Mortakal :) boyle bir arastirma bekliyordum senden cunku sende o potansiyel var. Asıl meseleye gelecek olursak ne yasarsak yasayalim o benim esimin annesidir evi de evimdir ..
Ha bu arada dedektifligini yanlis ve eksik yapmışsın. Biz o konuda helallestik tatliya bagladik. Diye de yazmistim. Uzgunum senin adina bosa zaman harcanissinsen tilkiysen bende kuyruğunum
Maşallah Allah bozmasın diyelim. :))))Aynen ya yatıp kalkıp dua ediyorum kv’min ağzı var dili yok bildiğin. Benimki beni mutfağa bile sokmaz genelde üstün başın kirlenir, kokarsın diye
Asıl bombayı patlatıyorum. Kaç gündür resmen yalvarıyor gelip evini temizleyeyim, camlarını sileyim, balkonlarını yıkayayım sen yapamazsın diye. İçi rahat etmiyormuştabi ki kabul etmiyorum 65 yaşında kadına mı yaptıracağım elim ayağım tutuyor çok şükür.
Maşallah diyelim Allah bozmasın. :) senin kv bi üst level tam sevmelik.Aynen ya yatıp kalkıp dua ediyorum kv’min ağzı var dili yok bildiğin. Benimki beni mutfağa bile sokmaz genelde üstün başın kirlenir, kokarsın diye
Asıl bombayı patlatıyorum. Kaç gündür resmen yalvarıyor gelip evini temizleyeyim, camlarını sileyim, balkonlarını yıkayayım sen yapamazsın diye. İçi rahat etmiyormuştabi ki kabul etmiyorum 65 yaşında kadına mı yaptıracağım elim ayağım tutuyor çok şükür.
Oğlu oturuyosa sorun yok ama? Niye? Gelin o eve sonradan gelmiş oğlunun kendi evi. Neden gözünüze oturan oğlunuz değil elin büyüttüğü gelininiz batıyor?bence aşırı abartılmış. kim ne derse desin ben bu konuda gelenecekçiyim.
gelin koltukta otururken kayınvalide elinde tepsiye misafire çay servisi yapıyorsa bu bana ayıp geliyor.
hiiiçç kusura bakmayın.
bundada gücenecek birşey yok yahu.
NE VAR CANIM GELİNİSİZ Bİ ÇAY KOYMAK ÇOK MU ZOREvleneli bir yila yaklasti. Kayinvalidemi ayda iki görüyorum ortalama. Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar. Ve modern gecinen el opmesine karsi demokrat tipler bunu yazarken gulesim gelio valla. Onlar 60 ben de genc sayilmam 40 a geldim.
Ne biliyim ya 85 yasindaki babannem rahmetli anneme bir gun olsun kalk bana cay koy dememiştir. Annem kalksa otur ben koyarim sen yoruluosun calisiosun derdi. Bu sekil cay istemek lakayt degil mi sizce de? Cay koyamicak kadar yoruluosan cagirma en iyisi ne bileyim. .
saçma sapan bir yorum adam kalkacak çay hizmeti yapacak kızım sen bekarmısın yoksa marsada mı yaşıyorsun? Evlendiğinde de hemen boşanman sürpriz olmazdı herhalde, kalkıp çay hizmeti yapan bir erkek görmedimOğlu oturuyosa sorun yok ama? Niye? Gelin o eve sonradan gelmiş oğlunun kendi evi. Neden gözünüze oturan oğlunuz değil elin büyüttüğü gelininiz batıyor?
Sizin bence iciniz cok fena :)
Konuyu actiginiz zamani hatirliyorum. Ciddi uzulmustum bu kadar mi kirilir bir isim yuzunden logusa kadin diye.
Bende iz biraktiginiz icin sizi hatirliyorum.
O halden bu hale nasil geldiniz bizim yildiz bir turlu barismiyor, biliyorsaniz yol yordam gosterin diye dedim. Ama bunu bu sekilde anlamak bence sizin niyetinizi gosteriyor :)
Siz kuyruksaniz falan ben bilemem de ben tilki degilim. Cok yanlis anladiniz beni :) yaralar nasil sarilir belki bir umut yanit alirim diye sormustum.
saçma sapan bir yorum adam kalkacak çay hizmeti yapacak kızım sen bekarmısın yoksa marsada mı yaşıyorsun? Evlendiğinde de hemen boşanman sürpriz olmazdı herhalde, kalkıp çay hizmeti yapan bir erkek görmedim
Eee göremezsiniz. Erkeğin çay servisi yapmasını çok mühim bir şeymiş gibi gördüğünüzden hiç şaşırmadım. Çok da gelenekçi bi ailem var. Ama benim ailemde amca oğullarım vs çay servisini yapar. Özellikle kalabalık ortamlarda. Biz de yaparız erkeklerde.saçma sapan bir yorum adam kalkacak çay hizmeti yapacak kızım sen bekarmısın yoksa marsada mı yaşıyorsun? Evlendiğinde de hemen boşanman sürpriz olmazdı herhalde, kalkıp çay hizmeti yapan bir erkek görmedim
Iste yaralar oyle sarilir . O konumun devamini dikkatli okusaydin detaylari da gorursun. Aradan yillar gecti ve herkes kendi hatasini anladi kendine pay bicti ve hellalik istedi. Ki zaten o konumda sordugum sey kaynanam degildiki eltim 5 yil once abimin dugunune gelmedi ben onun abisinin dugununde gidim mi napim diye sormustum... Ve dahasi o konulari kapattik ustune tas koyduk demistim. Iste boyle cozuluyor.Sizin bence iciniz cok fena :)
Konuyu actiginiz zamani hatirliyorum. Ciddi uzulmustum bu kadar mi kirilir bir isim yuzunden logusa kadin diye.
Bende iz biraktiginiz icin sizi hatirliyorum.
O halden bu hale nasil geldiniz bizim yildiz bir turlu barismiyor, biliyorsaniz yol yordam gosterin diye dedim. Ama bunu bu sekilde anlamak bence sizin niyetinizi gosteriyor :)
Siz kuyruksaniz falan ben bilemem de ben tilki degilim. Cok yanlis anladiniz beni :) yaralar nasil sarilir belki bir umut yanit alirim diye sormustum.
Ama konu sahibi diger bir mesajinda benden demlenmis cayi koymami bekliyorlar diyor. Yani sorun bence cayi koymakBurda sorun çay koymak değil, kv üslubu. Ama her kes çaya takılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?