Kalori Arkadaşım

iyi pazarlar canım spor yaptıın mı spor

yok canım malesef yapmadım bir gün yapıp bir gün yapmıyorum dünde temizlik alışverişi spor saydım bugün yapmadım :44::26:

Sen yaptın mı

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi yapıyorsun canım bende 1 mil leslie yapıyorum sonra bölgesel basenlerim için

Adını verebiliyor muyum özelden mesaj atayım istersen:44:

bende senin sitene üyeyim canım o da bana zor geldi biraz

Kizlar Nasılsıniz. Dün ben de misafir ağırladı bir sürü şey yaptım çok şükür kendimi tutabil dim. Dün tatili 89.90 bu sabah tatili 89.70 öyle mutluyum ki :)

Telefondan yazarken yanlış yazma hatası oluyor k.bakmayin. tartı l dim demek istedim.

Ayy rabiacım adına çook sevindim Rabbim devamın getirsin inşallah dal gibi olursun

Amin melek cigi m inş. Dal gibi oluruz hep birlikte geri de almayız inş. Kilolari

Ben acayip derece de bağırsık sorunu yaşıyorum benden önce göbeğim gidiyor O yüzden pek bi sıkıntılıyım ve huzursuzum Bide

millet toparlanmışsın gibi diyor acaba bu 7 kiloyu vermeden nasıldım bu göbekle çok şüpheleniyorum kendi halimden:44::18: Öyle

işte Menü paylaşımı yapayım

Sabah=Brokolili yumurta+ çeyrek domates ve salatalık+ 2 dal roka + şekersiz çay+ 1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve

Öğle= brokoli kavurması + 1 kase yeşil mercimek

Akşam= 3 kaşık yoğurt+ 1 çay kaşığı kuşb urnu marmelatı

Bu diyetin en güzel yanı ne oldu biliyor musunuz kızlar değişik tarifler deniyoruz daha az kalorisi olsun diye farklı şeyler üretiyoruz

ben bayağı alıştım brokoliyi haşlanmış olarak pek yiyemiyorum bugün soğanla falan kavurduk 1 yumurta kırdık ıspanak kavurması

gibi oldu beğendik

Afiyet olsun canım. Sen diyet mi uyguluyor sun. Yani günü gününe listen mi var. Benimde kobegim var biraz çekilmiş gibi şimdi. :) bağırsakları m tembel dir benim. Seninde tembel mi

Brokoli li yumurta kulağa hoş geliyor deneyeceğim ilk fırsatta. Ben haşlayıp limonlu yemeye bayilirim

Eşim koca bir tabak mis gibi zeytinyağlı lahana dolması yiyor ben kenarda sade kahve içiyorum yemeyi çok istiyorum ama yemeyecegim

ayy canım sakın yeme zayıflayınca istediğin kadar yersin ki merak etme hep yapılıyo

Canım diyet listem yok zaten günü gününe olan şeyleri de hayatta yapamam biz annemle pazara gidiyoruz bzeler alıyoruz bu hafta

bunu yaparız falan diye bazen de annem etli yemekler yapıyo onları yiyorum illa bunu yiycem demiyom yani kafama göre yiyorum çünkü

diğer türlü çok kasılıyorum yedikçe yiyesim geliyor onun yerine az kaloriyi yada kalorisi yüksek şeylerden az yiyorum aslına bakarsan

böylelikle zayıfladım yoksa kaç kere diyet bozdum malesef

Bende triot olduğu için metabolizmam yavaş zaten bağırsak sorunu yaşıyorum hep ama bu hafta hepsinden kötü geçiyo

Oyy kiyamam ki ben sana yeme dim ama çok heves ettim sabah olsada yesem bu arada besi bir yerde çayı aldım ondan içeceği m bu hafta içinde biberiye de var. Bakalım bağırsakları m çalışır mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…