• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldıramıyorum Artık

okulunu bitirip kendine bir yol çiz. o yola kadar da sabredersin falan filan olmaz mı:26:

bide doğum günün kutlu olsun :124:

Canım burada senin iş bulmandan çok kendini ezdirmemen önemli.Okulun bitsin şöyle güzel bir işe gir sonra bi kendine güvenin gelsin.Paramı alırlar diyorsun demek ki ezilirim düşüncesi var.Bundan kurtul önce sen istemedikten sonra kimse ezemez.İzin verme onlara ben çalışıyorum ben kazanıyorum size ihtiyacım yok imajı vermelisin.Taviz tavizi doğurur derler.Sende ki değişimi farkedince onlarda anlayacaklardır daha farklı davranacaklardır.Motivasyonunu bozma öncelikle, giyim kuşamına dikkat et.Ve en önemlisi özgüvenli davran.:34:

deneyecğim tşkr ederim

okulunu bitirip kendine bir yol çiz. o yola kadar da sabredersin falan filan olmaz mı:26:

bide doğum günün kutlu olsun :124:

deneyeceğim teşekrler cnm :) :16:

allah yardım etsin öncelikle canım insanın ailesinin arkasında olmaması cok zor bir durum böyle davranmaları inş düzelir tatlım okuyorsun ne güzel okulun bitip kendi hayatını kurunca emin ol saygı duymak zorunda kalacaklar sana

Back
X