Kalila'nın burnuna veda!!!=))

Canım bende kemerımsı bısı kaldı Zuhtu Bey sıslık dıyo
Bende uzerıne bastırıyorum cıdden sıs
Iste ınmesını beklıyorum
Tabı bıde suana kadar hıc bı hastasında bole bı problem olmadıgı ıcın gecıcegınden umutluyum :)

sen ne kadar oldu ameliyat olalı?
benim teyzemin ameliyatının üzerinden 3 ay geçti burnun şekli çıktı ama hala fosur fosur şiş.1 yıla kendine gelir anca demiş doktor, bünyeden bünyeye değişiyor heralde, umarım seninki de şişliktir.:Saruboceq:

kaLıLA hayırlı olsun. inşallah çok güzel geçer ameliyatın. sabırsızlıkla fotolarını bekliyoruz.

aaaahhh Kalilaciiim demek zühtü beye oluyosun haaa
kiz en yakin takipcinimmmm
insss hersey süperr olcak
simdiden cokk gecmis olsuun:)

kaLİLA hayırlı olsun. inşallah çok güzel geçer ameliyatın. sabırsızlıkla fotolarını bekliyoruz.

teşekkür ederimopuyorumnanaktan.vallahi ben de bekliyorum fotolarımı sizin gibi.güzel bi burnum olursa donatcam heryeridelikafadulden

aaaahhh Kalilaciiim demek zühtü beye oluyosun haaa
kiz en yakin takipcinimmmm
insss hersey süperr olcak
simdiden cokk gecmis olsuun:)

sağol fstka.s. ilk tasarımları beğenmediğimi söylemiştim bugün yenilerini yaptı.sadece foto üzerinde bile inanılmaz değişti yüzüm.yüzümdeki en büyük ve orantısız yamuk şey küçücük bi detaya dönüştü.gözlerim dudaklarım çıktı ortaya.tasarımdan daha güzel olur diyo ama tasarım kadar olsa bile güzel.inşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:sen de zühtü beyi düşünüyodun en son?hala aynı fikirde misin?

yok istemedim bile tasarımları göndermelerini.zaten haftaya ameliyat, 3-4 günde de anca gönderiyolar, neme lazım dedim

kizz zühtü bey tasarim konusunda beceriksiz
ameliyat sonucu tasarimdan cok daha güzel oluyo zemuszemus
kesinlikle tasarimdan kat kat daha güzel bi burun cikicaktir ortaya
evet ama bu sene olamiyorum seneye kismetse:)

Canım 1hafta sonra 3.cu ayım bıtecek.
Bakalım sabırla beklemedeyım suan
Fıstık sormus ama yok demıssın
Bence tasarımlarını bı ıste bı bakalım yorum yapalım belkı daha guzel bı fıkır werırız kalılacım

inşallah iner zamanla oskecm.aslında tasarımları biraz da bilerek istememiştim.ilkinde sürekli açıp orası mı öyle burası mı böyle çok kurcalamıştım.sonra gören herkes akrabalarımdan farklı yerlerine kusurlar buldu, ne istediğimi bile şaşırdım onları duyunca:bbo:hazır bu seferki içime sinmişken ameliyata da 1 hafta kalmış kurcalamayım dedim.zaten zühtü bey bıktı bendensempatiksalakcinni
gerçi az önce resimleriniz diye bi mail atmışlar, dedim napalım bakayım da paylaşıyım, ekin içinden tahlil dosyası çıktı.

kızlar 2 gün sonra ameliyat oluyorum.delikafaduldenbana fermuarlı eşofman getirin, hiçbir takı, oje ya da lens bulundurmayın dediler.başka bişeye gerek var mı?

kızlar 2 gün sonra ameliyat oluyorum.delikafaduldenbana fermuarlı eşofman getirin, hiçbir takı, oje ya da lens bulundurmayın dediler.başka bişeye gerek var mı?

hadi bakalım gözün aydın. hayırlısıyla olur çıkarsın. şimdiden geçmiş olsun.
eşofman, terlik, bunlardan başka bişeye gerek yok zaten.

kalila senin için çok sevindim ve heyecanlandım :) ben de yarın zühtü beyden randevu alıcam. ama benimki revizyon o yüzden çok umutlu değilim.

hadi bakalım gözün aydın. hayırlısıyla olur çıkarsın. şimdiden geçmiş olsun.
eşofman, terlik, bunlardan başka bişeye gerek yok zaten.

sağol cnm.a.s.
kremleri falan ameliyattan çıkınca alırız heralde.1 gün kaldı ama sanki hiç olmayacakmışım gibi geliyo.daha idrak edemedim-tatlicadiarzu-

kalila senin için çok sevindim ve heyecanlandım :) ben de yarın zühtü beyden randevu alıcam. ama benimki revizyon o yüzden çok umutlu değilim.

teşekkürler kiki_coco:sm_cool: bende daha heyecan yok ama yarın akşam yepyeni bir burna kavuşuyorumdelikafadulden.
zühtü bey revizyon da yapıyor.senin burnunun ne sorunu var cnm?bir de ilk doktorun kimdi?

kizzzzz sendedemi heyecan yokk
zühtü beye ameliyat olanlarla baya sohbet ettigim icin onlar ameliyat olurken 0 heyecanla girdiler ameliyata
ama onlarin yerine ben heyecanlandim:roflol:
ayhh simdide heyecanlandim yaaaaaaaaaadelikafadulden
cok merak ediyorum vallaaa:)

vallahi ben de merak ediyorum fstkım ama belki de ameliyat gününü 3 ay öncesinden aldığım içinde.hep çok var diye düşünüyodum sanki hala var gibi geliyo, ameliyattan çıkınca anlıycam heralde olayı:roflol:
işte yarın bu saatlerde ameliyata girmek üzere olcam

teşekkürler kiki_coco:sm_cool: bende daha heyecan yok ama yarın akşam yepyeni bir burna kavuşuyorumdelikafadulden.
zühtü bey revizyon da yapıyor.senin burnunun ne sorunu var cnm?bir de ilk doktorun kimdi?

canım bugün zühtü beyden randevu almak için aradım onep'i. yarın 2 ameliyatı var dediler evet biri kalila diycektim nerdeyse :) Bende çarşamba gününe aldım randevuyu. benim burnum hiç düzgün değil yani hangi birini anlatsam bilmiyorum en büyük sorunum ucunun kuş gagası gibi olması. ilk doktorum hakan erdibildi. kbbci kendisi.

evet benden başka biri daha varmış.tahlillerim yetişmiycek gibi olmuştu cuma günü aradım, ameliyatı 1 saat kadar erteleyebilir miyiz diye ama hemen ardından zühtü bey meşgul yapamayız dediler.normalde ameliyat 2 saat sürerken zühtü bey bana 1.5 saat sürecek dedi ki bende de sorunlar 1 değil 3 değil hatta 5 değilakannehir.yani korkuyorum aceleye getiricek diye sonucta bir ömür boyu o burunla yaşıycam ben tabi bir terslik olmazsa..:bbo:
umarım çarşamba günü içine sinen bir tasarım yaparsınız.ben ilkinden memnun kalmamıştım geçen hafta tekrar yaptırdım:kedi:belli olur zaten tasarımda neleri yapıp neleri yapamayacağı.sana da iyi şanslar cnmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…