Kaldıramıyorum Artık

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
ailem çok umursamaz sayılmasada umursamıyorlar beni. annem ile babam uzun zamandır ayrı ve ben babam ile yaşıyorum kardeşimde babamla. kardeşim olsun babam olsun resmen ite davranır gibi davranıyorlar. dinkof şerefsiz köpek it daha ağza alınmayacak kelimler annem deseniz her konuşmamızda babamın yaptıklarını anlatır durur yda yiğenlerini övüp onları anlatır bana gelince erkek budalası ayran budalası der. ki kendi yiğeni benden 8 ay küçük ve okumadı evlendi. bense okuyorum elimden geldiğince. aileme destek olmamak için fazla para bile harcamam. ama yaranamıyorum kimseye yarın doğum gnüm ama oturdum bugün ağlıyorum. gidecek bir yerimde yok destek çıkacak kimsem yok ölsem diye dua eder oldum. oturup annenle babanla konuş demeyin denedim her seferinde dinlemediler bile beni.

Bu davranışları yeni mi yoksa çocukluktan beri böyle mi?Kaç yaşındasın?

canim universteye girdin mi yoksa hazirlaniyor musun?
eger hazirlaniyorsan elinden gelenin en iyisini yap,deli gibi ders calis..ve kurtul bu ortamdan..
seni ancak sen kurtarabilirsin tatlim..

Çok kırıcılar ..konuşmuşsun da ne desem bilemedim

biraz önce geldi bir daha dikleşme bana deyip güldü gitti yne dikleşti oldm

canim universteye girdin mi yoksa hazirlaniyor musun?
eger hazirlaniyorsan elinden gelenin en iyisini yap,deli gibi ders calis..ve kurtul bu ortamdan..
seni ancak sen kurtarabilirsin tatlim..

okuyorum cnm üniversitedeyim. çalışyorum elimden geldiğince ama üniversitede bitse işimde olsa maaşımı alıp yine aynı muameleyi yaparlar bana

Anne baba sıfatı altında çocuklarına böyle zulum edenlerin de cennet ayakları altında mı acaba ?çok merak ediyorum .

insan annesinden babasından böyle davranış görünce yalnış insanlara bağlanp onu ailesi olarak görüyo ve sonuçta yine üzülüyo ben anlayamıyorum bu insanları benım annemle babam da ayrı ve ben annemle konuşmuyorum 10 dk mesafe olmasına rağmen bugüne kadar beni zor durumda bırakmaktan başka bişey yapmadı yaşadıklarımı geçtim bi de babam konusunda tehdit etti diye konuşmuyorum ve bi gram çabası yok benim için ben kendi evladıma bırak başkasının çocuğuna bile böyle davranamam vicdan meselesi herald affedersınz ama hayvanlarda bile fikir yokken yavrularını canları pahasına koruyolar insanlar nasıl bu kadar basitleştiryo ki bu işi Allah herkesi ıslah etsin senin de şimdilik sabretmek başka çaren yok Inş bundan sonra hayatına eşin diye çıkacak kişi seni mutlu eder bari o zaman yüzün gülsün

Canım, madem kimseden fayda yok o zaman kendi ayaklarının üstünde durmayı öğreneceksin.Üniversite bitene kadar dayanacaksın kendi kendine yeteceksin takmayacaksın başka şeylerle ilgileneceksin üniversiteden sonra da rahatlarsın.
Bazen insan çaresiz kalıyor böyle...Ben de çok çaresiz kaldım senin gibi.Ben de 21 yaşındayım üniversite okuyorum.
1 ay evden çıkmadığım zamanları bilirim yalnızlıktan parasızlıktan sevgisizlikten geberdiğim zamanları bilirim.Ağlamaktan gözlerimin altı su toplamıştı.Ama öğrendim katlana katlana.
Ağlamak falan çözüm değil malesef.Güçlü olmak lazım.Kendini sev ve mutlu olmayı öğrenmelisin

ah canıım benim benimde öyle değer vermeyen veya göstermeyen diyim bir ailem var ve 22.yaş günümde senin yaşadıklarını yaşamıştım benimkiler öyle hakaret etmezler ama ilgisizler ne bilim en basitinden kurdele nakışına başladım kursa gidiyorum ilk gün yaptıklarımı gösterdim hani bunun içinmi gidiyosun nolcak ki işe yaramaz dediler bazı aileler kızlarını prenses gibi yetiştiriyorlar ilgi alaka gösteriyolar bizde yok öyle bişe bazen diyorum aradan çıksam sanki umursamayacaklar ama sen napacaksın kendin için okuyacaksın ileride onlarında imrendiği bir hayat kuracaksın kendine ve bunu kendin başaracaksın güçlü ol belki ilerde herşey düzelir

Sana bir ablan olarak tavsiyem aileni bu şekilde kabul et kendini fazla üzme ve onlardan bir şey bekleme ne şimdi ne de ilerde ...Bunun için mutlaka üniversiteyi bitir ve meslek edin ,işe gir ..Aşkından ölsen de evliliği hemen düşünme .Sigortan olsun ,birikmiş paran olsun ondan sonra her zaman kendini ve geleceğini düşün ailen yanında olmayacak çunku belli ..
Hayatını garanti altına al akıllı ol

onlardan uzaktA yasama ımkanın varmı? okul veya ıs gıbı sebeplerle farklı bı sehır gıbı. çok dogru bulmuyorum ama bu gıdısle kendıne zarar vermenden yanı psıkolojını bozmandan daha cok aglamandan korktugum ıcın boyle bı soru soruyorum faklı bı eve cıkman soz konusu olabılır mı?

kıyamam cidden üzüldüm ama azminle kendın gurur duymalısın devam ett güzel günleri sen kendin yarat kendıne boşver o ne demıs bu ne demıs kulaklarını tıkka geçç kendı duzenını kurup cok mutlu olursun umarımm

ne yazık ki iyi bir aile ortamı olmamıs sizinki fakat bundan sikayetci oldugun her an o eve girmek daha bir zulum gelir sana.
aileden dolayı ilgiye sevgiye ac cogu genc kız bir serseriye kapılıp hayatlarının yanlısını yapıyorlar, lutfen dikkatli ol.
bir de baban birseyler diyor da kardesin senden kucuk... ona ne oluyor? sende hoslanmadıkları bir seyler var sanırım.
belki senin de gecmiste hataların olmustur. tekrarlamamaya gayret et.
hayatını okuluna odaklanarak gecir, derslerdeki basarın arttıkca mutlu olup motivasyonun da artacak hem.
yeni bir hayatın kapıları onunde acık, emek verdigin kadar yol alabilme imkanın da var, bu yılları karamsarlıga duserek kacırma canım.

sabrede ede sabır taşına döndüm umarm herşey dha güzel olur cnm inş tşkr ederim

kendmi sevmesem heralde akıl hastanesinde bulurdum cnm ufak şeylerden mutlu olarak ayakta durmaya çalşyrm

umarm inş düzelir bazı ailelere gerçekten özeniyorum

hayallerim var üni bitince tek istediğim onların gerçek olması

yok keşke olsa 1 dakika düşünmem

Keşke başka bir şehre gitseydin niye aynı şehri tercih ettin üniversitede?

yollamadılar ki canım başka şehri yazdırmadılar buraya 1 saatlik uzaklıktaki bir ilçeye bile yollamadılar çok istediğim bölümde tek orada vardı

takmamaya çalışıyorum yoksa çoktan delirmiştim

teşekür ederim

Altaki yorumunu okudumda calisip.parami
Kazansim elimden alirlar demissin ..
vermiceksin canim benim , madem konusamiyosun
Seni dinlemiyolar , sana haksiz davraniyolar
madem hic bir sekilde mutlu degilsin orda..
Yapabilecegin tek sey calisip parani kazanman ve ayri
eve cikman suan bile kazandigini verme biriktir.

umarım yapabilirim

Canım burada senin iş bulmandan çok kendini ezdirmemen önemli.Okulun bitsin şöyle güzel bir işe gir sonra bi kendine güvenin gelsin.Paramı alırlar diyorsun demek ki ezilirim düşüncesi var.Bundan kurtul önce sen istemedikten sonra kimse ezemez.İzin verme onlara ben çalışıyorum ben kazanıyorum size ihtiyacım yok imajı vermelisin.Taviz tavizi doğurur derler.Sende ki değişimi farkedince onlarda anlayacaklardır daha farklı davranacaklardır.Motivasyonunu bozma öncelikle, giyim kuşamına dikkat et.Ve en önemlisi özgüvenli davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…