- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
kız sabah sabah yine beni güldürdün sizi öyle hayal edeyim dedimde bir öteye bir betiye uçuşmalarınız
Akşama brokoli yapacağım inş.
dün akşamda mercimek çorbası yaptım
Birde kayınvalideciğim lahana sarması gönderdiydi onlardan hüpletiverdim :2::2::2::2::2: pişmanım ama çok lezizdi
Günaydın yavrucuklarım
Aramıza yeni gelen beybiler varmış, hoşgeldinizistikrarlı olun, verin kiloları aksi halde alırım ayağımın altına ha ona göre
Şurda 4-5 kiloyla cebelleşiyoruz zaten, sinirlendirmeyin beni, buranın ağası benim uleyynnnn
Melinda neden yok ortalıklarda, telefona 1200 masraf çıkınca hayata mı küstü
Bugün kullanacağım tek smiley budur
Herkes akıllı olsun az kalori alsın, cumaya her birimiz en 1 kilo vermiş olacağızişte o kadar!!!
sen dediğim cd yi izledin mi izlesen daha güzel hayal ederdin
kadın öğretiyor biz öğrettiğini yapamadan tamam şimdi hızlıca yapalım diyor aman Allahım orda iş kopuyor zaten imkansız yetişemiyorsun bi hareket vardı onu iyi yapıyorduk o da yerinde adım atmacaadım atmacanın hakkını verdik ama ne yalan söliim
oh ye sen ye lahanaları yarasın lömbür lömbür yağ olsun da ben 1. liğe doğru hızlı adımlarla devam edeyim ..
sen yemeye devam et kih kih kih
Günaydın yavrucuklarım
Aramıza yeni gelen beybiler varmış, hoşgeldinizistikrarlı olun, verin kiloları aksi halde alırım ayağımın altına ha ona göre
Şurda 4-5 kiloyla cebelleşiyoruz zaten, sinirlendirmeyin beni, buranın ağası benim uleyynnnn
Melinda neden yok ortalıklarda, telefona 1200 masraf çıkınca hayata mı küstühiiii 1200 tl masraf mı ? 1200 tl ye yeni telefon alsa daha iyidir
Herkes akıllı olsun az kalori alsın, cumaya her birimiz en 1 kilo vermiş olacağızişte o kadar!!!
uuvvvv
ben 1 kilodan fazla verecem apla kızma bana:18: ama veremezsem kız tamam mı
uuvvvv
ben 1 kilodan fazla verecem apla kızma bana:18: ama veremezsem kız tamam mı
iyi geceler bayanlar hazirana kadar 15 kilo vermem lazım....artık şart oldu...hem doktor kilo vermelisin dedi hemde eşim bir söz verdi ...bende katılabilirmiyim sizlere
başlangıç kilom 80.....hedef 65 hayırlısı bakalım 2 gündür dikkat ediyorum...
bu nesfitin başına hazırladıkları oryantal cd si kadar taş düşsün.
böyle bişey olamaz ya ne oryantali iğrenç bişey .
hint dansımı mint dansımı anlayamadık. kız kardeşimle açtık tv ye taktık kadın diyorki en önemli şey bu hareketleri yaparken gülümsemek.
evet başladık ama ne başlama. kardeşimle birbirimize baktıkça gülmekten karnımız ağrıdı. kadının kasteddiği bu herhalde dedik. karın kaslarımızı gülerken yeterince çalıştırdık. öyle güldükki anlatamam. şimdi 2 şer kez yapıyoruz hareketi diyor 8 kez yapıyor. yaptık yaptık kadın ısınma hareketlerimiz bitti dedi ki biz ısınma hareketlerine bile yetişemedik sağa zıpla sola zıpla derken . keşke kamera kursaydıkda kendimizi çekseydik gülmek istedikçe açar gülerdik
yutupta vardır belki nesfit oryantal cd si yazın çıkar bi deneyin moraliniz bozuksa inanın gülmekten hareketleri yapamıyorsunuz bile
Günaydın yavrucuklarım
Hoşgeldin canımverirsin yeterki kararlı ve istikrarlı ol
Ayy youtubede var bende denemiştim onu haklısın hiç yetişilmiyorbende yapınca kendime çok gülmüştüm tontiş halimle hint dansı yapmaya çalışmak zor eğlenceliydi seni anlıyorum
anammm noldu sana naptılar içinden bıyıklı çıkmış gibi
lömbür lömbür yağ mııaşk olsun
en az 1 kilo inş canımcımmmm
se bir çok kilo verme ben sana kızıcam löpür löpür yağ haaaaaaaaaaa
Kızarım hem de çok fena kızarım, öyle bi kızarım ki önünü alamazsın
günaydın milletttt
nabersiniz bakalımmm
ben akşama biraz patates patlıcan kabak havuç yeşil biber 2 kaşık zeytinyağına bulayacam tuzla beraber harmanlayıp fırın tepsisine yayacam fanınıda çalıştırıcam fırının biraz kurusunlar kızartma gibi olsunlar sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt döküp sınırsız yiyecem patlayana kadar . yanınada 1 bardak buz gibi kolaya bunlarda ekmeksiz yenmezki ama . belki eklerim yanına 1 dilim kepek ekmeği bakalım.
günaydın canım.
bi bıyıklı mevzusu var onu çözmeye çalışıyoruz
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hiiiiii kola içilir mi
kola hastası ben 1 buçuk aydır anca 2 bardak içmişimdir o da en başlarda
hem kalorili hem zararlıonun yerine soda iç o da asit ihtiyacını karşılıyo
ay bu lafı ilk kez duyuyorum o ne öyle be içinden bıyıklı mı çıktı çok güldüm ya nasıl oluyor bu eylem bi anlatın bana noolurrr. bıyıklı kim ve neresinden çıkıyor . ha ha ha
abla içinden bıyıklı çıkmış diyorlar doğru mu
Hoşgeldin canımverirsin yeterki kararlı ve istikrarlı ol
Ayy youtubede var bende denemiştim onu haklısın hiç yetişilmiyorbende yapınca kendime çok gülmüştüm tontiş halimle hint dansı yapmaya çalışmak zor eğlenceliydi seni anlıyorum
anammm noldu sana naptılar içinden bıyıklı çıkmış gibi
iyi geceler kızlar
Bakıyorum ortam kilo verme konusunda baya kızışmış dry dry ve melinda cuma da görüşürüz. 1.belli 2.ve 3. görelim
Şaka bir yana bu yarışı seviyorum çünkü kendini daha iyi frenliyorsun daha fazla ve hızlı kilo veriyorsun.cuma gününü merakla bekliyorum bakalım ne olacak:44::44::44:
canıımmm nasıl mutlu oldum tarifini okuyunca bilemezsin
Patlıcan sevmem ama o kadar güzel detaylı yazmışsınki çok sevindim. Elllerine sağlık eminim nefistir.
Bu aralar hep geç geliyorsun dövücem haa
Hoşgeldin aramıza cnm 15 kilo dediğin nedirki verirsin. Aramızdan ayrılma motivasyonunu düşürme vericen inş.
Günaydın yavrucuklarım
ayyy bu yorumu görünce amma güldümçok tatlısın loop
önce sevmiş kızı son cümlesinden dövmüş
Kız melinda benimde şuan içimden bir canavar çıkacak loop ne bana loop etmi demek istiyon
neden beni dışlıyonuz en çok şişko benm diye dimi
Biri loop et der biri löpür löpür yağ
Depresyona girdim
şu smiledekiçatalı saplıcam sizee haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?