Kalk bi cay koy

Kaynana yaşlı olup kalkacak sana hizmet edecek böyle bir dünya yok ha bende nefret ediyorum çay hizmetinden ama ailecek bizimkilerde çay kolik ben dua ediyorum evini bana temizletmiyor
Yani beterin beteri var,
aynen beterin beteri var. aylarca gittim yaptım. değmezz değmezz.bi kere neymş mutfak duvarı slincek demş bende tmm anne silerz bigün dedim. gidip bana demeden kendi silmş kolları ağrımış oğlunun yanında sildiğini söylemedi , sadece kollarım ağrıyor ddi. sonra aradım napıosun hastaneye gttn die. bana sen orda laf vur duvar sildm ağrıdı. e nie demedn anne. ben onu söyleyeli kaç zaman oldu burda tartışmıcam die beni azarladı.. yanii böyleleri varrr :)

hamileyim daha 2 hafta önce bana kimseye söz verme evi süpürcem tarhana dökcem elim ağrıyor ben yapamadım yapamam dio. bende yapamam hamileyim bende dedm. ogün anneme geldi aynı gün surat 5 karış milletn yanında ayıp bişi ya hayatımda bu kadarınıda görmedim herhalde. halaa suratı 5 karış halaa ele aleme çok iyi maşallah taş gibi diyip duruyor. sanki bi kere arayıp nasılsın bugün demş gibi taş gibiliğimi söylüur halbuki hamileliğimde nasıl olduğumu bi eşim bi ben bilirim yanii. dua et duaa tabii :)

he bu arada bide ben çalışıyorum yani ev hanımı falanda değilim. haftada 5 gün full çalışıyrm bi hafsonum var kocamla bigün beraberiz vakit geçirelim dedik die duymadığım lafta kalmadı ayrıca. hep beraber olamlıyım ben zaten kuma gibi tövbe ya utanmasa oğlunu koynunda yatırcak

Oğlu oturuyosa sorun yok ama? Niye? Gelin o eve sonradan gelmiş oğlunun kendi evi. Neden gözünüze oturan oğlunuz değil elin büyüttüğü gelininiz batıyor?

Eşiniz babanıza herhangi bir konuda yardım ettiği zaman hoşunuza gitmiyor mu hanfendi hem babanızın hem sizin gururunuz okşanmıyor mu. çay dağıtmayı neden feminizm olayına çeviriyorsunuz. hayret gerçekten.
burada asi olucam farklı olucam diye çok acayip yorumlar yapılıyor.

Koy bir çay,ne olacakki

Altı üstü bir çay yahu, ne var bunda.
Özellikle yeni evli olduğumda kayınpederim sık sık isterdi bunu. Hatta telefonu çalmıştı bir defasında, gelinim çay yaptı içiyorum falan demişti. Hoşlarına gidiyor insanların, baklava yap demişler gibi davranmayın

Siz ne sorun yaşıyorsunuz mesela? Çok mantıklı bir bayansınız forumda biliyorum sizi sorun yaşamanıza şaşırdım o yüzden sordum.

Cogunlukla esimin tek cocuk olmasindan kaynakli... annesi surekli "zaten bir tanecik oglum var onu da gormeyeyim mi?" der. Elbette gorsun ama abartmadan :) sabah ise giderken ugramadik diye kusebilir. Yol ustu. Neden ugramadik?

Evde camasir yikamamizdan cok rahatsiz mesela. Neden kuru temizlemeye vermiyormusuz? Neden ugrasiyormusuz? Makinayi bekleyene kadar kurutemizlemeye birakip ona kahve icmeye gidebilirmisiz.

Esimin calismasini istemiyor. Buna ikna ediyoruz. Sonra benim calismami istemiyor... maksat bizim yorulmamamiz falan degil. Fazla bos vaktimiz olsun ki ona fazla gidelim. Ve maddi yonden ona bagimli olalim.

Sac rengim cok cocuksuymus. (Sacim dogal turuncu) bir ara koyu kestane boyamistim. Cok pisman oldum. Ama boyle kadin gibi degilmisim. Neden yine boyamiyormusum?
Bu sebeple gece 1de beni arayabilir mesela :)
Fikrini soylemesi elbetteki sorun degil. Ama gece 1 de aramasi ve uyandirmasi cok rahatsiz edici.

Arkadaslarinin gelinleri bilezik takiyormus ben neden altin sevmiyormusum? Haftada 1 bu konuyu isitir isitir acar :)

Mesela esim suan askerde. Yurtdisina kaciralim seni. Benim oglum askerlik yapamaz diye cok olay yaratti.

Oyle buyuk sorunlarimiz yok ama haftada bir bu muhabbetler beni ciddi manada yoruyor. Soyledikleri degil boyle cok mudaheleci olmasi beni geriyor. Buyudugumuzu anlayamayisi, bu buldumcuklugu hosuma gitmiyor.
Gitmiyorum.
Bu sefer uzuluyor.

Ben seni kizim yerine koydum diyor. Cidden de sever beni hissederim. Ama cok bunaltiyor.

Asi olacağım diye kasmıyorum asiyim zaten. Böyle yorumlar görünce daha da asileşiyorum. Babamın evinde markete bakkala gidilecekse benim ailem damatlarına çaktırmaz ki kalkıp onlar almasın. Elin oğlundan hizmet beklemezler. Eşim yapar tabiki ben de memnun olurum. Ama kimse iş buyurmaz. E kvlerimiz hangi hakla evimin işini yap çay yap yemek yap diyebiliyor. Zaten güzellikle istenirse kızım bi çay koyar mısın dense kimsenin gözüne batmaz. Kim olsa yaparsın. Ama bana kimse mecburmuşum gibi, oğluyla evlendim diye tapulu malı olmuşum gibi kimse davaranamaz. Sizin kendinize nasıl davranılmasına izin vereceğiniz sizi ilgilendirir.

ya of gene sacma bisey soktun araya o zaman bak sen git en iyisi hakikaten.

Ilk cumlene baskalari okusun diye cevap vereyim o zaman. O lafi bana bakarak soyluo. Oglum sana diyorum gelinim sen anla seklinde.

bu ve daha fazlası bende var :) Allah yardımcımız olsunn sözüm yok başkaa..

Oğlunun askere gitmesini bu kadar istemiyorsa, bedelli neden yaptırmadı madem kayınvalideniz? :)

Ayyy severek evlendim fakat gelin olmak çok zormuş cok sukur evimiz barkimiz ayri fakat evlerine gittigimde benimde zoruma gidio kizim sunu yap bunu yap dediginde sende de sanirim benzer bir durum söz konusu. Bunda bise yok aslinda kendi annelerimiz de soyler kizim cay koy kizim sofrayi hazirla vs. Ama kayinvalidem dediginde bi zorlaniyorum yapasim gelmiyo. Kayinvalidelerimiz belki kendi kizina davrandigi gibi davraniyor çok normal bi durum fakat benimsemeyince de soyledigini yapmak ya da söyleyis tarzi falan hosumuza gitmiyor gozumuze batiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…