- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
kızlar merhaba, ben sevgilimle üniversitede aynı sınıfta okuyorum.
bazı sabahlar gitmiyorum okula uyuyorum, o da kızıyor dedi ki "sana notlarımı vermicem" halbuki ben istememiştim.
ama o öyle deyince inada bindirdik. ben dedim "niye vermiyorsun, not mu gizliyosun benden"
neyse dün gece kavgalı yattık. telefonunu kapamıştı.
ben de sabah alarm çalmaz derse gitmez diye düşündüm.gitmedim derse.
uyandım mesaj attım "günaydın yok mu" diye. derse gitmiş.
nedense şeytan dürttü ona dedim ki(ders laboratuvarda bu arada ve hoca sınıfta durmuyo)
"kiminle konuşuyosun şuan, bi kızla konuşuyosun" dedim.
hayır falan dedi.sonra ben aradım aradım meşgule attı 1 saat boyunca. facebooktan yazdım cevap gelmedi.
öğle arasına çıktılar ben de okula gittim. kavga ediyorduk. öğrendim ki sınıftaki afedersiniz ama kaşar kızlardan birine kod vermiş.
yani kod dediğim, program kodu.
daha dün benden notlarını gizleyen adam gidip hiç konuşmadığımız bi kızın isteğini kırmamış.
baktım faceden konuşmuşlar ve bana cevap vermemiş.yani benim okunmamış duruyordu.
sonra ben kıyameti kopardım tabi. tüm gün kavga ettik ama hıncımı alamadım.
kız normalde ben varken hiç gelmez, ben ilk defa gitmedim derse hemen sevgilime yanaşıp ondan yararlanmaya çalışmış.
ben çok kırıldım, kalbim içime sığmıyo. kaldıramıyorum bu durumu.
ve o hala kendini savunuyo hatta ayrıldı benden tepki veriyorum diye.
kızlar bana bi çözüm söyleyin, onu pişman etmek istiyorum yoksa benim içim rahat etmicek.
bazı sabahlar gitmiyorum okula uyuyorum, o da kızıyor dedi ki "sana notlarımı vermicem" halbuki ben istememiştim.
ama o öyle deyince inada bindirdik. ben dedim "niye vermiyorsun, not mu gizliyosun benden"
neyse dün gece kavgalı yattık. telefonunu kapamıştı.
ben de sabah alarm çalmaz derse gitmez diye düşündüm.gitmedim derse.
uyandım mesaj attım "günaydın yok mu" diye. derse gitmiş.
nedense şeytan dürttü ona dedim ki(ders laboratuvarda bu arada ve hoca sınıfta durmuyo)
"kiminle konuşuyosun şuan, bi kızla konuşuyosun" dedim.
hayır falan dedi.sonra ben aradım aradım meşgule attı 1 saat boyunca. facebooktan yazdım cevap gelmedi.
öğle arasına çıktılar ben de okula gittim. kavga ediyorduk. öğrendim ki sınıftaki afedersiniz ama kaşar kızlardan birine kod vermiş.
yani kod dediğim, program kodu.
daha dün benden notlarını gizleyen adam gidip hiç konuşmadığımız bi kızın isteğini kırmamış.
baktım faceden konuşmuşlar ve bana cevap vermemiş.yani benim okunmamış duruyordu.
sonra ben kıyameti kopardım tabi. tüm gün kavga ettik ama hıncımı alamadım.
kız normalde ben varken hiç gelmez, ben ilk defa gitmedim derse hemen sevgilime yanaşıp ondan yararlanmaya çalışmış.
ben çok kırıldım, kalbim içime sığmıyo. kaldıramıyorum bu durumu.
ve o hala kendini savunuyo hatta ayrıldı benden tepki veriyorum diye.
kızlar bana bi çözüm söyleyin, onu pişman etmek istiyorum yoksa benim içim rahat etmicek.