kalmaya gelecek misafir sadece eşime haber veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimin akrabasıysa o aranır.
Karı koca karar alınıp dönüş yapılır.
Reddedilemeyecek bir durumsa akrabası olan eş daha fazla sorumluluk üstlenir, öteki eşin de gönlünü eder, idare edelim der.
Bu kadar.
Mesele telefon cart curt değil, bu konuda eşler arası anlayış ve uyumu yakalamak.

şehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.
Evin hanımına sormak gerekir tabi. Eşin ne tepki verir bilmiyorum ama o ev senin de evin. Arayıp yeni haberim oldu gelecekmişsiniz ama virüsten dolayı kabul edemiyoruz desen

Sorun gelende degil esinizde ,musait mi bi sorayim demeliydi,siz kendiniz geleni arayin ,musait degilim pandemide misafir almiyorumdiyin,esinizde dersini alsin

şehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.
bu kişi bekar mı ya da sizi arayacak kadar samimi siminiz akrabasıyla?

Bizde de misafirliğe gidilecekse ya da gelınecekse benı aramazlar

Hayatı niye zorlaştırıyorsunuz
Misafirin başımın üstünde yeri var
Eşimi aramış beni aramış bunlar mühim değil
Aksine çok mutlu olurdum sonuçta insan sevdiği yere gelirmiş demekki gelen misafir eşinize değer veriyor ne mutlu 🌸
Ve inanın kendi akrabam gibi asla ayırmadan
en güzel şekilde ağırlardım
Öyle ağırlardım ki tüm sülaleye övdüre övdüre kendimi anlattırırdım😂😂
Surat asıp otursam elime ne geçecek ki
Hem misafirimi mutlu ederdim hemde kendimi
Hayat paylaştıkça güzel
Ay aynı ben :)) bir gün agirlarsin on yıl anılırsin :))

Evde evcil kediniz falan varsa onu da arasın bari :) Eşinizi arayıp haber vermişler zaten. O kadar prosedüre gerek var mı? Eşinizin akrabası ise onu arar o da size haber verir. Ha eşiniz sizin uygun olup olmadığınızı öğrenmeli tabi onay vermeden. Ona bir şey diyemem.

Ben evde yokum gel kocama bak de bari sen ara da

Sizin ev konaklama yeri mi? Haber verme gereği bile duymadan rezervasyonu yaptırıp kalıyor olaya bak ya insanlar aşmış..
Dunde benzerini ablam yaptı
Oğlunu diğer ablamın evine yolladı .oğlu iş hayatında deneme surecindeymis ablamda kalacakmış.ve bundan evinde kalinacak ablamın haberi yok
Annemlere söylemiş çocuğu birakmis gitmiş.uyardim ablamı -diger ablamı araman gerekirdi kırılmış bak ara bence .benim dediğimi söyleme de sonuçta onun evi onun karari dedim.
Enişten duymasın aramam gerektiğini diyo .
Niye dedim araman gerekiyor sonuçta . Aramanı bekleyerek ablam mi ayıp etmiş oluyo aramadan sormadan karar vererek sen ayıp etmiş oluyorsun elbette arayacaksın duyarsa duysun dedim .

Ay şuan bile iğreti oldum gerildim bak

Eşinizin akrabası tabiiki eşinizi arayacak nasıl sizin akrabanız sizi arayacaksa. Düşünsenize teyzenizin kızı eşinizi arıyor ben geliyorum diye :KK48:

Ama tabiiki eşiniz cevap vermeden önce eşime bir sorayım müsait miyiz demesi lazım evet demeden önce. Pandemi öncesi benim yaptığımı yapmanız lazımmış. Ne misafir kabul ederim, edebilirsin ne bir yere giderim aşı bulunana kadar demiştim. Hoş aşı bulundu ama biraz daha sürdürmeye kararlıyım. Sizde kararlı olun bu durumda.

ne olursa olsun evin hanımı kim ise ona haber verilmeli, onu da geçtim virüs zamanı ne hadle gelebiliyorlar acaba? ne yüzsüz bu insanlar ya

Siz sanslisiniz benim esimin ailesi onu bile cok gorur.kapi calar bi acarsiniz surpriz gelmisler ve bunu surekli yapiyorlardi.cok sukur tasindim artik uzaktayiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X