hepinize çok teşekkür ederim kızlarkaydirigubbakcemile
şu an her tarafım davul gibi şiş.sabah gözlerimi açamıyordum, şu an biraz olsun açabiliyorum, sabırsızlıkla şişlerin inmesini bekliyorum, ama buz falan fayda etmiyor sanki.
kiki_coco; kararını verdiğine çok sevindimalkisalkisalkisevet sanırım ben de local anestezi ve sedasyonla oldum.bu arada salı günü senin randevu saatini değiştirmek için onepten aradılar mı?:1rolleyes:
evet canım aradılar, 13.30da olacaktı 11'e aldılar. Zühtü bey önce hastalarını görmek istiyor gibi birşey dediler :) seni mi görecekti yoksa :) bu arada şişlikler normal, 1 haftada iner büyük ihtimalle canım. zühtü bey çok ilgili ve kendine güvenli. ben çok umutsuzdum ama bana öyle güzel bir tasarım çizdiki. hatta tasarımdan daha güzel olucak dedi. umarım herşey anlattığı ve gösterdiği gibi olur.
yok ben ameliyat için beklerken seni aradılar o zaman.biraz erken gitmiştik sekreter seninle konuşurken geçirdim içimden büyük ihtimalle bu kiki_coco diye
tasarımını beğenmene sevindim.ben şu an burnumun şekliyle ilgili hiçbir yorum yapamıyorum.sadece burnum ağzıma çok yakındı.gülünce üst dudağım burnuma değiyordu, ruj sürsem burnuma bulaşıyordu.şimdi o mesafe çok güzel :sm_cool:
ama suratım şişko tatar kızlarına benziyor, çok yavaş inicek anlaşılan bu şişlikler:dilcikar:
aaa öyle mi ahah kaydirigubbakcemile3 . daha çok rastlaşırız kesin :) benim eski burnumda da dudağımla olan mesafe azdı şimdi burnum çirkin olsa da o mesafenin artması çok güzel. bana bazen yüzüm hala şişmiş gibi geliyo psikolojik olarak mı yoksa gerçekten tam inmedi mi bilmiyorumben ameliyat olalı yaklaşık 10 ay oldu ama burnun ve yüzün tam oturması çok zaman alıyor. şimdi tekrar o süreci geçirmek çok korkutuyor ama napalım. kalila, ameliyat sırasında hiçbir şey duyup hissettinmi? ben daha önceki ameliyatımda genel anestezi olmuştum. şimdi sedasyon olacak ve en büyük korkum ameliyatta uyanmak. :bbo: uyutmadan önce burnuna iğne falan yaptılar mı?
çok şükür uyuduktan sonra ağrı falan kalmadı.tekrar ederse zühtü beyle konuşucam.bir de kızlar sizin de yanaklarınız bülent ersoyunkiler gibi şişti mi?
ağrının geçtiğine sevindim cnm. benim yüzüm şişmişti ama yanaklarımın öyle extra şiştiğini hatırlamıyorum. benim ameliyat revizyon olacak ya, içimi bi korku aldı şimdi ya iyi olmazsa diye :bbo::bbo: zühtü beyin ilk ameliyatını çok övüyolar ama revizyonunu okudummu hatırlamıyorum...
cnm benim yanaklar aldı başını gitti valla. sadece yüzüme bakan 20 kg almışım sanırkaydirigubbakcemile3
benim de yarın alçım çıkıyor.ya çok merak ediyorum.bana ucu kalkık gibi geldi ama alçı onu yukarı doğru çekiyor, çıkarınca iner herhalde.bir de ben iki gözümün arasındaki kemiği inik istemiştim zühtü bey iyice oyduk orayı dedi, tuhaf olmuştur diye içimi de bir korku sardı.eyvahedigeldismile
bence burnunla çok fazla oynanmamışsa zühtü bey yaptığı ilk ameliyatlara yakın bir başarı elde edilebilir.kimi revizyon yaptıranlar doktor mahvettiği için yaptırıyor kimisi de nerdeyse hiçbir değişiklik yapmadığı için.senin ilk ameliyatın nasıldı?
cnm ucunun kalkık görünmesi normal. benim de burnumda plastik alçı benzeri bişey vardı, o varken burnumun ucu baya kalkık görünüyodu hatta annem burnuma bakıp bakıp çok korkuyodu, bu doktor çok kaldırmış burnunu falan diye. sonra o alçı çıkınca o kadar kalkık görünmedi, ilerleyen aylarda daha da indi hatta. şimdi tam olması gerektiği gibi. zühtü bey de hiç kaldırmayalım dedi. iki kaş arasında gelince benim eski doktor orayı yeterince törpüleyememiş, biraz küt duruyor. o yüzden zühtü bey de ordan biraz alalım dedi ama tasarımda da çok az aldı. ben de çok oyuk olmasını istemiyorum dedim. eminim zühtü bey sende de tam olması gerektiği gibi yapmıştır.
benim burnumda aslında baya hata var ama zühtü bey görür görmez iyiki kıkırdak var malzeme var elimizde dedi. yani hiç ellenmemiş bi burundan daha zor olduğunu ama kıkırdakların fazla alındığı bir burundan daha kolay olduğunu söyledi. ben de fazlalık var sorun orda. burnumun ucunda eğrilmiş bi kemer var, kanatlar fazla büyütülmüş ve ucu biraz eğri. aslında zühtü beye çok güveniyorum ama kötü bi tecrübe geçirdiğim için bazen çok korkuyorum.
seninki çok harap olmamış heralde, kulağından kıkırdak alınmak zorunda kalanlar var çünkü.umarım istediğin gibi olur cnm.:Saruboceq:
ben de şu an elim kolum bağlı burnumu kabullenmeye hazırlanıyorum ama içimde kötü bir his var, ameliyata gününe yaklaşırken bile alçımın çıkacağı güne yaklaşırkenki kadar korkmamıştım, bakalım...
bugün alçım çıktıdelikafadulden
gece boyu uyuyamıştım kaşıntıdan, çıkınca çok rahatladım.
burnum çok şiş ben zaten makina götürmemiştim, doktor da fotoğraf çekmedi ama cuma kontrolüm var o zaman çekicek herhalde.
en çok korktuğum şeylerden biri eğriliğin kalmasıydı.malum benim burnum yüzün ortasından değil de sol yanağımdan çıkıyordu adeta, ayrıca sağ tarafında da çöküklük vardı.o burnu nasıl bu kadar düz ve simetrik yapmış aklım almıyor:sm_cool:
burnumun heryeri çok şiş ama alçı çıktığında korktuğum gibi yapay değil, oldukça hoş doğal bir burun gördüm.
bekleyip görcez artık ne hale geleceğini ama şu yanaklarım biraz inmeden foto çektirmek istemiyorum.
bir de ben şu an bandajlarla banyo yapabilir miyim?alçılıyken saçımı ayrı vücudumu ayrı yıkıyordum.su bandajı gevşetir mi?
bugün alçım çıktıdelikafadulden
gece boyu uyuyamıştım kaşıntıdan, çıkınca çok rahatladım.
burnum çok şiş ben zaten makina götürmemiştim, doktor da fotoğraf çekmedi ama cuma kontrolüm var o zaman çekicek herhalde.
en çok korktuğum şeylerden biri eğriliğin kalmasıydı.malum benim burnum yüzün ortasından değil de sol yanağımdan çıkıyordu adeta, ayrıca sağ tarafında da çöküklük vardı.o burnu nasıl bu kadar düz ve simetrik yapmış aklım almıyor:sm_cool:
burnumun heryeri çok şiş ama alçı çıktığında korktuğum gibi yapay değil, oldukça hoş doğal bir burun gördüm.
bekleyip görcez artık ne hale geleceğini ama şu yanaklarım biraz inmeden foto çektirmek istemiyorum.
bir de ben şu an bandajlarla banyo yapabilir miyim?alçılıyken saçımı ayrı vücudumu ayrı yıkıyordum.su bandajı gevşetir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?