- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Tesekkur ederim canim.. Erkekler kendilerine bakmadan niye bizi hemen yaftalarlar ki? Ve bu adam o kadar romantikti ki eskiden... Ne yaparsam yapayim hep guzel olacagimi dusundurdu...Adam odun orasi kesin, bu sekilde soylemesi gercekten ayip
Hele bir donsun de aynaya baksin 111 kiloyla kare bir adam bu yani
Ama senin de kendine dikkat etmen lazim o boya o kilo gercekten fazla, bunu dillendiren sozlun icin demiyorum senin sagligin icin onemli canim
Evlenince daha beter oluyorlar geneldeTesekkur ederim canim.. Erkekler kendilerine bakmadan niye bizi hemen yaftalarlar ki? Ve bu adam o kadar romantikti ki eskiden... Ne yaparsam yapayim hep guzel olacagimi dusundurdu...
Simdi gelinen noktaya cok uzuluyorum.
:)))))))Evlenince daha beter oluyorlar geneldeama uzme kendini, sen sadece kendine bak biz erkeklerin uzerine dustukce daha kotuye gidiyor hayat, birak o yesin ve kare olmaya devam etsin, sen zayifla fistik gibi ol ondan sonra da ona dersin " caniiiiim seni gordukce aklima geometri dersleri geliyor, eskenar dortgen olsun, kare olsun, paralelkenar olsun,silindir olsun, ne guzel alan hesaplamalari vardi okulda ogrenmistik sayende bilgilerim hep taze unutmuyorum Allah razi olsun" diye
Yani ben olsam. Sen kilodan dolayı askere alinmadin farkında mısın derdim. Biraz zamand gecsin de ona söyle aynısınıSelam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..
Birkaç kilo verince böyle yapıyorsa, 10 kilo verse Allah bilir ne kusurlar bulur sizde..Soylemez olur muyum... İcimde hic tutamiyorum hic..
Sen kendi kilondan dolayi askere alinmadin benim bileklerim mi batti sana dedim. Madem begenmiyorsun ince bilekli birini bulucaktin vakit var halen dedim. Kendi son 1kac aydir spor yapiyor vermis birkac kilo..
Simarmis. Ayni seyi bekliyor.. Cok sinirlendim cok.... Olsa dalyan gibi delikanli amenna da.. Sac sakal geziyor gorseniz ama tarzi buymus beyfendinin.... Yakisikli olsa icim yanmayacak istedigi kadar kulp taksin ama cok ayip ettigi kesin.
Soylemez olur muyum... İcimde hic tutamiyorum hic..
Sen kendi kilondan dolayi askere alinmadin benim bileklerim mi batti sana dedim. Madem begenmiyorsun ince bilekli birini bulucaktin vakit var halen dedim. Kendi son 1kac aydir spor yapiyor vermis birkac kilo..
Simarmis. Ayni seyi bekliyor.. Cok sinirlendim cok.... Olsa dalyan gibi delikanli amenna da.. Sac sakal geziyor gorseniz ama tarzi buymus beyfendinin.... Yakisikli olsa icim yanmayacak istedigi kadar kulp taksin ama cok ayip ettigi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?