perşembe yapsın cuma şişko çıksın dimi
perşembe yapma vucudunun ne karşılık vereceğini bilmiyon cancan
ya bugün ya yarın yap yada cuma tartıdan sonraTabi yinede sen bilirsin
yaw kızım ben haksız rekabet benim daha fazla kilo vereceğim ortada sizler üzülmeyin diye dedim kendini beğenmiş oldum yawyok öyle bişey
Teşekkür ederim canımbugün yapabilirsem bugün yapayım:26:
Seni senibakalım hele neler yapabilirim bilmiyorum yapıp görecez kilo versem yeter bana kaç olduğu önemli değil
Hemen facebook adreslerinizin linkini bana özelden mesajla yolluyorsunuz
hoşbulduk kızlar ...herkese selamlar ....ben kısaca kendimi tanıtayım .3 çocuk annesiyim .38 yaşındayım.izmirin torbalı ilçesindeyim...
hedefim 65 ...az önce sütlü nefsit yedim...sabah pek bir şey yiyenedim ....akşamada tavuklu salata yapmayı planlıyorum...
ayrıca hipotroidim...100mg ilaç kullanıyorum...benim gibi troid rahatsızlığı olan varmı?
zor oluyor ama ialç içtiğim için sentetik olarak hormon verilip çalıştırılıyor...cimcime...seninde var çoluk çocuk
hoşbulduk kızlar ...herkese selamlar ....ben kısaca kendimi tanıtayım .3 çocuk annesiyim .38 yaşındayım.izmirin torbalı ilçesindeyim...
hedefim 65 ...az önce sütlü nefsit yedim...sabah pek bir şey yiyenedim ....akşamada tavuklu salata yapmayı planlıyorum...
ayrıca hipotroidim...100mg ilaç kullanıyorum...benim gibi troid rahatsızlığı olan varmı?
bebişim neyin var yerim havanı
kızlar naber?
Hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok
iyiyim kuzucumsen nasılsın yine 1. olacakmışssın
benim boyun 168 cmtabiki buyur aramıza hoş geldin. bende senle aynı kiloda başladım daha 1 hafta olmadı gel hadi senlede yarışalım ben cuma günü 79.2 idim. bakalım ilk hafta kaç kilo vereceğim.
yarışalım daha iyi olur benim içinde...boyun kaç?dry
iyiyim kuzucumsen nasılsın yine 1. olacakmışssın
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhoşbulduk kızlar ...herkese selamlar ....ben kısaca kendimi tanıtayım .3 çocuk annesiyim .38 yaşındayım.izmirin torbalı ilçesindeyim...
Hemen facebook adreslerinizin linkini bana özelden mesajla yolluyorsunuz
dry sen diyet yaptığından emin misin
ne hamburgeri bacım
etme eyleme.. canımızı istetme
merhaba hoşgeldin
çok güzel vermişsin maşallah
ya ah şöyle istikrar bide bende olsa
Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?