kaldıramiyorum artık..

Koliktir o ya. Kiyamam. Ama bu ayi da atlatin geçer inşallah.
Fön makinesi falan calistirin rahatlatır belki. ( hannesli de demiş zaten )

allah yardımcınız olsun..sizin stresiniz bebeğe yansıyor olabilirmi..herşeyi algılıyorlar..evi işi yemeği kafaya takmayın..önceki hayatınızdan farklı bir hayatınız olduğu içinde sıkılmanız bunalmanız doğal.ama güzel müzikler açıp teniniz bebeğe değecek şekilde kucağınıza alsanız evin içinde dolaşsanız ağlasada kulağına güzel şeyler fısıldasanız..ayrıca kendinizi sıcak tutun hep.sizden dolayıda gazlanıyordur..ama siz ağlamayı bırakın ve silkelenip kendinize gelin..güzel şeyler düşünün..sizin pozitifliğinzde stresiniz kadar bebeğinizi etkileyecektir

annen,kayınvaliden sana yardıma niye gelmiyorlar ki?
şuan senin yardıma ihtiyacın olduğun zamandasın.mutlaka yanında birileri olmalı.
farklı ülkelerdemisiniz acaba?
annenden,k.validenden rica et gelsinler yanına.böyle olmaz ki ama.sana da yazık,bebeğedee.
kıyamam yaa.

Sana hiç bitmeecekmiş gibi geliyor ama birtecek yakında merak etme. İki çocuğumda da yaşadım aynılarını. Bende oturup ağlardım. 4-5 aydan sonra düzene girer inşallah. Sen stres yapma hissediyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…