allah yardımcın olsun nazarın değiyor olabilir bol bol nas süresini oku bebeğine3 aylık bir bebeğim var sürekli ağliyor hiç bir sıkıntısı yok bir çok defa doktora gittik sadece gaz ama aşırı ağliyor sorun aslında buda değil ben artık kaldıramiyorum zaten zor bir lohusalik geçirdim ve gerçekten çok yoruldum ailem falanda yakinda değil yani kimsede yok yanımda oturup bende ağlıyorum artık boğuldum birseyler yapmak istiyoruum ama bir dakka bırakmıyorum çünkü durmuyor nasıl atlatacagm bunu bilmiyoruum..
Okumadım sure dua kalmadı ki sesini duymaya tahammülum kalmadı başıma ağrı giriyor artık oturup bende ağlıyorum Ofallah yardımcın olsun nazarın değiyor olabilir bol bol nas süresini oku bebeğine
ağlama sabırlı ol bak bebeğine doğumu adına kuran okuttun mu dene derim bir tanıdığın bebeği 3 ay boyunca gece gündüz ağladı kadın çıldırıcaktı sonra evinde kuran okuttu yemek dağıttı mevlid gibi bebek sustu ve bir daha da hiç ağlamadı çok şaşırmıştımOkumadım sure dua kalmadı ki sesini duymaya tahammülum kalmadı başıma ağrı giriyor artık oturup bende ağlıyorum Of
Dayanacak gücüm kalmadı uyku yok yemek öyle böyle wc gidemiyorum ya ev dersen allahlik sabır bitti valla doktora gitmeyi düşünüyoruum artıkOff off aynısını yaşadım sabır biraz daha sabır hepsi geçecek güçlü olmalısın annesin
Oda yapıldı hiç birşey yok sadece gaz başka birşey yokCanım yigenimde böyleydi cişinde iltihap cıktı ..
Herdakika aglıyordu,uyanıyordu ama simdi 1,5 yasında..
Onuda yaptım herseyi denedm o sesi artık beynimi kemiriyor kafamı duvara vurasim geliyooff kızımın bebekliği geldi aklıma aynı böyle durmadan mızırdanır ve sürekli emmek isterdi.
ama yapacak bişey yok alışıyorsun o tempoya
gaz sancısıysa karnına elinizi ısıtıp masaj yapın
gaz için I love you masajı var internetten bakıp sürekli onu yapın çok faydasını görürsünüz
Eşin akşamları yardımcı olmuyormu sanaDayanacak gücüm kalmadı uyku yok yemek öyle böyle wc gidemiyorum ya ev dersen allahlik sabır bitti valla doktora gitmeyi düşünüyoruum artık
Eşim suan dahi çalışıyor sabah 10da gitti işe oda cok çalıştığı için birsey demek istemiyoruumEşin akşamları yardımcı olmuyormu sana
Onuda yaptım herseyi denedm o sesi artık beynimi kemiriyor kafamı duvara vurasim geliyo
Eşim suan dahi çalışıyor sabah 10da gitti işe oda cok çalıştığı için birsey demek istemiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?