• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALIN BİR MEGA BİLEZİK Mİ YOKSA ORTA BOY İKİ BİLEZİK Mİ TAKARSINIZ

ayt-l

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
21
6
1
41
:KK24: kızlar lütfen bana yardımcı olun bilezik almayı düşünüyorum ama nasıl olsun karar veremiyorum mesela acaba 25 gr olan iki bilezik mi alsam yoksa 50 gr olan tek bir mega bilezik mi alsam.....Fikirlerinize ihtiyacım var

orta boy iki bilezik.
Ay yada bilemedim ikisine de isim mi yazılır. İsim yazacaksam Mega bilezik. Araya kaynamasın. Yok isim yazmayacaksam ve şu çığırtkan tipi düğünse falancadan iki bilezik diyorlarsa iki takarım sanırım.

orta boy iki bilezik.
Ay yada bilemedim ikisine de isim mi yazılır. İsim yazacaksam Mega bilezik. Araya kaynamasın. Yok isim yazmayacaksam ve şu çığırtkan tipi düğünse falancadan iki bilezik diyorlarsa iki takarım sanırım.
Aaaaaa isim mi yazdıracaktık? :sampiyon:
Megaya yazılsın benimki bir zahmet! :KK31:

Kızlar mega şu enli kalın bilezikler oluyo isim falan yazilmayacak canım benimki yatırım amaçli

Kalıplardan hoslanmam
O sebeble altın takmıyorum

Yatirim amacliysa isciligi az olan bilezik tercih edin.
Ama su ara altin cok yukswk ne zman dusecek belli degil.

bilezik falan takmam. yüzüklerimi bile takmıyorum. şu altını atın kafanızdan biraz.
ona buna gösteriş yapıcam dıye takıldıgınız şeylere bak.

yatırım amaçlı alıyorsam külçe altın alıyorum. aksesuar olarak taktığım bileziklerim ince, işçilikli, süslü şeyler, zaten çok yok ama şık bir yerlere giderken onları takıyorum. klasik bilezik hiç hoş durmuyor bence. gerçi giyim tarzınızı bilemiyorum ben işe çok klasik giyimli gidiyorum günlük hayatta da kot tişört gezerim

Back
X