Kalori Arkadaşım

dry sen diyet yaptığından emin misin
ne hamburgeri bacım
etme eyleme.. canımızı istetme

perşembe yapsın cuma şişko çıksın dimi
perşembe yapma vucudunun ne karşılık vereceğini bilmiyon cancan
ya bugün ya yarın yap yada cuma tartıdan sonra Tabi yinede sen bilirsin

yaw kızım ben haksız rekabet benim daha fazla kilo vereceğim ortada sizler üzülmeyin diye dedim kendini beğenmiş oldum yawyok öyle bişey

Teşekkür ederim canım bugün yapabilirsem bugün yapayım:26:

Seni seni bakalım hele neler yapabilirim bilmiyorum yapıp görecez kilo versem yeter bana kaç olduğu önemli değil

Hemen facebook adreslerinizin linkini bana özelden mesajla yolluyorsunuz

hoşbulduk kızlar ...herkese selamlar ....ben kısaca kendimi tanıtayım .3 çocuk annesiyim .38 yaşındayım.izmirin torbalı ilçesindeyim...

hedefim 65 ...az önce sütlü nefsit yedim...sabah pek bir şey yiyenedim ....akşamada tavuklu salata yapmayı planlıyorum...

ayrıca hipotroidim...100mg ilaç kullanıyorum...benim gibi troid rahatsızlığı olan varmı?

tabiki buyur aramıza hoş geldin. bende senle aynı kiloda başladım daha 1 hafta olmadı gel hadi senlede yarışalım ben cuma günü 79.2 idim. bakalım ilk hafta kaç kilo vereceğim.

yarışalım daha iyi olur benim içinde...boyun kaç?dry

yarışalım daha iyi olur benim içinde...boyun kaç?dry[/QUOTE]

merhaba geçmiş olsun bildiğim kadarıyla troid hastalığı olunca kilo vermek yavaş oluyormuş ama olsun az az olsa da verirsin:26:
bu arada çocuklarını da Allah bağışlasın

zor oluyor ama ialç içtiğim için sentetik olarak hormon verilip çalıştırılıyor...cimcime...seninde var çoluk çocuk

hoş geldin
çocuklarına maşallah diyorum
ayrıca geçmiş olsun :26:

Merhaba canım bende hipotroidim

iyiyim kuzucum sen nasılsın yine 1. olacakmışssın

Yok kız nerdeee ortalık bayağı kızıştı korktum bunlar çok verir ben artıya çıkarım diye sesimi etmiyom bu hafta bir tuhafım ya az yiyorum yinede kaç gündür artıdayım anlamadım gitti

benim boyun 168 cm

iyiyim kuzucum sen nasılsın yine 1. olacakmışssın

o eskidendi birincilikler falan artık ben varım

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Hemen facebook adreslerinizin linkini bana özelden mesajla yolluyorsunuz

ay abla noldu bilmeden bi kusur mu işledik. söz söz bidaha yemicem hamburger filan

dry sen diyet yaptığından emin misin
ne hamburgeri bacım
etme eyleme.. canımızı istetme

inanki bu hamburgeri yedikten sonra ben de diyettemiyim değilmiyim emin olamadım . :18: yemez olaydım. ama bu hamburger beni zayıflatacak biliyorum eminim eriyor gidiyor yağlarım azcık pişman oldum yediğime ama akşama sadece sıvı alarak ve yanına stepimi ekleyerek telafi edecem

zira 1. olmam gerekiyor. kih kih kih

Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz

ay maşallah ne güzel vermişsin darısı başıma bende o rakamları görebilecek miyim ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…