Kalori Arkadaşım

Canımmm hiç kızarmıyım. Arkadaşlar bugünler içindir. Ben kuru üzüm sevmem, badem sevmem , pişmiş elma sevmem, tarçın sevmem o yüzden tatlı olarak kalorisi yüksek şeyler yiyorum.

Ayy canım yaa

Tatlı Krizini Önlemek İçin Faydalı 10 Meyve
1. Greyfurt
2. Kayısı
3. Kiraz
4. Karpuz
5. Kavun
6. Papaya
7. Yaban Mersini
8. Çilek
9. Şeftali
10. Dut

Canınız tatlı çekerse sakin olun, paniklemeyin ipleri elden bırakıp tatlılara teslim olmayın. Eğer tattıktan sonra bırakabileceğinize inanıyorsanız bir lokma tadabilirsiniz. Eğer bunu yapabileceğinizden emin değilseniz tatlıdan uzak durun ve kuru meyve, meyveli yoğurt gibi yiyeceklere yönelin.

Arada bir kaçamak yapmanızda zarar yok. Haftada bir gün yiyeceğiniz bir tatlı, hafta içinde başa çıkılmaz tatlı krizleri yaşamanızı engelleyebilir. Ama yine de ölçülü olmayı ihmal etmeyin.

Canım benim canım çok tatlı isterse 3 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı reçel koyuyorum istersem kayısı doğruyorum feci şekilde

bastırıyo kuzu yemiş gibi oluyorum ve tatlı krizim geçiyo bunları da sevmiyor musun:44::44:

Ben hiç çikolata yada pasta gibi şeyler yemedim bir aydır iki kere falan kek yedim şantisiz kremasız falan abur cubur da hiç yemedim

ve ekmek dışında hamur işi de yemedim görmüyor gözüm belki de ondan istemiyordur canım bilemedim tatlı ihtiyaçlarımı da dediğim

gibi yoğurtlu reçellerden karşılamaya çalışıyorum zaten yediğimiz neredeyse her besinde nişasta glikoz var fazlasını da alırsam

yağlarıma gider diye korkuyorum ve bir gün kaçamak yapınca diğer günde bünyem istiyor o yüzden korkuyorum tamamen ipleri

koparmaktan:26:

yapabiliyorsan ne güzel canım 1 aydır yemiyorum diyorsun büyük başarı

Melekciğimm cnm benim ben tatlı ile tuzluyu karıştırıp yiyemiyorum. Yoğurda reçel, pekmez vs. döküp yiyemiyorum.
Aklıma birşey geldi deneyeceğim sizede söylerim başarılı olursam.

un, şeker, yağ, süt, vanilya ile sahte tavuk göğsü yaparız biz. Ondan yapıcam yağ hiç koymayacağım. süt de yarım yağlı koyacağım. şekeride az koyacağım . Bakayım nasıl olucak. Top top yapacağım. dışınada h.cevizi yaparım. Çok kalorili olmaz sanırım arada bir tane atarım ağzıma siye düşündüm.

Evet canım çok iyi düşünmüşsün aslında un yerine yulaf ezmesi de koyabilirsin oluyorsa tabi

Yulaf ezmesi hiç tadmadım tadı nasıl güzel mi un gibi bişeymi ?

Günaydınlarrrr

Annemle temizliğe giriştik yeni bitti perdeler camlar yerler derken bitti çok şükür kış ortası temizliğiymiş

Dün annem ve babamın ısrarlarına rağmen güne gittim oynamalıymış kafam dağılır rengim benzim atmış açlıktan eve tıkılıp kalmışım

ebeveyn işte... Önüme kocaman bi tabak koydular içimden anam ne yapacam şimdi dedim dolmalar köfteler börekler tatlılar yiyip

sonra oynayıp eriteceklermiş ne mantıksa artık sanki 2 göbekle hepsi eriyor

Neyse ısrarlara rağmen yemedim saat dokuzda yesem rejim falan giderdi ama çok şükür atlattım açıkçası canım hiç istemedi hiç gözüm

kalmadı o yüzden mutlu oldum tabi dün gece geç gelince menümü yazamadım Şimdi paylaşayım

Sabah= ! haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 dilim domates-salatalık-maydanoz

Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı + 1 elmalı top

Öğle= 1 kase yeşil mercimek + yarım havuç + yarım domates + 3 yaprak marul+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı

Akşam= yarım yeşil elma

İşte böylee

Menüm

Sabah= 1 haşlanmış yumurta + 2 şekersiz çay + 3 dilim peynir+ 2 çatal az yağlı patatesli yumurta+ 2 tam buğday ekmeği+ 2-3 dilim

salatalık ve domates

Ara Öğün= Şekerli türk kahvesi + 1 elmalı top

Öğle= Yarım tavuk dürüm+ 2 acı biber turşusu

Galiba midem hafif şeyler yemeğe alıştı şuan çok ağrıyo tavuk dürüm mideme taş gibi oturdu hiçbirşey yiyemiyorum o yüzden bu

günlük bu kadarcık

melekciğim çok azimlisin maşallah ben olsm mümkün değil tutamazdım kendimi tebrik ettim seni bende bugün kalorimi aşmadım ama diyete hiç uygun şeyler yemedm de:26:

melekciğim çok azimlisin maşallah ben olsm mümkün değil tutamazdım kendimi tebrik ettim seni bende bugün kalorimi aşmadım ama diyete hiç uygun şeyler yemedm de:26:

Teşekkür ederim cimcime Yarın daha dikkatli beslenirsin aradaki fazlalık gider merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…