Kaldım yine tek başıma

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Neden insanlardan uzak duruyorum anlatmak istiyorum, ama neden yalnız kalınca da yanımda beni anlayan biri olsun istiyorum
Finaller bitti, herkes evlerine gitmeye başladı bnde 3 gün sonra gidicem
Sınıftan bir kaç arkadaşım var ama onların yaninda da hic kendimisim gibi değil. Uzagım onlardan, bisey oldy mu en son benim haberim oluyor. Kendimi ezik hissediyorum.
Kendimi sürekli aglicakmis gibi , kendimi koruyamicak gibi hissediyorum.
Mesela yaşadığım bir kac olayı anlatayım. Dün bi arkadaşımla açık alanda oturuyoruz benim içimde biraz yine bi sinir vardi, çünkü arkadaşım küçük bi yerden gelmis buraya okumaya, bi ruj aliyo, maskara aliyor, böyle bi havalar bi havalar benim sinirimi bozfu biraz. Sonra bunun siniftan yakın arkadaşı geldi, kiz durduk yere gülüyor, benim suratimda asıldı, gerildim. O an bağırıp gidesim geldi, kiz bir de bana sen uzerine alinma güldüğüm için diyor.
Kendime guvenim cok azaldi. Çünkü kendimi tek başıma hissediyorum. Universitede adam gibi bi arkadaşlığım olmadi. Son senemdeyim. Ailemde dr bana guven verecek biri yok. Tek başıma kaldim resmen ve tek başıma sürekli kitap oku film izle, araştırma yap sıkıldım. Birileriyle konusurken o dar cerceveden bakmalari, herşeyi islerine geldiği gibi yapmalari benim canımı sıkıyor.
Napicam böyle sıkışıp kaldim :(

Yalnız olmanızın sebebi sizin düşünce yapınız diye düşünüyorum. Niye ruj falan almasından ya da gülmeainden rahatsız oldunuz ki üstelik alınmamanız için açıklama da yapmış. Mutsuz oldukça hasetlenen başkalarının mutluğundan rahatsız olan bir yapınız var gibi geldi bana. Siz mutsuzsunuz sinirlisiniz diye diğerlerinin mutlu olması neden sizi bu kadar öfkelendiriyor. Bu ladar kolay mı sinir olmak başkalarına anlayamıylrum.
Tavsiyem hayata bakış açını değiştirmen. İçindeki öfkenin asıl sebebini bulman ve bunu çözümlemeye çalışman. Bu bakış açısıyla daha da yalnız kalırsın.

Hayattaki en önemli şey mutlu olabilmek. Dar bakış açısıyla da mutlu olabiliyorlar demek ki. Siz neden bakış açınızı sorgulamıyorsunuz. Belki hayata yanlış yerden bakan sizsinizdir.

ızın sebebi sizin düşünce yapınız diye düşünüyorum. Niye ruj falan almasından ya da gülmeainden rahatsız oldunuz ki üstelik alınmamanız için açıklama da yapmış. Mutsuz oldukça hasetlenen başkalarının mutluğundan rahatsız olan bir yapınız var gibi geldi bana. Siz mutsuzsunuz sinirlisiniz diye diğerlerinin mutlu olması neden sizi bu kadar öfkelendiriyor. Bu ladar kolay mı sinir olmak başkalarına anlayamıylrum.
Tavsiyem hayata bakış açını değiştirmen. İçindeki öfkenin asıl sebebini bulman ve bunu çözümlemeye çalışman. Bu bakış açısıyla daha da yalnız kalırsın.[/QUOTE]
Gulmesinden rahatsiz olma nedenim, bana bakıyor gergin oldugumu biliyor o yüzden inadina diyor bunları
Ben o gün ailemden kötü bi haber aldim gergindim canim skkindi o yüzden

Eğer sizin canınızın sıkkın oldugunun farkindalarsa sizi üzmek yıpratmak daha cok hoşlarına gider, çünkü insanlar kendi huzursuzluğunu bastirmak icin digerlerini ezmeyi daha cazip bulurlar..

Seni kısmen anlayabiliyorum yapmacıklığa ve samimiyetsizliğe tahammül edemediğiniz için böylesiniz bende öyleyim iş yerinde sürekli takılabileceğim bir arkadaşım Yok mesela sırf bu benzer sebeplerden dolayı herkesle iyiyimdir arkadaşım çoktur ama yakın diyebileceğim kimse olmadı.

Seni anlıyorum, sinirlendiğin şey kıytırık ruj ya da maskara değil, arkadaşının küçük yerden okumaya gelince işi biraz görgüsüzlüğe vurup küçük şeylerle hava atmaya çalışması sanırım. Bende bu aralar biraz buna takığım her ne kadar ruj ve maskaradan uzak bir konu olsa da ana konu aynı yani :) arkadaşlardan uzak olma kısmına gelince, kendim de bu aralar senin gibiyim ama bende bölümler farklı olduğu için görüşememe durumu vardı haliyle biraz uzaklaştık, ben o yüzden çok takılmıyorum. Ama şu var tabi yapılan bir etkinliğe mesela davet edilmeyince içten içe bozulduğum da oldu, her ne kadar görüşemesekte arkadaşlarım yani sonuçta. Ama şunu da öğrendim yalnız kalmak istemiyorsan bazı şeylere hoşgörülü bakıp takılmayacaksın. Kendi kendine de keyif almayı bileceksin. Kendine sorun haline getirme bunları, daha nötr bak, rahat edersin :)

Ruj ve maskara almış gülmüş sana nisbet yaptıklarını ya da seni yanlız bıraktıklarını mı düşündün?
O grubu sevmiyorsan başka kişilerle arkadaşlık yapmayı deneyebilirsiniz

Ruj ve maskara almış gülmüş sana nisbet yaptıklarını ya da seni yanlız bıraktıklarını mı düşündün?
O grubu sevmiyorsan başka kişilerle arkadaşlık yapmayı deneyebilirsiniz
Görmemiş ve kendini beğenmiş tavirlari galiba sinirimi bozan şey.
Cok samimi değildim zaten başka kişilerle arkadas olmayı deneyeceğim :)

Eğer sizin canınızın sıkkın oldugunun farkindalarsa sizi üzmek yıpratmak daha cok hoşlarına gider, çünkü insanlar kendi huzursuzluğunu bastirmak icin digerlerini ezmeyi daha cazip bulurlar..
Evet gergin oldugum anlasiliyor ve sıkıldım acikxasi o tavirlarindan
O yuzden paylastim ben modumu degistiremedim bi, mutsuzken bi anda mutlu olup aralarina donemedim

Evet gergin oldugum anlasiliyor ve sıkıldım acikxasi o tavirlarindan
O yuzden paylastim ben modumu degistiremedim bi, mutsuzken bi anda mutlu olup aralarina donemedim

küçük yerden gelince insan kendine bakamaz mı? ya da gezip tozamaz mı? böyle şeylere heveslenemez mi? ne var bunda ya hayret bir şeysiniz. belki kızcağızın ailesi ona baskı yaptı, hiç böyle şeylere izin vermedi, o da şimdi yapmak istiyor.

ay bir de "dar çerçeveden bakiyorlar" demişsin. biraz bence sen kendini eleştir. sen bence elinde olsa herkesi ezikleyecek, dalga geçecek, dedikodusnu yapacak birisin ama fırsatın olmadığı için bu sende sinir yapmış. dar çerçeveler falan bahane.

Ahhhh ahhhh en güzel yıllarımda Üniversitesi yıllarım keşke seninde güzel anılarla geçseydi ama inan 4 yıl boyunca hiç bir arkadaşımın nerden geldiğini düşünmedim küstüğümde ya da kızdığımda çok kasma kendini bırak hayatının en güzel yıllarını relaks yaşa.. Zaten yarın evlenince kocan anası babası komşun osu busu hep kasacak seni tek tabanca olmanın keyfini çıkar

Back
X