Kız melinda benimde şuan içimden bir canavar çıkacak loop ne bana loop etmi demek istiyon
neden beni dışlıyonuz en çok şişko benm diye dimi
Biri loop et der biri löpür löpür yağ
Depresyona girdim
şu smiledekiçatalı saplıcam sizee haaaa
aman Allahımnoldu sana
hep bu dryın yüzündenmelek gibi kızı şeytan etti
senin kullanıcı adın loopdido diil mi, ondan şeyetmiştim
Canım stres olma ama vereceksin kiloları aramızda en kilolu sen değilsin ki birlikteyiz biz en çok biz kilo vercez bak gör sen hiç moralini bozma yağ mağ kalmayacak
saol bebikim
Sende bir sabit kalsanda ben seni yetişiversem
Kız melinda benimde şuan içimden bir canavar çıkacak loop ne bana loop etmi demek istiyon
neden beni dışlıyonuz en çok şişko benm diye dimi
Biri loop et der biri löpür löpür yağ
Depresyona girdim
şu smiledekiçatalı saplıcam sizee haaaa
Kız daha ne kadar sabit kalayım milim milim zayıflıyorum hatta yine durakladım zayıflayamıyorum bile birileri birinci olayım derken beddua mı etti ne
Gülelimki yağlarımız erisinkız ben sen kaçkilosun bilmiyom inanki
ne dışlaması yaw olur mu öyle şey fıstığım asıl senin kilo vermene önem verdiğimden diyorum . yoksa umrum olmaz istersen homidik homidik ye. ben hırslandırayım da bi daha yeme diye diyomve hırslandırmama yine devam edecem elimde değil söylüyorum.
sen o smile de ki çatalı kayınvaldenden gelen lahana sarmalarına sapla bize değil kih kih kih
hırslandırma diyorsan bi daha bişey demem yani. anlaştık mı piştt
bu arada demeden geçemicem melindanın dediği loop u lop et anlamışsın ya o kadar güldüm ki anlatamam yaa
Kız daha ne kadar sabit kalayım milim milim zayıflıyorum hatta yine durakladım zayıflayamıyorum bile birileri birinci olayım derken beddua mı etti ne
beni kastediyorsan ben gelmeden öncede zayıflaman yavaşlamıştı yanılmıyorsam hiiç beni ima etmeben buraya sizlere gaz vermeye geldim vırrnn vvıırrrnnn
bişey dicem şimdi yarışıyoruz ya.
bu benim ilk haftam ya benim sizlerden fazla kilo vermem normal değil mi zaten gittikçe kilo verme azalmıyor mu.
bence bu biraz haksız rekabet gibi geldi. benim yeneceğim ortada değil mi
ahh ahh sanırım biri banada beddua etmiş kız 85 den aşağıya düşüp düşüp çıkıyorum çakılı kaldım
beni kastediyorsan ben gelmeden öncede zayıflaman yavaşlamıştı yanılmıyorsam hiiç beni ima etmeben buraya sizlere gaz vermeye geldim vırrnn vvıırrrnnn
bişey dicem şimdi yarışıyoruz ya.
bu benim ilk haftam ya benim sizlerden fazla kilo vermem normal değil mi zaten gittikçe kilo verme azalmıyor mu.
bence bu biraz haksız rekabet gibi geldi. benim yeneceğim ortada değil mi
Gülelimki yağlarımız erisin
Canm sen beni hırslandır asla vazgeçme kız hoşuma gidiyor bakmayın öyle dememe komik olsun neşeli olalım diye öyle diyomalınmaca gücenmece yok
ahh ahh sanırım biri banada beddua etmiş kız 85 den aşağıya düşüp düşüp çıkıyorum çakılı kaldım
Bak nasılda kendini biliyoşaka yapıyorum cnm bilmiyorum ki yavaşladı az da yiyorum ama bünyemi şoka sokmam lazım farklı şeyler deneyeyim bari biraz öyle oluyo ama zaten yarışmanın yada böyle bir ortamın olması herkesin kendine dikkat etmesi ve hırslanması yerken boğazında kalması yoksa başka bi amacı yok
tamam o zaman devam
sizde yiyin yiyin sonra beddua eden arayın kendinize. ohh iyi taktik
ay inanki ben kilo almam da birileri beddua ettiğinden oluyo hep bu kilolar kih kih kih
evet ya sen çok az kalorili yiyon ama çok da az kilo veriyorsun neden acaba ya. acaba bi gün 1500 kalori falan alıp aynı gün 500 kalorilik de spor yapıp 1000 kaloriyle vücudunu şaırtsanmı ki
mesela perşembe günü yap 1500 kalorili şaşırtmanı
tamam o zaman devam
sizde yiyin yiyin sonra beddua eden arayın kendinize. ohh iyi taktik
ay inanki ben kilo almam da birileri beddua ettiğinden oluyo hep bu kilolar kih kih kih
evet ya sen çok az kalorili yiyon ama çok da az kilo veriyorsun neden acaba ya. acaba bi gün 1500 kalori falan alıp aynı gün 500 kalorilik de spor yapıp 1000 kaloriyle vücudunu şaırtsanmı ki
mesela perşembe günü yap 1500 kalorili şaşırtmanı
oyyy ALLAH ım Yarebbimmm bu ne hava bu ne kendini beğenmişlik bu nedir yaa
keşke öyle şaşırtsaydın da cuma günü bizde sana şaşırsaydık hauhaeuheuaehÇook beklersin seni seniiiii perşembe günü yapim da cuma günü tartıda göreyim kendimi hahayttttöyle şaşırtmak değil canikom şok detokslar falan hıh
perşembe yapsın cuma şişko çıksın dimi
perşembe yapma vucudunun ne karşılık vereceğini bilmiyon cancan
ya bugün ya yarın yap yada cuma tartıdan sonraTabi yinede sen bilirsin
perşembe yapsın cuma şişko çıksın dimi
perşembe yapma vucudunun ne karşılık vereceğini bilmiyon cancan
ya bugün ya yarın yap yada cuma tartıdan sonraTabi yinede sen bilirsin
keşke öyle şaşırtsaydın da cuma günü bizde sana şaşırsaydık hauhaeuheuaeh
evet evet aynen perşembe yapsın sana katılıyorum
birazdan eve geçicem ve öğlen yemeği olarak hamburger yiyecem arasında rus salatası marul domates ketçap mayonez çift etli kih kih kih
ben yedikçe kilo veriyorum fıstıklar görüşürüz hi hi hi
Teşekkür ederim canımbugün yapabilirsem bugün yapayım:26:
Seni senibakalım hele neler yapabilirim bilmiyorum yapıp görecez kilo versem yeter bana kaç olduğu önemli değil
inş vericez cnm inş
İnşallah canımişin kötüsü bugün altın madalya kazandım diyet arkadaşım da 15 kilo vererek ama normalde 14 kilo verdim sevinemedim bile
ahh tatlım sevin motive ol niye sevinemedin 2 gün sonra 15 kilo vermiş olucan tadını çıkar canmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?