:)kalca ve basen icin diyet

ENDOSPOR

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
122
0
16
Ankara
Kalca ve basen eritme icin nasil bi diyet onerirsiniz. Lutfen yardim edin. Belim kalca ve basenlerime gore daha ince

Kalca ve basen eritme icin nasil bi diyet onerirsiniz. Lutfen yardim edin. Belim kalca ve basenlerime gore daha ince

Spor yapmak gerek,plateste kalça incelmesi çok çabuk farkediliyo.Biliyorum,spor yapmak genelde sıkıcı ama mecburiyet,ben diğer konuda da yazdım,spora da diyete de motive olmak için hep sonra iyi olacak diye düşünüyorum.ebru şallı nın 3 aralık 2013 programında müthiş kalça hareketleri var,tabi hemen kalçaya başlamıyo,sonuna doğru.Hepsini yapmak daha iyi ama en azından hergün sadece kalçayı yapsan,fark olur bence.

Tesekkur ederim.
Ebru Salli yi denedim iki uc kere ama vucudum hiic esnek degil .cok aciyo. Ozellekle bacak hareketlerinde. Nasil yapicam bilemiyorum.

Step yapiyorum arada. Ama bacaklarimi kasa cevirir diye korkuyorum.

Tesekkur ederim.
Ebru Salli yi denedim iki uc kere ama vucudum hiic esnek degil .cok aciyo. Ozellekle bacak hareketlerinde. Nasil yapicam bilemiyorum.

Step yapiyorum arada. Ama bacaklarimi kasa cevirir diye korkuyorum.

inan bana 2 hafta sonra ne kadar esnek olduğuna şaşırırsın.Her seferinde acı oluyo,olması lazım,çalışıyo demekki,ama daha rahat yaptığını görürsün.bırakma,çünkü,karşılığını en çabuk gördüğümüz spor.

Tesekkur ederim. Ayrica yuruyuse basladim. Beraber gturmeyi dusunuyorum :)
en azindan kalca hareketlerini yapicam ki biraz skılassam bile yeter :).

Tesekkur ederim. Ayrica yuruyuse basladim. Beraber gturmeyi dusunuyorum :)
en azindan kalca hareketlerini yapicam ki biraz skılassam bile yeter :).

bende basenlerim incelsin istiyorum bende spora başlim yaptıklarımızı yazalım daha motive oluruz olurmu :)

bende basenlerim incelsin istiyorum bende spora başlim yaptıklarımızı yazalım daha motive oluruz olurmu :)

Tabiki. Bu sefer gercekten azimliyim.beraber olursak daha kolay gelir. Bugun ebru salli pilatesimi yaptim. Hepsini yapamadim .cunku acayip yoruyo beni sadece kalca yi ve en bastaki temel egzersizleri yaptim.aksam 6-7 arasida tempolu yuruyusumu yapacagim :)

ben çalışıyorum oyüzden bu saatlerde işteyim hareketleri ya gece yatmadan yada sabah işe gelmeden yapabilirim sence hangisi daha etkili olur ona göre devam edim bende bu sefer çok kararlıyım yeni bi imaj yapmak istiyorum bunuda önce basenlerimden kurtularak devam edicem:)

Buyuk ihtimal yuruyus yapamivaksin demekki.cunku yorgun olursun.ama hafta sonu yaparsan aklinda bulunsun.sabah ac karna aksam tok karna yapilmali diye biliyorum ben.
Egzersizleri ise sabah yapmak en iyisi diye dusunuyorum.cunku ogleden sonra yapilan egzersizler kas yapiyo diye duymustum :)
O sebeple ben pilatesimi sabah yuruyusumu ikindi zamani yapiyorum.yalnz egzersze yemekten hemn snra baslanmamali . :) bn iki iki bucuk saat soonra yuruyorum.

geçen haftalarda sabah erken kalkıp kahvatıdan önce egzersiz yapıyorum sonra duş alıp domates saltalık gibi kalorisiz şeyler tercih ediodum ona devam edim ozaman akşam iş çıkışları hafta içi yürümeyede çalışıyorum haftada 5 gün akşam 1,5 saat kadar tempolu yürümeyede çalışıyorum:) ama yatağa girdiğimde saniye geçmiyo ben uyumuş oluyom ama yapalım:):)

Fazla kilon yok . Sanirim sadece basen icin calisacaksin .ben kendini zorlama derim. Gunde 30 dk yeter hafta ici. Egzersizini de yapiyrsun zaten
Bnce hafta ici 30 ar dk yuru.
Hafta sonu 1 saat yuruyebilirsin.
Diger sekilde cok yorulursun gunluk islerinde aksayabilir :)
Sen ne zamandir devam ediyorsun :)

29 mayısda ilk karar verdim ama yemek olarak sürekli dikkat ettim sayılmaz en basitinde dün akşam kurabiye pasta falan yedim üzerine 3 normal büyüklükte kase kuruyemiş yedim:):) spor olarak geçen hafta akşamları yürüdüm önceki hafta sabahları spor yapmaya çalıştım falan filan işte:) o arada 62 kiloyken 59a düştüm şimdi amacım 55 olsam yeter kemik torbası olmak gibi iddiam yok:) ama diyet yapcam lafındanda çok sıkıldım oyüzden sporla zayıflayayım geri almadan kurtulayım die uğraşıyorum:)

Bir ara kalcayı duvara vurma olayı vardı aklıma geldi şimdi krize girdim tövbe bismillah :) ama etkılı sanırım arkadaslarım vardı sonuc alan ...

Bir ara kalcayı duvara vurma olayı vardı aklıma geldi şimdi krize girdim tövbe bismillah :) ama etkılı sanırım arkadaslarım vardı sonuc alan ...

bende çok duydum ama duvardan çok ses çıkıo diye pek denemedim:) bende bu ara ip atlamayı duyuyorum basen eritme olarak ipte apartmanda çok ses çıkarır diye sade ipsiz zıplıyorum sabah 300 akşam 300 zıplarsanız sonucunu görürsünüz diye duydum bende zıplıyorum:)

kesınlıkle ıp atlamayı bende cok duydum ve okudumda bırcok spor faalıyetıne gore en cok efor sarfedılen dıye yazılıp cızılıyordu....
bızım alt komsular tatılde 15 gun tepınebılırım sende balkonda neyın atla kapalı balkonunuz varsa yada sıgnak bodrum varsa ın tepın yoksa gıtmez kılolarrr

aynen bende tepinmeye devam yaz gelio azcık katlanıversinler ses duymaya:)

bende spora daha ağırlık veriyorum sorun basen olunca :)

bende dıyete pek baglı kalamıyorum saatler vs ısımden dolayı msela ogle yemegını sımdı yıyorum aksamıda eve gıdınce salatalık vs yıyorum kalorısı az seylerı terch edıyorum ekmek yk cogu zaman varsada cavdar tercıhım 12 km yol yuruyom bakalm 15 gun snra ıns vermıs olurummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…