- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz
Aramıza hoşgeldiiiinnnnMaşallah iyi vermişsin verişin daim olsuuun
çok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh
bebişim neyin var yerim havanı
kızlar naber?
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ay abla noldu bilmeden bi kusur mu işledik. söz söz bidaha yemicem hamburger filan
inanki bu hamburgeri yedikten sonra ben de diyettemiyim değilmiyim emin olamadım . :18: yemez olaydım. ama bu hamburger beni zayıflatacak biliyorum eminim eriyor gidiyor yağlarımazcık pişman oldum yediğime ama akşama sadece sıvı alarak ve yanına stepimi ekleyerek telafi edecem
zira 1. olmam gerekiyor. kih kih kih
ay maşallah ne güzel vermişsin darısı başıma bende o rakamları görebilecek miyim ki:26:
Gorursun insallah. Ben aslinda 65 lerde gidip geliyodum. Sigarayi biraktim 2 yil once. Son bir senede 10 kilo aldim. Onune gecemiyordum. Sonunda kalori sayma yontemini farkettim. Ve cok hosuma gitti. Haftada 1-2 kilo az gibi gorunuyo ama ayda 6 ile 8 arasinda vermis oluyoruz. Cok iyi valla.
Kimse beni takmıyor bugün
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ay abla noldu bilmeden bi kusur mu işledik. söz söz bidaha yemicem hamburger filan
inanki bu hamburgeri yedikten sonra ben de diyettemiyim değilmiyim emin olamadım . :18: yemez olaydım. ama bu hamburger beni zayıflatacak biliyorum eminim eriyor gidiyor yağlarımazcık pişman oldum yediğime ama akşama sadece sıvı alarak ve yanına stepimi ekleyerek telafi edecem
zira 1. olmam gerekiyor. kih kih kih
Gorursun insallah. Ben aslinda 65 lerde gidip geliyodum. Sigarayi biraktim 2 yil once. Son bir senede 10 kilo aldim. Onune gecemiyordum. Sonunda kalori sayma yontemini farkettim. Ve cok hosuma gitti. Haftada 1-2 kilo az gibi gorunuyo ama ayda 6 ile 8 arasinda vermis oluyoruz. Cok iyi valla.
oo hamburgerin vucudunda löööp et olduğunu görür gibiyim
ama sen bizi çok korkuttun da ondan uvvvv tırstık senden bıyıklı çıkınca haber ver azcık rahat edelimKimse beni takmıyor bugün
Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz
öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsunçok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh
Kimse beni takmıyor bugün
cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın
öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun
tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:
ama sen bizi çok korkuttun da ondan uvvvv tırstık senden bıyıklı çıkınca haber ver azcık rahat edelim
hiç de bile göremezsin eridi gitti bilem o hamburger
aa deme öyle bıyıklımmsen bizim gemimizin direğisin
ama sen bizi çok korkuttun da ondan uvvvv tırstık senden bıyıklı çıkınca haber ver azcık rahat edelim
hiç de bile göremezsin eridi gitti bilem o hamburger
cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın
öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun
tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:
Bebişim teşekkür ederimsırf sana bu fırsatı vermek için yedim o hamburgeri
Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek
Facebookunuzu vermiyorsunuz
Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek
Facebookunuzu vermiyorsunuz
gitti diyorum sana ne hamburgeri hamburgeride kim yemiş aaa diyet yaparken hamburger mi yenir ayolhiç de erimedi yapıştı sana
Bebişim teşekkür ederim
Facebook ummm yok ki bnm ben facebook kullanmayı sevmeyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?