sizde çok yaşayın
Bizler sizin için varız
cnm bu arada nasıl gidiyor kilo vermen cumaya iddalımısın bakayım :44::44::44:
hiç sesin çıkmıyor
yakaladık tabi
1000 kaloriyi geçiyo musun napıyosun söyle hele
Bebişim bazen karışıyor nasıl beceriyorum bilmiyorum ama karıştığının farkındayım düzeltmiyorum ki sen okurken kalori harca ve yağ yağ ne kadar düşünceli bir löpp etimm değil mi?
Bencede sizin yiyin ve şişin benm kiloma gelin birlikte veriverelim kız nolurArkadaşlar birlikte kilo vermek için vardır
löp löp kalmicam ben:18::18::18::18:
canım benim iddialı olmak için uğraşıyorum bol spor az yemek aç geziyorum aç çaktırmıyorum ama geçen hafta aldığım 1.5 kilonun yarısını verdim inşallah en son düştüğüm rakamın altına inecem.cumaya az kaldı çalışmaları hızlandırdım ne olacak görecez sen ne durumdasın peki?
6 week 6 peck var jillianın yine
ama shredi bitirenler ripped la devam ediyo genelde.. ben ripped ı bitirip 6 week 6 peck ile jübile yapmayı planlıyom
ahh bebikim gülmesemene tebessümüne bir nebze olsun katkımız oluyorsa ne mutlu bize
canım ben sana öneride bulunayım ben sürekli yapıyorum ve çok faydasını gördüm.http://www.youtube.com/watch?v=bqxxtxXWMsM
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 http://www.youtube.com/watch?v=3-9RzIZq4Rg bunları yaparsan 15 günde farkı hissedersin ben 3.de yapıyorum sen hangisini istersen onu yaparsın kolay gelsin öpüldün mucuks
Bunu bi düşüneyim ben, belki direkt 6 week 6 peck e geçerim
O halde ne mutlu size bebişim löp etimm
Benim göbüşüm çok ya 15 günde farkedemem heralde, en çok kurtulmak istediğim yer orası
Bunu bi düşüneyim ben, belki direkt 6 week 6 peck e geçerim
O halde ne mutlu size bebişim löp etimm
Benim göbüşüm çok ya 15 günde farkedemem heralde, en çok kurtulmak istediğim yer orası
ooo bazıları saman altından su yürütüyormuşgördünmü löp etim benim. kız sen sormasan haberimiz olmayacak vay vay vayy... hırslandım şimcik
koyduğun yutup video linklerini hemen kopyaladım valla mailime attım evde gidince bakacam bakalım neler peşindeymişsin seni gidi seniii
canım ben 1.5 ayda baya bir verdim göbek ve belden çok faydası oluyor şiddetle tavsiye ederim.ben bunların yanında günde 15 dk da twister çalışıyorum bir de cardio çalışıyorum herkes diyor nasıl zayıfladın sen bu kadar özellikle bel ve göbek istiyorsan bunlara ağırlık vermelisin şimdi benim tek takıntım kalçam kaldı artık kalça da çalışmaya başlayacam çünkü daha yuvarlak ve kalkık istiyorum benim ki malesef düz
canım benim iddialı olmak için uğraşıyorum bol spor az yemek aç geziyorum aç çaktırmıyorum ama geçen hafta aldığım 1.5 kilonun yarısını verdim inşallah en son düştüğüm rakamın altına inecem.cumaya az kaldı çalışmaları hızlandırdım ne olacak görecez sen ne durumdasın peki?
yok abla geçmiyom inanki geçtiysemde hemmen 45 dk stepimi yapıyom akşamları hoop 700-800 e iniveriyor kaloriler. bakalım bu ilk haftam bu şekilde deneme yapıyorum baktım olmadı 900 kaloriyi hem geçmeyecem hemde üstüne stepimi yapacam günlük kalorim 400-500e gelmiş olacak bu hafta böyle sonuçtan memnun kalmazsam 2. şıkka geçecem.
senin bu alıntılarını çözecem diye eridim eridim tığa döndüm bırakıyom diyete miyete gerek kalmadı
sen orda bekle biz gelecez senin kilonamerak etme didom benim loopcüğüm
kız banada atın videoooo bazıları saman altından su yürütüyormuşgördünmü löp etim benim. kız sen sormasan haberimiz olmayacak vay vay vayy... hırslandım şimcik
koyduğun yutup video linklerini hemen kopyaladım valla mailime attım evde gidince bakacam bakalım neler peşindeymişsin seni gidi seniii
canım ben kalori hesabını pek yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sebze ağırlıklı yiyorum genelde hafta 1 er gün de et tavuk balık yiyorum ama az yiyorum abartmıyorum senin gibi hamburgerleri götürmüyorum.sadece hafta sonu krep günü 3 krep yiyorum 1 tanesi az çikolatalı 1 tanesi kuşburnu marmelatlı 1 de sade ekmek niyetine yiyorum.ve en önemlisi sabah akşam belirlediğim videolar var onları yapıyorum günde nereden baksan 45 dk spor yapıyorum.
canım ben kalori hesabını pek yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sebze ağırlıklı yiyorum genelde hafta 1 er gün de et tavuk balık yiyorum ama az yiyorum abartmıyorum senin gibi hamburgerleri götürmüyorum.sadece hafta sonu krep günü 3 krep yiyorum 1 tanesi az çikolatalı 1 tanesi kuşburnu marmelatlı 1 de sade ekmek niyetine yiyorum.ve en önemlisi sabah akşam belirlediğim videolar var onları yapıyorum günde nereden baksan 45 dk spor yapıyorum.
cnm ya bende sendenim geçen hafta + lara geçtiğim için cumaya kadar onları vermeye çalışıyorum bir kaç yüz gramda düşerim inş
bekliyom cnm
kız banada atın video
Benimde göbüşüm var
bırak bilmediğin birşey olsun
squat diye googleye yaz bak orda anlatıyor bacakların iç kısımları sarkıyorya onları sıkılaştırmak içinben başladım inş faydalı olur.
Dans ederken ben bir tarafa iç bacak yağlarım bir tarafa gidiyor
basen bendede var
bırak bilmediğin birşey olsun
squat diye googleye yaz bak orda anlatıyor bacakların iç kısımları sarkıyorya onları sıkılaştırmak içinben başladım inş faydalı olur.
Dans ederken ben bir tarafa iç bacak yağlarım bir tarafa gidiyor
kız ağlama benim kalçadan vereyim ben sanabişey sorcam sana twister ı nasıl yapıyorsun şu yuvarlak bişey var üstüne çıkıyon dönüyon onla mı yapıyon :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?