Canımmm hiç kızarmıyım. Arkadaşlar bugünler içindir. Ben kuru üzüm sevmem, badem sevmem , pişmiş elma sevmem, tarçın sevmem o yüzden tatlı olarak kalorisi yüksek şeyler yiyorum.
Ben hiç çikolata yada pasta gibi şeyler yemedim bir aydır iki kere falan kek yedim şantisiz kremasız falan abur cubur da hiç yemedim
ve ekmek dışında hamur işi de yemedim görmüyor gözüm belki de ondan istemiyordur canım bilemedim tatlı ihtiyaçlarımı da dediğim
gibi yoğurtlu reçellerden karşılamaya çalışıyorum zaten yediğimiz neredeyse her besinde nişasta glikoz var fazlasını da alırsam
yağlarıma gider diye korkuyorum ve bir gün kaçamak yapınca diğer günde bünyem istiyor o yüzden korkuyorum tamamen ipleri
koparmaktan:26:
yapabiliyorsan ne güzel canım 1 aydır yemiyorum diyorsun büyük başarı
arkadaşlar bu listeyi nere bulucaz
Melekciğimm cnm benim ben tatlı ile tuzluyu karıştırıp yiyemiyorum. Yoğurda reçel, pekmez vs. döküp yiyemiyorum.
Aklıma birşey geldi deneyeceğim sizede söylerim başarılı olursam.
un, şeker, yağ, süt, vanilya ile sahte tavuk göğsü yaparız biz. Ondan yapıcam yağ hiç koymayacağım. süt de yarım yağlı koyacağım. şekeride az koyacağım . Bakayım nasıl olucak. Top top yapacağım. dışınada h.cevizi yaparım. Çok kalorili olmaz sanırım arada bir tane atarım ağzıma siye düşündüm.
hangi liste cnm
Yulaf ezmesi hiç tadmadım tadı nasıl güzel mi un gibi bişeymi ?
canım yiyeyeceklerin kalori listesini. :44:
melekciğim çok azimlisin maşallah ben olsm mümkün değil tutamazdım kendimi tebrik ettim senibende bugün kalorimi aşmadım ama diyete hiç uygun şeyler yemedm de:26:
Teşekkür ederim cimcimeYarın daha dikkatli beslenirsin aradaki fazlalık gider merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?