• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldırıma park sorunu?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.159
1.779
333
İstanbul
Arkadaşlar evimin önündeki kaldırıma sürekli araba park ediliyor hem kaldırım işgal ediliyor o ayrı dert hem artık kapımın dibine kadar ediyorlar. Belediyeye cimere her yere başvurdum sonuç alamıyorum gördüğüm an polise şikayet bulunuyorum daha bir şey olduğunu görmedim nasıl bir yol izleyebilirim?

Kaldırıma park etmenin cezası var diye biliyordum,yanılmışım sanırım.

Arkadaşlar evimin önündeki kaldırıma sürekli araba park ediliyor hem kaldırım işgal ediliyor o ayrı dert hem artık kapımın dibine kadar ediyorlar. Belediyeye cimere her yere başvurdum sonuç alamıyorum gördüğüm an polise şikayet bulunuyorum daha bir şey olduğunu görmedim nasıl bir yol izleyebilirim?
Bizimde site önüne tam bebek arabası, engelli arabası inecek rampanın ağzına bırakıyorlar ısrarla. Biz defalarca çekilmesini istedik polisten ses çıkmadı asla.
En son yönetim olarak aramızda para toplayıp arabayı çekiciyle çektirip avm otoparkına bıraktırdık. Tabi adam baya aradı etti. Gece de aboneliksiz avmde kaldığı için tekerleklerini kilitleyip sağlam bi ceza yazmışlar. Bidaha hiç görmedik onu burda akıllanmıştır diye düşünüyorum

Kaldırıma park etmenin cezası var diye biliyordum,yanılmışım sanırım.
Bende öyle biliyordum polisi kaç kez aradım plaka araba modeli adres her şeyi istiyorlar ama araç orda 1-2 gün kalıyor mesela ceza yazıyorlar mı boşuna mı arıyorum hiç emin değilim ama gelip bir şey yapmıyorlar başka ne yaparım bilemedim inatla aramaya devam edeceğim ama beni de artık usandırdı bu durum

Bizimde site önüne tam bebek arabası, engelli arabası inecek rampanın ağzına bırakıyorlar ısrarla. Biz defalarca çekilmesini istedik polisten ses çıkmadı asla.
En son yönetim olarak aramızda para toplayıp arabayı çekiciyle çektirip avm otoparkına bıraktırdık. Tabi adam baya aradı etti. Gece de aboneliksiz avmde kaldığı için tekerleklerini kilitleyip sağlam bi ceza yazmışlar. Bidaha hiç görmedik onu burda akıllanmıştır diye düşünüyorum
Ne güzel çözmüşsünüz sizin adınıza sevindim bizde büyük saksılardan mı alıp koysak çiçeklendirsek dedik ama o da kaldırımı kapatacak ve yasaktır muhtemelen

Ne güzel çözmüşsünüz sizin adınıza sevindim bizde büyük saksılardan mı alıp koysak çiçeklendirsek dedik ama o da kaldırımı kapatacak ve yasaktır muhtemelen
Çözdük ama neler çektik, adamın çevresi defalarca binayı bastı ödeyeceksiniz bilmem ne bu sefer biz çıkıştık sen bizim çekici paramızı ödeyeceksin vs mahkemelik olacaktık pislikle. Kimisi böyle işte. İnsan değiller kurallar onlar için yok sanki

Duba koyulsun, bir de boylu boyunca zincirler oluyor ya, ondan da koyulabilir. Yani oraya araç park etmemesi için bir engel koymak şart.

Çözdük ama neler çektik, adamın çevresi defalarca binayı bastı ödeyeceksiniz bilmem ne bu sefer biz çıkıştık sen bizim çekici paramızı ödeyeceksin vs mahkemelik olacaktık pislikle. Kimisi böyle işte. İnsan değiller kurallar onlar için yok sanki

Belediyeye gidip yüz yüze konuşsanız sonuç alabilir misiniz acaba ya? Saksı vs konması için.. insanlara eğitim şart ya bencil oldu herkes

Duba koyulsun, bir de boylu boyunca zincirler oluyor ya, ondan da koyulabilir. Yani oraya araç park etmemesi için bir engel koymak şart.

Orda acil bir şey olsa çıkamazsınız böyle insanları sevmiyorum

Kesinlikle çok benciller deprem bölgesi bir yerde yaşıyoruz ve geçen bu kaldırımda bir araç çıkmaya çalışırken kaza yaptı belediyeye bunu da bildirdim ama sonuç alamıyorum yazıklar olsun gerçekten kendi kendimize savaş veriyoruz ama sonuç sıfır aklıma da başka yapacak bir şey gelmiyor

o kısma ağır dubalar koysanız veya taş örseniz?
diğer üyelerin dediği gibi saksıda olur

Back
X