Evleneli bir yila yaklasti. Kayinvalidemi ayda iki görüyorum ortalama. Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar. Ve modern gecinen el opmesine karsi demokrat tipler bunu yazarken gulesim gelio valla. Onlar 60 ben de genc sayilmam 40 a geldim.
Ne biliyim ya 85 yasindaki babannem rahmetli anneme bir gun olsun kalk bana cay koy dememiştir. Annem kalksa otur ben koyarim sen yoruluosun calisiosun derdi. Bu sekil cay istemek lakayt degil mi sizce de? Cay koyamicak kadar yoruluosan cagirma en iyisi ne bileyim. .
Belki sizi evin kızı gibi gördüğü için bu tarz şeylere dahil etmeye çalışıyordur. Yoksa bir çay koymakta ne var ki? Kayınvalide biraz yorgun demokratsa demek ki...Evleneli bir yila yaklasti. Kayinvalidemi ayda iki görüyorum ortalama. Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar. Ve modern gecinen el opmesine karsi demokrat tipler bunu yazarken gulesim gelio valla. Onlar 60 ben de genc sayilmam 40 a geldim.
Ne biliyim ya 85 yasindaki babannem rahmetli anneme bir gun olsun kalk bana cay koy dememiştir. Annem kalksa otur ben koyarim sen yoruluosun calisiosun derdi. Bu sekil cay istemek lakayt degil mi sizce de? Cay koyamicak kadar yoruluosan cagirma en iyisi ne bileyim. .
Duyar kasmasanız olmaz. Kadın çay yapmaktan şikayetçi değil, emir vererek istenmesinden şikayetçi. Aman dejenere olmayalım, kaynanalar gelinlerini köle gibi görmeye devam etsinler. kendi büyüttükleri paşa ya, onlardan istemesinler, elin kızına emir yağdırsınlar. Valla siz hizmetinizi yapın, kolay gelsin. Ama umarım bizim zihniyetimizin(!) Yetiştirdiği çocuklar sizin kıymetli çocuklarınızla denk gelip evlenmez.O kadar dejenere olmusuz o kadar bozulmusuz ki. Yani bozulmussunuz siz ve sizin zihniyetinizde olanlar. Sizden buyuk ınsanlara kv kp olmasa da hızmet etmek cay koymak mutfagını toplamak bızım kulturumızde var bunlar. İncileriniz mi dökğlğr. Siz de ikiyğzlüsünğz o zaman gitmeyin. Hem rahatsız olup hem de yemeklerini yemeyın.rol yapmayın.kocanıza da kv nize de.
Vay be ,onlar demeden koymalısınız zaten.
Yazık diyprum. Ben kv me gittiğimde hasta falan değilsem, mjtfaklarını toplarım caylarını koyarım, evlerinden giderken de temiz bırakır giderim. Üstelik bi karsılık da beklemıyorum. Beklemek de hos degil acıkcası.
Sizin adınıza boyle bir zihniyete sahip oldupunuz için üzüldüm. Sizin uetiştirdiğiniz çocuklsr da toplu taşımalarda büyüklerine yer vermekten aciz, saygı ve centilmenlikten uzak gençler oluyor ne yazık ki.
Tabi ki k.v. Varsa gelin hep gelindirha ha ha yaş 20 de olsa 40 da olsa 50 de olsa gelin her daim gelindir yanii
Gelinden çay istemekle modern demokrat olmak arasındaki bağlantıyı bir anlatsanız da öğrensek
Emir vermesinden mi hoşlanmıyorsunuz acaba? Tatlı dille söylese koyar mısınız o çayı?Yoksa yıldızlar başından barışmadıysa ne derse desin size itici gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?