Kalıcı makyaj mağdurları

onlar hiç bir şey sürmeyin geçicek dediler şuan 3 ayı geçti. hakaten azalıyor sanki yani eskisi gibi kıpkırmızı değil çok hafif gölge gibi ... ama tabi onlar öyle söylediği halde ben duramadım hemen doktora gittim fito krem verdi. bunun haricinde sürekli madecassol contratubex falan sürdüm bi fayda etti mi bilmiyorum ama . doktor fito kremi 2 saatte bir sür demişti ama tabi çalışıyorum mümkün değil hep gece sürdüm .. velhasıl heralde geçicek diye umuyorum. ama lazere de gidicem bir lazer merkezinin yara izi silme operasyonları da var hani bu kollarına jilet atanlar vs falan var ya resimlerde gördüm onları falan geçiriyolar yine lazer yöntemiyle belki öyle bir şey deneyebiliriz. ben hani bir kısmını sildirdim demiştim ya diğer kısımlara lazerle sildirmeye kesin gidicem ama bayramı bekliyorum ne olur ne olmaz diye. bir de bizim hatamız kabuğu kaldırmak işlem yapılan yer bana kabuğu kaldırma kendi düşsün demişti ben o görüntüye dayanamadım kaldırdım sanırım daha da tahriş ettim.

İlgin için teşekkür ederim, ben de madecassol kullanıyorum ama pek işe yarıyor gibi durmuyor, çukur da oluştu zaten.. Umarım en kısa zamanda istediğin kaşlara kavuşursun..

İlgin için teşekkür ederim, ben de madecassol kullanıyorum ama pek işe yarıyor gibi durmuyor, çukur da oluştu zaten.. Umarım en kısa zamanda istediğin kaşlara kavuşursun..

Ne demek rica ederim. contratubex e çukurluk için birebir diyorlar. benimde ilk çukur gibiydi fakat geçti yapısı düzeldi ama renk problemim var tabi. contratubex i 80 tl ye almıştım. kocaman bir tüp sürdüğüm iğne ucu kadar öylece duruyor evde. istersen ankaradaysan bir kısmını vereyim boşa gitmesin çünkü bende de dura dura tarihi geçicek. aman yanlış anlama ücretle falan değil .. ama tabi burdan güvenemezsin neyse söylemedim farz et. :)
inşallah kurtuluruz ya şu son lazerimde iyi geçsin de başka bir şey istemiyorum zaten bir daha yaptıramam roaccutane ilacına başlayacağım.

:) çok teşekkür ederim bende de var daha önce bi ameliyat olmuştum, hipertrofik skar için almıştım. Pek bir işe yaramadı.. sonra ganonun sabunlarını kullanmaya başladım..

Bende kaşıma microblading yaptırmayı düşünüyorum ama böyle sildirmek zorunda kalanları görünce de korkuyorum.neye dikkat etmemiz gerekiyor yaptırırken

Mikroblading değil de mikropigmentasyon işlemi öneririm . Yani cihaz ile yapılan teknik . Mikroblading sisteminde kaş derinizi yararak pigmenti yerleştiriyorlar ve kaş dökülmeleri renk değişimleri meydana geliyor . Yaptırcağınız kişinin mutlaka diplomasını , daha önce yaptığı işlemleri görünüz .

Fotoğraf gönderme şansınız varmı çok merak ettim

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun hikayenizi okudum ve çok üzüldüm , bu arda karakter yapımız aynı galiba ben de olsam aynısını yapardım ama ben artık daha profesyonel doktorları tercih ediyorum hanı ağzı yanan yoğurdu bile üfleyip yer derler ya. bu arada ben de kalıcı kaş makyajımı sildirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum. merak ettim 100 tl ye lazer ile nerede bu işlemi yapıyorlar miş. ben de az çok araştırdım 3 seans için yaklaşık 600 ile 1000 usd fiyat söylüyorlar.

Eklentiler

• FullSizeRender (1).webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 374
  • FullSizeRender (2).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 363
  • FullSizeRender (4).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 355
Tüm resimler sağ taraftaki kaşıma ait. Üstte kalıcı makyajı, altta kendi kaşımı görüyorsunuz. Ucu, yukarıya doğru uzatılmış ve daha kısa. Kendi kaşlarımı tamamen aldığımda çok kısa ve havada bir kaş oluyor. Diğer kaşımla simetrik olsa yine neyse..Oysa sol taraftaki kaşım ise aşağıya doğru uzatılmış ve sağa göre daha uzun. Tamamen asimetrik. Önceki mesajlarımda bahsettiğim yara izleri azaldı ama hala mevcut. (Hatırlatma: Kaşlarımın başlangıç noktasını -özellikle sağ tarafı- baya bi burnumun üstüne getirmişti. Kazıyarak yara yaptım ve kalın bir kabukla beraber attım.) Renk eskiye nazaran biraz soluklaştı ama hala suratıma koyu kaçıyor ve sert görünüyor. Bursa' da bir yer var baya bi meşhur..Ona gitmeyi düşünüyorum Mart gibi..

Arkadaşlar ben geçen gün sivilcelerim için acnelyse diye bir krem aldım ve bunu çok küçük bir parça olarak yanağımdaki sivilceye dokundurdum (çok sürmedim deneme amaçlı ). Aradan 2 gün geçtikçe kaşımdaki tüm kıl dövme boyaları soyulup gitmeye başladı.çok etkili soyucu bir krem o yüzden bunu görüpte uygulamak isteyenler etki etmiyor diye bocalamasınlar yüzlerine çünkü gün geçtikçe soyulması artıyor.Düşünün kaşıma sürmediğim halde kaşımdaki boyalar gitti.Siz de bu şekilde çok çok ufak bir parçayla deneyebilirsiniz sildirmek için uğraşan arkadaşlar.O kadar para verip lazerle iz kalmaktansa ya da aylarca suratta yara kabuklarıyla gezmektense bu daha mantıklı.Ama dediğim gibi çok minik nokta nokta yüzünüzün bir köşesinde deneyin önce cildi kurutuyor.benim cildim yağlı olduğu için benim canıma minnet ve güneş kremini unutmayın tabii(kış dahi olsa)!! Sildirmek için uğraşanlara bir alternatif olsun hiç değilse

merhaba fiyat bilgisi alabilrmiyim denemk istiyorum

tmm internneten baktım ayrıca bu sivilce izlerini gidermek için mış

Ben daha evvel yaptırdım. İlk önce siyahtı sonra gri mavi renk oldu. 7 yıl zerre kaybolmadı. İnternetten bir birini buldum. Çok güven verdi. 1 yıl takip ettim. Kendisine gitgimde silme yapılması gerekiyor dedi. 3 seans sildi şimdi çok mutluyum. Saç sarı kaş mavi iğrenç bir görüntüydü.

MAVİ IŞIK kadar saçma sapan , sadece para için çalışan, müşteri memnuniyetinden bi haber bir yer görmedim. Ben de tunalı şubesi lazer mağduruyum. Söverek ayrıldım. Her yerden de şikayet ettim.

canım sen sildirme işlemini nerde yaptırmıştın? benim de yıllardır bi türlü tamamen kurtulamadığım bi kaş kontürüm var da sildirebileceğim güvenilir bi yer arıyorum.

canım sen sildirme işlemini nerde yaptırmıştın? benim de yıllardır bi türlü tamamen kurtulamadığım bi kaş kontürüm var da sildirebileceğim güvenilir bi yer arıyorum.
Merhaba,ben de şu anda kaş konturumu sildiriyorum.Size kesinlikle güzellik salonlarını tavsiye etmem Uzman.tıp doktoruna gitmek en makul çözüm.Lazerle ilk silmemi yaptırdım.Başarılı görünüyor.

Merhaba,ben de şu anda kaş konturumu sildiriyorum.Size kesinlikle güzellik salonlarını tavsiye etmem Uzman.tıp doktoruna gitmek en makul çözüm.Lazerle ilk silmemi yaptırdım.Başarılı görünüyor.
Peki iz kaldı mı lazerle sildirdiginiz de ben de sildirmek istiyorum çok kararsız kaldım solüsyon mu lazer mi diye

Peki iz kalıyor mu ben de sildirmek istiyorum ve çok kararsız kaldım lazer mi solüsyon mu diye

Reactions: Ebh
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…