Cimci më cnm sen hangi siteye kayıtlı sin
melek söylemiş canım fittingo bana çok kullanışlı gieiyor var mı senin kullandığın?
melek söylemiş canım fittingo bana çok kullanışlı gieiyor var mı senin kullandığın?
melekcimm çok geçmiş olsun. Limonlu çayına azıcık zencefil at ve sıcak sıcak içiver. Hiçbirşeyin kalmaz.
Kızlar sabah tartıldım 89.30 çıktım. Aranızda da en şişko benimİnş. eririm.
Teşekkür ederim canım aramızda en kilolu sen değilsin bende seninle aynı kilodaydım bir ay öncesinde hiç moralini bozma benim gram
gram gitti ama ay sonunda toplayınca çok oluyosende sabret vereceği inşallah bu kiloları
canımcım sizde olmasanız çok daha zor olur bu kilo verme. Bu hafta cumartesiye kadar 87 olurum inş. kaçamak yok , pasta , börek, çörek yok. 87 olursam bir bluzum var o bana daha güzel olacak onu giyineceğim inş. 87 olurum
Aynen öyle burası olunca sanki kendimi hesaba çekilecekmişim gibi hissediyorum kaçamak yapamıyorum
Kaçamaksız olursun elbette canım merak etmebende kendime hiçbirşey almıyorum şimdilik zayıflayınca alacam inşallah
79 kilo olduğumu görebilecekmiyim acaba. tam 10 kg. ortaokul döneminden sonra bu kiloyu hiç görmedim sanırım hatırlamıyom
Bu arada nasılsın ? nasıl geçti haftasonun artık kendi kendime karar verdim ay da sadece 1 kez evde tatlı türü hamur işi birşey yapıcam. Bu tarz şeyleri yapmayacağımki yemeyeyim. Yapınca insan heves ediyor. Akşamki dolmalar gece rüyalarımda dolanıyordu
kız ne güzel konuşuyonn hoppp yetmişlere bayıldım :) Bugün öğlen yemeğimde dolma var hapur hupur yiyeceğimbu arada canım göreceksin inşallah emin ol bak ben zayıflıyorsam sende zayıflarsın güzel düşün mesela bu ay altı kilo verirsen ki biraz
sıkarsan kendini verirsin sonraki ayy hop 70'ler desin yaaa yaaa
kız ne güzel konuşuyonn hoppp yetmişlere bayıldım :) Bugün öğlen yemeğim de dolma var hapur hupur yiyeceğim
Benim haftasonumda cumartesi misafir nedeni ile yorucu ve yoğun pazar da üşüttüm biraz sanırım ondan yatakta geçti dinlendim
Benim annemde ablamı arayıp dert yanıyo sürekli melek yemiyor diye artık hiç birşey yapamıyorum diye börek çörek pasta falan yap diyorum yemem ben bu seferde içi el vermiyo komşular birşeyler getirince saklıyo gizli yiyo canım ya
Geçmiş olsun canım bu ara salgın var herhalde herkes teker teker hasta oluyo :94: Canım hapur hupur yeme istersen kilocuklar gelmesin
Çok haklısın canım kimse karışmasa daha iyi oluyor artık bana zayıfladın diyince bile şüpheyle yaklaşıyorum zayıflamış olarak görmüyorum kendimi o psikolojideyim yani:26::26:
Ama en büyük avantajımız kendi evimizde oluşumuz ben 3 yıl yurtta kaldım bu kilolarda yurttan hediye hayatta diyet yapamazsın orda hep yağlı yiyecekler kafana göre ne pişireceğini planlayamıyorsun o yüzen kendi evin gibisi yok o yönden de avantajlıyız ddiye düşünüyorum
Ve artık hiç kimsenin ye demesine bakmıyorum onlar alışverişe gidince benim çektiklerimi çekmiyo onlara demesi kolay tabi hıh onlara
Alışverişi hiç sorma. İnan eşimle alışverişe gidiyoruz büyük beden demeye o kadar çekiniyorum ki sonuçta eşim ama yinede o şekilde olması beni çok üzüyor. Hele bir kıyafeti çok beğeniyorum giyiyorum dar oluyor yada düğmesi kapanmıyor mahfoluyorum. En güzel kıyafetler hep zayıflar için yapılmış. Ayrıca büyük beden kıyafetler standart kıyafetllerin 3 katı fiyatı. Biz zaten şişman olarak üzüntü yaşıyoruz birde saolsun mağazalar fiyatları abartarak bizi iyice üzüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?