Kalori Arkadaşım

loopdido kız sen nerde çalışıyordun ne iş yapıyordun özel değilse söylermisin merak ettim

dadlım teknikerim ben çalışan kazanır elması kızarır

gitti diyorum sana ne hamburgeri hamburgeride kim yemiş aaa diyet yaparken hamburger mi yenir ayol

ne demek rahatladın mı fıstık sen iste ben hergün yiyeyim
seni gidi seni yoksa yemedinde bizi yanıltmak için mi yapıoyon :18::18::18::18::18:
1haftada kaç kilo verdiniz kızlar

tatlım ben bu hafta + ya çıktım söyleyemeyeceğim

dadlım teknikerim ben çalışan kazanır elması kızarır

seni gidi seni yoksa yemedinde bizi yanıltmak için mi yapıoyon :18::18::18::18::18:

tatlım ben bu hafta + ya çıktım söyleyemeyeceğim

devlet kurumundamısın

yok kız vallahi yedim kardeşimin gazıyla yedim yedimede bin pişmanım inanki hiç tadınıda alamadım deli gibi sinir oldum kendimede patlayacam şiştim uyy

sen neler yapıyorsun nasıl verdin 4 kilo yu . günlük kalorini kaç tuttun spor falan yaptın mı takviye çaylar içtin mi taktik ver bizede

1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. Cok zor durumlarda 1200 sınır oluyo. Spor olarak da leslie 3mile ya da ebru salli plates 56 dk. Lik yapiyorum. Bigun birini ertesi gun digerini yapiyorum. Mart 3 te 70 i gormem lazim eger olursa bir ayda 6 kilo vermis olucam. Kucuk Hedefler koyuyorum. Hedeflere ulasinca motive oluyorum. Bi de beni devamli sert bi dille elestiren annem var. Istersen zayiflama. Tartilirken basimda bekliyo.

hişt kızz sölicem bak sözlüne ona göree ... alemin bıyıklılarına asılıyon bul beniler falanlar... ooo

O candır aşktır sevgidir güvendir canımdır o benim ayyy çoook özledim de söyle hıh hiçtekine sana inanmaz

Beğendim sayfanı

Tamam canım teşekkürler

masal melek sende ilaç kullanıyormusun hipotroidin için

evet canım kullanıyorum Euthyro 50 mcg 1 sene oldu kullanalı kabızlık için gitmiştim hastaneye bu çıktı ya

Yok kız nerdeee ortalık bayağı kızıştı korktum bunlar çok verir ben artıya çıkarım diye sesimi etmiyom bu hafta bir tuhafım ya az yiyorum yinede kaç gündür artıdayım anlamadım gitti

benim boyun 168 cm

o eskidendi birincilikler falan artık ben varım
heheheee göreceğiz bakalım kim birinci olacak
Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz
inşallah ulaşırız canım bende biraz istikrarlanmalıyım
Kimse beni takmıyor bugün

oyyy kıyamam :54

canım sen kaç yaşındasın kilon kaç boyun kaç evlimisin

Kıyamam canım ya çevre çok büyük sıkıntı oluyo gerçeten beni annemde kocaman kadın gibi olmuşsun diyip duruyoduinsan çok üzülüyo

bende beğendim melek
hem face iyi oluyo biz didemle çok konuşp motive ediyorz birbirimizi hoş bende pek yok ama olsun isstek var içimde

bende beğendim melek
hem face iyi oluyo biz didemle çok konuşp motive ediyorz birbirimizi hoş bende pek yok ama olsun isstek var içimde

Ayy seni gördüm kız maşallah pek güzelmişsin biriyle de pek uyumlusunuz maşallah maşallahh bu arada aynı şaldan benimde var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…