Kalori Arkadaşım

merhaba hoşgeldin
çok güzel vermişsin maşallah
ya ah şöyle istikrar bide bende olsa

Aramıza hoşgeldiiiinnnn Maşallah iyi vermişsin verişin daim olsuuun

Papatya hoşgeldin kaç kilodaydin da 4kilo verdin ah bi de ben versem

bugün nesfit almıştım oryantal cd si çıktı içinden şimdi cd yi bilgisayara takip elimede zilleri takip oyneyvercem gali gali de gali :))) kızlar bekleyin zayiflayip geliyorum hemen

Merhaba kızlar bugün menüm

Sabah= 1 kase yulaf kepekli komposto+2 tane fındık

Öğle= 1 porsiyon patatesli yumurta+ bitkisel çay

Ara Öğün= 1 kuru kayısı+3-4 tane kuru dut+çeyrek avuç fıstık+bitkisel çay

Akşam=1 tane peynirli milföy+ yarım porsiyon ebe gümeç-ısırganlı çorba

Alınan toplam kalori= 707

kızlar iyi geceler
bugünü 872 kalori ile tamamladım
ve jillian ripped in 30 a başladım

iyi geceler kızlar
Bakıyorum ortam kilo verme konusunda baya kızışmış dry dry ve melinda cuma da görüşürüz. 1.belli 2.ve 3. görelim
Şaka bir yana bu yarışı seviyorum çünkü kendini daha iyi frenliyorsun daha fazla ve hızlı kilo veriyorsun.cuma gününü merakla bekliyorum bakalım ne olacak:44::44::44:

Son düzenleme:
iyi geceler bayanlar hazirana kadar 15 kilo vermem lazım....artık şart oldu...hem doktor kilo vermelisin dedi hemde eşim bir söz verdi ...bende katılabilirmiyim sizlere

Akşam yemeğinde ne yapayım yavrular

Canım ben geç girdiğim için yeni gördüm yazını yarın akşam yaparsın artık hem hafif hem pratik hem de lezzetli
Patlıcan sever misin bilmem ama ben çok severim.bir kaç tane patlıcan ve kırmızı biberi ve yeşil biberi alıyorsun fırın tepsisine diziyorsun.tabi ki fırın tepsisine önce yağlı kağıt seriyorsun.patlıcanları çatalla biraz deliyorsun ki iyi pişsinler.fırına atıyorsun patlıcanlar pişene kadar közlüyorsun fırında piştikten sonra fırından çıkarıp kabuklarını soyuyorsun ve küçük küçük doğruyorsun.üzerine 1 kaşık elma sirkesi ve yarım limon sıkıyorsun.biraz maydanoz doğruyorsun bir kaç tane de çeri domates ve sarımsak doğruyorsun üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağını da döküp bozdolabında 2 saat dinlendiriyorsun ve afiyetle yiyorsun.bildiğin patlıcan salatası tarifi böyle sevmiyorsan patates ve biberleri doğradıktan sonra sarımsakta rendeleyip üzerine yoğurt döküp ye yağsız ve hafif olur o da afiyet olsun öptüm canım mucuks

iyi geceler bayanlar hazirana kadar 15 kilo vermem lazım....artık şart oldu...hem doktor kilo vermelisin dedi hemde eşim bir söz verdi ...bende katılabilirmiyim sizlere

iyi geceler canım tabi ki de katılabilirsin hazirana daha çok var istikrarlı olup sporunu aksatmazsan kesinlikle verirsin.cuma tartı günümüz haberin olsun bildirim yapıyoruz başlangıç kilonu ve cuma günü verip vermediğini bildirirsin .

başlangıç kilom 80.....hedef 65 hayırlısı bakalım 2 gündür dikkat ediyorum...

cumaya 79 olursun inşallah ilk zamanlar hızlı kilo veriyorsun sonra bir duraklama oluyor ve tekrar kilo vermeye devam ediyorsun.o zaman sabırla devam edip bırakmazsan başarılı olursun bir çok kişi daha veremiyorum deyip öyle bırakıyor sen onlardan olma iraden seni değil sen iradeni yönet

canıımmm nasıl mutlu oldum tarifini okuyunca bilemezsin
Patlıcan sevmem ama o kadar güzel detaylı yazmışsınki çok sevindim. Elllerine sağlık eminim nefistir.
Bu aralar hep geç geliyorsun dövücem haa

Hoşgeldin aramıza cnm 15 kilo dediğin nedirki verirsin. Aramızdan ayrılma motivasyonunu düşürme vericen inş.

evet evet kızıştırdım ortalığı hih hih hih

tabiki buyur aramıza hoş geldin. bende senle aynı kiloda başladım daha 1 hafta olmadı gel hadi senlede yarışalım ben cuma günü 79.2 idim. bakalım ilk hafta kaç kilo vereceğim.

bende patlıcan hastasıyım kahvaltıda bile ekmek arası karnıyarık yiyen ben :) nerdeyse patlıcanı salatalık gibi kırt kırt çiğ çiğ yiyecem :)))

tarifin çok güzel ben yoğurtlusunu daha çok severim . akşama yapasım geldi iştecik :)

başlangıç kilom 80.....hedef 65 hayırlısı bakalım 2 gündür dikkat ediyorum...
gel geel biz bütün kızlar çok hırslıyız bu topikde kimse kalorili şeyler yemiyor. hemde patlayana kadar hiç yemiyorlar. hele bi patlayana kadar yicem de bak ne yapıyorlar seni görürsün kihkihkih

huhu kızlarr günaydınn

günaydın fıstık hoş geldin akşama ne yapıyon yemek?

bu nesfitin başına hazırladıkları oryantal cd si kadar taş düşsün.

böyle bişey olamaz ya ne oryantali iğrenç bişey .

hint dansımı mint dansımı anlayamadık. kız kardeşimle açtık tv ye taktık kadın diyorki en önemli şey bu hareketleri yaparken gülümsemek.

evet başladık ama ne başlama. kardeşimle birbirimize baktıkça gülmekten karnımız ağrıdı. kadının kasteddiği bu herhalde dedik. karın kaslarımızı gülerken yeterince çalıştırdık. öyle güldükki anlatamam. şimdi 2 şer kez yapıyoruz hareketi diyor 8 kez yapıyor. yaptık yaptık kadın ısınma hareketlerimiz bitti dedi ki biz ısınma hareketlerine bile yetişemedik sağa zıpla sola zıpla derken . keşke kamera kursaydıkda kendimizi çekseydik gülmek istedikçe açar gülerdik

yutupta vardır belki nesfit oryantal cd si yazın çıkar bi deneyin moraliniz bozuksa inanın gülmekten hareketleri yapamıyorsunuz bile

kız sabah sabah yine beni güldürdün sizi öyle hayal edeyim dedimde bir öteye bir betiye uçuşmalarınız

Akşama brokoli yapacağım inş.

dün akşamda mercimek çorbası yaptım
Birde kayınvalideciğim lahana sarması gönderdiydi onlardan hüpletiverdim :2::2::2::2::2: pişmanım ama çok lezizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…