- Konu Sahibi ozlemozlem4141
-
tamamen doktorla alakalı bi durum
Yani daha cevaplaman icin belki cok erken ama suanki ameliyattan sonraki halinden, az cok hani burnunun seklinden memnunmusun? Ne kadar ödedin 2. ameliyat icin?
arkadaşlar ben de baya kalın etli ve yağlı derili olanlardanım.. salı günü 3. ameliyatımı oldum maalesef.. ikinci ameliyatımda doktorum istediğim herşeyi yapabileceğini söyledi fakat aeliyat sonrası çok başarısız oldugunu söylediğimde derin kalın daha fazlasını yapamam dedi ama bunu ameliyattan sonra söyledi tabii. şimdi 3. ameliyatımı oldum ve doktoruma bütün bu olanları anlattım ve bana yeterli güven verdi.. şimdi alçılı ama çok umutluyum ucunu ve şeklini az çok görebiliyorum.. burnumdan epey bir yağ çıkardığını ve kanatlarını epey daralttığını ucunu sivrilttiiğini söyledi.. yani arkadaşlara tavsiyem kimse umutsuzluğa kapılmasın.. kalın derili burunlarda gayet iyi şekil alabilir, yağı çıkarılabilir deri inceltilip sivriltilebilir.. :) salı günü alçım alınacak ve fotoğraf koyacağim.. benim inancım tam ve hızla iyileşiyorum.. merak edenler için doktorum prof. fuat yüksel dir. öyle fahiş fiyatlarla da çalışmaz, çok kibar anlayan dinleyen uygulayan bir doktor.. iyi ki tanışmışım kendisiyle ki yaptığı birkaç burunu görme fırsatım olduğu için de güvendim zaten..herkese mutlu günler..
Kalın derili burun ameliyatlarında hangi doktor iyi acaba yabu konuda çok az paylaşım var
Benimde burnum kalın derili iki kere anestezili iki kere de lokal estetik ameliyat oldum ama lokal olanlar ufak tefek operasyonlardı birinde burun kanatlarımı daraltmak için diğeri de kemerine parça takıldı.ılk ameliyatımı sözde çok ünlü estetetisyen olan Prof. Dr. Nazım Durak yaptı rezil etti burnumu mahvoldum resmen. Çok çektim o dr. yüzünden eskisinden daha kötü oldu o taktığı parça bir süre sonra çıktı yarık burunla dolaştım kaç sene aslında o adamı mahkemeye vermem lazımdı ama Allaha havale ettim ben onu çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım. Sonra 3-4 sene önce başka bir dr. gittim burnum eskisine oranla çok daha iyi oldu gerçi biraz yamukluk var onuda gel düzeltelim dedi ama ben gidemedim bir türlü. Kalın burun kanatlarım hala duruyo sanki dikiş tutmuyolar ya sinir oluyorum şu kanatlarıma.Sözü bu kadar uzatmamın nedeni bu işlerde dr. çok önemli çok iyi araştırılıp seçilmeli yoksa benim gibi adam ünlülerin estetisyeni iyidir diye gidip yaptırmamalısınız.Kalın derili burunlarda gerçekten de estetik pek iyi olmuyor kendimden biliyorum şu an burnumdan memnunum gerçi kötüyü gördüğüm için buna şükrediyorum.
benimde derim kalın henüz 12.günümdeyim gayet hızlı iyileştim şuana kadar bi sıkıntı yok ilerleyen günlerdede olmaz inşallah
Merhaba
kalin deri benimde problemim, ben iki kez amleliyat oldum, aslinda memnundum ama zaman gectikce icten doku burnumu tekrar kalinlastirdi, buna doktor bisey yapamaz, hatta almanyada kitaba bile konu oldum sonunda bu sorun yüzünden. ameliyat sonrasi hersey mükemmel ama daha sonra o doku delirtti beni, artik vazgectim.
özlem benide arkadaşın olarak ekleye bilir misin.. benim burnumda senin gibi kalın derili ve yağlı.. ben ameliyatımı olalı bir ay oldu ve senin gibi şanslı değilim.. şimdi emre ilhan beyi düşünüyorum ikinci ameliyatım için.. onun için fotoğraflarını koyduğunda arkadaş listesine eklersen sevinirim..
arkadaşlar ben de baya kalın etli ve yağlı derili olanlardanım.. salı günü 3. ameliyatımı oldum maalesef.. ikinci ameliyatımda doktorum istediğim herşeyi yapabileceğini söyledi fakat aeliyat sonrası çok başarısız oldugunu söylediğimde derin kalın daha fazlasını yapamam dedi ama bunu ameliyattan sonra söyledi tabii. şimdi 3. ameliyatımı oldum ve doktoruma bütün bu olanları anlattım ve bana yeterli güven verdi.. şimdi alçılı ama çok umutluyum ucunu ve şeklini az çok görebiliyorum.. burnumdan epey bir yağ çıkardığını ve kanatlarını epey daralttığını ucunu sivrilttiiğini söyledi.. yani arkadaşlara tavsiyem kimse umutsuzluğa kapılmasın.. kalın derili burunlarda gayet iyi şekil alabilir, yağı çıkarılabilir deri inceltilip sivriltilebilir.. :) salı günü alçım alınacak ve fotoğraf koyacağim.. benim inancım tam ve hızla iyileşiyorum.. merak edenler için doktorum prof. fuat yüksel dir. öyle fahiş fiyatlarla da çalışmaz, çok kibar anlayan dinleyen uygulayan bir doktor.. iyi ki tanışmışım kendisiyle ki yaptığı birkaç burunu görme fırsatım olduğu için de güvendim zaten..herkese mutlu günler..
selam kızlar bende kalın derililerdenim :) ama yapacak bişi yok... daha önce yani bundan 9 sene önce ilk ameliyatımı oldum ama şu an çok da memnun olmadığımdan ikinci ameliyatı planlıyorum.... kemer bende yoktu ama o burunun ortasındaki kemikler yana doğru ivmelendi ve hafif ayrık gibi ama sadece elleyince belli oluyor... Ben önceki ameliyatımı prof. a olmuştum bağdat cd. kendisi bu sefer çok kafam karışık....
Daha önce olduğum doktora gittim sadece ameliyathane parasını alıp düzeltebileceğini söyledi ama burnun ucunu elleyemem diyor kalın derili olduğu için ellesemde aynı olur zamanla dedi....
medipole gittim oradaki doktorda bir rakam verdi ve aynı şeyi söyledi kemikleri bir araya getiririm ama ucu kalın olduğu için elleyemem az bişi toplarız dedi.....
en son emre ilhan a gittim kendisi yeni tekniklerle yapabileceğini ancak 1 sene sonra oturacağını ve sabredersem çok güzel sonuç alacağımızı söyledi... ama tabiki rakamlarını herkes biliyor... ciddi iyi para .....
ben ne yapacağımı şaşırdım... emre beyi istiyorum ama onun için birikim yapmam gerekecek... o da biriktir paranı gel dedi zaten ve saatlerce ilgilendi...
bende araştırma halindeyim hala daha aklımda bunlardan sadece ilhan bey kaldı.... bakalım ondan daha isteyeceğim bir doktor daha olacak mı?
önerileriniz varsa sevinirim tabiki...
:teytey:
Merhaba bayanlar, o kadar cok üye yaziyor ki, bazen bende takip etmekte zorlaniyorum. ben Emre
Ilhan´a ameliyat oldum, bende kalin derili bir buruna sahibim, en kisa zamanda size resim gönderecegim, burnumun ucu hala biraz sis. yavas yavas sekil almaya basliyor.
aynen benim derim de kalın ve yaglı. 10 ay once ameliyat oldum ve burun ucumdan memnun degilim. ben de ikinci ameliyatı Emre beye olmayı düsünüyorum. siz ameliyat oldunuz mu Emre beye. sonuc nedir? cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?