Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kupseker sen kime ameliyat olmuşun ? ve nerede?
Canım ben Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit Özer tiftikçioğluna ameliyat oldum izmirdeysen şiddetle tavsiye ederim muayene ücreti yok ameliyatı 2 milyarı geçmez hastanede yapıyo çok da ilgili bi doktor:)
keşke izmirde olsam canım ya ama malesef istanbuldayım(
yağlı burun derisi ile kalın burun derisi aynı şeyler mi farklı mı aranızda burun derisi kalın olup ameliyat olan var mı sonuçlar nasıl ... Bide burun derimizin kalın olup olmadığını nasıl anlarız....
ece benim burun ucum kalın ve yağlı.3 hafta kadar once ameliyat oldum.ama burnum öyle ufak oyle kalkık ucu oyle top gibi oldu ki pişmanlıktan sadece aglıyorum.kızlar inanın cok kötü depresyondayım.aynalara bakamıyorum.yemek yiyemıyorum.pek kusuru olmayan burnumda ufak rötuslar yapılr sanmıstım.ama sonuc hüsran.ne olur kızlar bi çareeeeeeeeeeeeeeee.burun ucu ne kadar etli olursa olsun ödem sonrası düşer mi?ben düz burun sevmısımdır.o uc dusse burun daha düz görülür .ya da kemik ekleme burun uzatma gibi şeyler var mıinanın cok kötüyüm.bunu size yazarken bile ağlıyorum
![]()
ece benim burun ucum kalın ve yağlı.3 hafta kadar once ameliyat oldum.ama burnum öyle ufak oyle kalkık ucu oyle top gibi oldu ki pişmanlıktan sadece aglıyorum.kızlar inanın cok kötü depresyondayım.aynalara bakamıyorum.yemek yiyemıyorum.pek kusuru olmayan burnumda ufak rötuslar yapılr sanmıstım.ama sonuc hüsran.ne olur kızlar bi çareeeeeeeeeeeeeeee.burun ucu ne kadar etli olursa olsun ödem sonrası düşer mi?ben düz burun sevmısımdır.o uc dusse burun daha düz görülür .ya da kemik ekleme burun uzatma gibi şeyler var mıinanın cok kötüyüm.bunu size yazarken bile ağlıyorum
![]()
![]()
Ben bi arkadasimi ameliyat olduktan 1 ay sonra gordum, bidahaki gorusum 6 ay sonraydi. Aradaki fark o kadar buyuktu ki, dersin ki bu kiz 2.ye mi ameliyat oldu, ayni kiz mi, ayni kizsa ayni burun degil. Inan o kadar degisiyor ki burun, hele de kalin derililerde bu surecin daha zor ve uzun oldugunu, kalin derililerin cok sistigini soyluyorlar. Benim arkadasim kalin derili bile degildi oysa. Sen dusun artik gerisini. Hic kafana takma, bikac fotograf cek ilerde farki gorebilmek icin, sonra da birak aynalari bi kenara keyfine bak. Daha 3 hafta olmus, 3 haftalik burunlar yuzune patates oturtmus gibi duruyor yahu, burun denmez ki ona daha, bi bekle bakalim daha o hoo..
Çok haklısın canım benimde 4 hafta oldu ve bende çok kalın deriliymişim yüzüm o kadar çok şişmişti ki gözüm hiç açılmıyodu hala burnum şiş ben bu haliyle de beğeniyorum ama doktorum hala çok şiş olduğunu ve daha değişceğini söylüyo benim derim çok kalın olduğu için beni haftada bir kez görüp muayene ediyo burnumun gelişimini takip ediyo doktorum özellikle kalın derili olduğun için masajlarını sakın ihmal etme yoksa daha geç iner şişliklerin dedi bende çok düzenli yapıyorum her hafta bana bilgi veriyo burnumla ilgili ama sanırım kalın derili insanlar fazla yaşlanmıyo o tarafı güzel bence![]()
mina25 ameliyatını hangi doktor yapmıştı? bu durumu doktorunla konuştunmu?
Ben bi arkadasimi ameliyat olduktan 1 ay sonra gordum, bidahaki gorusum 6 ay sonraydi. Aradaki fark o kadar buyuktu ki, dersin ki bu kiz 2.ye mi ameliyat oldu, ayni kiz mi, ayni kizsa ayni burun degil. Inan o kadar degisiyor ki burun, hele de kalin derililerde bu surecin daha zor ve uzun oldugunu, kalin derililerin cok sistigini soyluyorlar. Benim arkadasim kalin derili bile degildi oysa. Sen dusun artik gerisini. Hic kafana takma, bikac fotograf cek ilerde farki gorebilmek icin, sonra da birak aynalari bi kenara keyfine bak. Daha 3 hafta olmus, 3 haftalik burunlar yuzune patates oturtmus gibi duruyor yahu, burun denmez ki ona daha, bi bekle bakalim daha o hoo..