- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
esra hayırlı olsun bahsettiğin yer neresi merak ettim
fiyatı kadar yaptırdığın yerde önemli canım
inşallah kavuşursun meleğine..
arkadaşlar umarım hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.bende bu mutluluk için 3 yıl mücadele ettim.çikolata kisti ameliyatı oldum,yumurta takipleri yapıldı sonuç hep negatif.sonra öğrendik ki eşimin morfoloji problemi varmış morfoloji sadece %2.mecbur tüp bebek dediler tamam dedik.tüp bebekle kesin olur sandık ama olmadı yıkıldık ağladık sızlandık.allah istemeyince olmuyor işte.tedaviden 3 ay sonra doğal yollardan hamile kaldım mucize gibi bişey.şu an 4 haftalık hamileyim.hala inanamasamda.şimdi bebek isteyen herkese dua ediyorum umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar ve bol bol dua edin allahım hepinizin yüzünü güldürür inşş
tşk.diana çok sevindim bebeğine:) bende tüp bebek ted. oldum 3. salı transfer oldum şimdi istirahat etmeye çalışıyorum haftaya cts test tarihim yatamıyorum her yerim ağrıdı tutunamaz die çok korkuyorum inş. bu sefer olur
Bende POLEN BAL kullandım..
KABAK ÇEKİRDEĞİ mutlaka ye ÇİNKO içerdiği için döllenmeyi sağlar..
Ayrıca ANANAS tüket ..PROTEİNİ zengin yiğcekler ye stres yapma olucağına inan yeter ve booool SU..
hakkında hayırlısı olsuuun..
Bende POLEN BAL kullandım..
KABAK ÇEKİRDEĞİ mutlaka ye ÇİNKO içerdiği için döllenmeyi sağlar..
Ayrıca ANANAS tüket ..PROTEİNİ zengin yiğcekler ye stres yapma olucağına inan yeter ve booool SU..
hakkında hayırlısı olsuuun..
arkadaşlar umarım hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.bende bu mutluluk için 3 yıl mücadele ettim.çikolata kisti ameliyatı oldum,yumurta takipleri yapıldı sonuç hep negatif.sonra öğrendik ki eşimin morfoloji problemi varmış morfoloji sadece %2.mecbur tüp bebek dediler tamam dedik.tüp bebekle kesin olur sandık ama olmadı yıkıldık ağladık sızlandık.allah istemeyince olmuyor işte.tedaviden 3 ay sonra doğal yollardan hamile kaldım mucize gibi bişey.şu an 4 haftalık hamileyim.hala inanamasamda.şimdi bebek isteyen herkese dua ediyorum umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar ve bol bol dua edin allahım hepinizin yüzünü güldürür inşş
bende kabak çekirdeği ve ananas yiyorum , birde doktor transferden sonra en az 5lt su dedi, feci bişey iç iç bitmiyor
gunlukmu 5 lıtre
gunaydın hanımlar
su kalıte ıcın ısrarla herkes bal polen arı sutu dıyor kızlar
onu tam tarıfını ogrensem sızınle paylasıcam
sayıya degılde kalıteye faydalıymıs ve adetın 1,gunu baslanıcakmıs canlar
esracım demekkı sende tedavıye baslıyon hee
ınsallahs sende canım ılk denemede gebe kalıp dogurursun
bızlerınde ınsallah son tedavısı olur kızlarrrrrr
ne kadar mutlu oldumarkadaşlar umarım hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.bende bu mutluluk için 3 yıl mücadele ettim.çikolata kisti ameliyatı oldum,yumurta takipleri yapıldı sonuç hep negatif.sonra öğrendik ki eşimin morfoloji problemi varmış morfoloji sadece %2.mecbur tüp bebek dediler tamam dedik.tüp bebekle kesin olur sandık ama olmadı yıkıldık ağladık sızlandık.allah istemeyince olmuyor işte.tedaviden 3 ay sonra doğal yollardan hamile kaldım mucize gibi bişey.şu an 4 haftalık hamileyim.hala inanamasamda.şimdi bebek isteyen herkese dua ediyorum umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar ve bol bol dua edin allahım hepinizin yüzünü güldürür inşş
bende seninle aynı fikirdeyim bir seneden 4 aşılama 1 tüp bebek yaptım ve ara verdim artık rabbime sığındım yazdıysa olacak inşallahadanada canım
valla gıden kısıler hep memnun
olacagı varsa zaten rabbım emerttıgı zamn olur
ben merkezlen alaklı oldugunu sanmıorum ....
ne kadar mutlu oldum
anlatamam bende endoluyum 2 ameliyat geçirdim ve rabbimin mucizesini bekliyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende seninle aynı fikirdeyim bir seneden 4 aşılama 1 tüp bebek yaptım ve ara verdim artık rabbime sığındım yazdıysa olacak inşallah
diana bebeğin sana hayırlı uğurlu gelsinnn.darısı bizlerin başınaa inşalalahhh.bizim tedavi 7 milyarı buldu. geçen seferkinden daha çok doz ve daha fazla ilaç kullandım hatta isimleri bile farklı sonuçta başka bir hastane.2.5 milyarı geçti ilaçlar.inşalah iyi gelir hayırlı haberler alırız.ALLAH HEPİMİZN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?