Canım bende kemerımsı bısı kaldı Zuhtu Bey sıslık dıyo
Bende uzerıne bastırıyorum cıdden sıs
Iste ınmesını beklıyorum
Tabı bıde suana kadar hıc bı hastasında bole bı problem olmadıgı ıcın gecıcegınden umutluyum :)
kaLİLA hayırlı olsun. inşallah çok güzel geçer ameliyatın. sabırsızlıkla fotolarını bekliyoruz.
aaaahhh Kalilaciiim demek zühtü beye oluyosun haaa
kiz en yakin takipcinimmmm
insss hersey süperr olcak
simdiden cokk gecmis olsuun:)
kizz zühtü bey tasarim konusunda beceriksizsağol fstka.s. ilk tasarımları beğenmediğimi söylemiştim bugün yenilerini yaptı.sadece foto üzerinde bile inanılmaz değişti yüzüm.yüzümdeki en büyük ve orantısız yamuk şey küçücük bi detaya dönüştü.gözlerim dudaklarım çıktı ortaya.tasarımdan daha güzel olur diyo ama tasarım kadar olsa bile güzel.inşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:sen de zühtü beyi düşünüyodun en son?hala aynı fikirde misin?
Canım 1hafta sonra 3.cu ayım bıtecek.
Bakalım sabırla beklemedeyım suan
Fıstık sormus ama yok demıssın
Bence tasarımlarını bı ıste bı bakalım yorum yapalım belkı daha guzel bı fıkır werırız kalılacım
kızlar 2 gün sonra ameliyat oluyorum.delikafaduldenbana fermuarlı eşofman getirin, hiçbir takı, oje ya da lens bulundurmayın dediler.başka bişeye gerek var mı?
hadi bakalım gözün aydın. hayırlısıyla olur çıkarsın. şimdiden geçmiş olsun.
eşofman, terlik, bunlardan başka bişeye gerek yok zaten.
kalila senin için çok sevindim ve heyecanlandım :) ben de yarın zühtü beyden randevu alıcam. ama benimki revizyon o yüzden çok umutlu değilim.
kizzzzz sendedemi heyecan yokk
zühtü beye ameliyat olanlarla baya sohbet ettigim icin onlar ameliyat olurken 0 heyecanla girdiler ameliyata
ama onlarin yerine ben heyecanlandim:roflol:
ayhh simdide heyecanlandim yaaaaaaaaaadelikafadulden
cok merak ediyorum vallaaa:)
teşekkürler kiki_coco:sm_cool: bende daha heyecan yok ama yarın akşam yepyeni bir burna kavuşuyorumdelikafadulden.
zühtü bey revizyon da yapıyor.senin burnunun ne sorunu var cnm?bir de ilk doktorun kimdi?
canım bugün zühtü beyden randevu almak için aradım onep'i. yarın 2 ameliyatı var dediler evet biri kalila diycektim nerdeyse :) Bende çarşamba gününe aldım randevuyu. benim burnum hiç düzgün değil yani hangi birini anlatsam bilmiyorum en büyük sorunum ucunun kuş gagası gibi olması. ilk doktorum hakan erdibildi. kbbci kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?