Kalila'nın burnuna veda!!!=))

kızlar bikaç saat sonra ameliyata giriyorum.yavaş yavaş heyecan başlıyo galibaeyvahedigeldismile

inşallah cnm ya istediğim gibi olsun da her türlü sıkıntıyı çekmeye razıyım:Saruboceq:

canımmmm allah yardımcın olsunnnnnnnnn :))))) meraklaaa beklıoruzz olan bıtenlerıı

kalila herhalde şu saatlerde oldun bitti ameliyatı inşallah kendine gelmişsindir . umarım herşey istediğin gibi olur. geçmiş olsun............

hepinize çok teşekkür ediyoruma.s.
dün 2.30 gibi girdim ameliyata 5e beş kala falan çıkmışım.aslında bir buçuk saat sürcekti ama burnumda kırığa rastlamışlar.önceden biraz vicdan azabı çekiyordum estetik yaptırdığım için ama şimdi iyi ki yaptırmışım hem de iyi ki bu kadar gençken yaptırmışım diyorum.tabi burnumun şekli hakkında hiçbir fikrim yok ama o eğrilik zamanla daha da artıp yüzün bi tarafınını gerdirip sarkıtıyormuş.zaten gittikçe de artmıştı.
ameliyata gelince öncelikle zühtü beyin ekibi çok güleryüzlü ve sıcakkanlı.en son sohbet ediyorduk gözümü bekleme odasında açtım.tam hastaneden çıkacakken istifra ettim kan yutmuşum birsürü.bayağı başım dönüyordu.eve geldim ağrım vardı buz falan koyduk.1 kase çorba içip tekrar ilaçlarımı yuttum(4 tane!).yutar yutmaz tekrar istifra ettim.ama tekrar almaya korktum ilaçları.biraz daha yattım ama ben sürekli sağa sola dönerek uyuduğum için buzu sürekli düşürdüm.her uyandığımda yatağın bir köşesinden çıkyodu.annem babam da gece sürekli kontrol ettiklerinde buzların yerinde yeller esiyormuş:roflol:
işte bir saat önce uyandım, aynaya baktım inanamadı, yüzüm feci şişmiş.hatta aynaya el salladım ordaki gerçekten ben miyim diye.morluklarım var göz altlarımda ama hiç ağrım yok.doktor tamponlarımı dün hastanede çıkartmıştı zaten.45 dk sonra da randevum var.burnumun altındaki parçayı alavak heralde.
bir de ameliyat olmuş arkadaşlar daha ne kadar zombi olcam ben?

4-5 gün içerisnde hafiflersin. yüzün açılır. gerçi bünye meselesi bazı arkadaşlar fazla morarmamış, hafif atlatanda var. inşalalh sende 3-4 güne yüzün düzelir.geçmiş olsun.

hadi bakalım fındık burunlular kervanına hoş geldinnnnnn.............

1 Hafta sonra şişliklerin morlukların azalmaya başlıcak canım geçmiş olsun :) sen kalmadın mı hastahanede ?

çok sağol cnm.a.s.sabırsızlıkla bekliyorum yüzümün inmesinibilmiyorumkismile.gözlerim o kadar kötü durumdaki burnumu düşünmüyorum bile şu ankafamçokkarıştı

1 Hafta sonra şişliklerin morlukların azalmaya başlıcak canım geçmiş olsun :) sen kalmadın mı hastahanede ?

hayır cnm.hatta annemler daha kendime gelmeden çıkartmışlar hastahaneden:roflol:
1 hafta nasıl geçicek bilmiyorum ameliyattan beri saniyeler daha yavaş ilerliyormuş gibi geliyorakannehir

kalila gözün aydın çok geçmiş olsun. ben de bugün görüştüm zühtü beyle. ben en kötüye hazırlıklı olarak gitmiştim revizyon olacağı için. ama kendisi bana ümit verdi, burnumun o kadar kötü olmadığını, düzeleceğini söyledi. çok güzel bir tasarım yaptı, tam istediğim gibi oldu. 10 temmuzda ben de ameliyat oluyorum. sen de lokal anestezi ve sedasyon ile oldun dimi? senin iyileşme sürecini çok merak ediyorum şimdi.

hepinize çok teşekkür ederim kızlarkaydirigubbakcemile
şu an her tarafım davul gibi şiş.sabah gözlerimi açamıyordum, şu an biraz olsun açabiliyorum, sabırsızlıkla şişlerin inmesini bekliyorum, ama buz falan fayda etmiyor sanki.
kiki_coco; kararını verdiğine çok sevindimalkisalkisalkisevet sanırım ben de local anestezi ve sedasyonla oldum.bu arada salı günü senin randevu saatini değiştirmek için onepten aradılar mı?:1rolleyes:

cnmmmm gözün aydiiiiiiinopuyorumnanaktan
gecmis olsun
alcin ne zaman cikicak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…