıza hakkatten.
allah isteyen herkesi tez vakitte kavuştursun çocuğuna.

eminim muhteşem bir duygu.. ben usg fotoğrafımıza bakarken bile.. ki elimde henüz 0,43 cm olduğu son fotoğrafımız var.. öpüyorum kokluyorum :)
kimbilir sizin gibi kucağıma aldığımda.. neler yaparım.. hayali bile harika :)

amin, allah dermansız dertler vermesin.. olacak böyle ufak tefek sıkıntılar... uyuya uyuya..düşe kalka büyüecekler annesi:)

Sevgi canım benim senin yanlış kullanma lüksin yok ki bacaklarını koyacağın yerle belirli ben biraz daha mı sıksam çok mu sıktım yeterince ayrık değil galiba falan diye bin tane düşünce geçirşyorum ama sana öyle büyük ümitler bağlamıştım ki yemin ederim benim hayal kırıklığım seninkiyle eş değerdedir .Ama ben haal dr.un hatası diye düşünmeyi tercih ediyorum.Bir başka dr.a daha gidince anlayacaksınız yanlışı .Çünkü bizim dr.umuz bu tip ortezlerde iyileşme şansının % 99 olduğunu ama her zaman % 1 lik bir ihtimal daha olduğunu onun da bir 3 aya daha hazırlıklı olmamız gerektiği daha en başında söyledi ama ben düşünmek bile istemiyorum

canım bende öyle düşünüyorum umarım doktor hatasıdır gerçi bizede doktor en başında bu çok uzun bir süreç sabırlı olmanız şart demişti ama kabullenmek çok zor

Back
X