Kalori Arkadaşım

Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz

çok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh

bebişim neyin var yerim havanı

kızlar naber?

Kimse beni takmıyor bugün

ay maşallah ne güzel vermişsin darısı başıma bende o rakamları görebilecek miyim ki:26:

Gorursun insallah. Ben aslinda 65 lerde gidip geliyodum. Sigarayi biraktim 2 yil once. Son bir senede 10 kilo aldim. Onune gecemiyordum. Sonunda kalori sayma yontemini farkettim. Ve cok hosuma gitti. Haftada 1-2 kilo az gibi gorunuyo ama ayda 6 ile 8 arasinda vermis oluyoruz. Cok iyi valla.

Tebrik ediyorum iyi ki bırakmışsın kiloları da verip çook sağlıklı olacaksın inşallah evet az değil tabiki de canım yavaş yavaş sağlam vereceğiz inşallah hedefim şimdilik mayısta 65 olmak sonra daha da verebilirim

oo hamburgerin vucudunda löööp et olduğunu görür gibiyim

sen neler yapıyorsun nasıl verdin 4 kilo yu . günlük kalorini kaç tuttun spor falan yaptın mı takviye çaylar içtin mi taktik ver bizede

Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz

cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın

çok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh
öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun

Kimse beni takmıyor bugün

tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:

aa deme öyle bıyıklımm sen bizim gemimizin direğisin

Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek

ama sen bizi çok korkuttun da ondan uvvvv tırstık senden bıyıklı çıkınca haber ver azcık rahat edelim

hiç de bile göremezsin eridi gitti bilem o hamburger

cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın

öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun

tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:

Facebookunuzu vermiyorsunuz

loopdido kız sen nerde çalışıyordun ne iş yapıyordun özel değilse söylermisin merak ettim

Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek

Facebookunuzu vermiyorsunuz

ooo evet tabi bozma bozma bıyık altından gül sen

benim de yok tatlım sayfam var ama topluluk masalın meleği diye bul beniiii bıyıklıımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…