Kalori Arkadaşım

sizde çok yaşayın
Bizler sizin için varız

cnm bu arada nasıl gidiyor kilo vermen cumaya iddalımısın bakayım :44::44::44:
hiç sesin çıkmıyor

canım benim iddialı olmak için uğraşıyorum bol spor az yemek aç geziyorum aç çaktırmıyorum ama geçen hafta aldığım 1.5 kilonun yarısını verdim inşallah en son düştüğüm rakamın altına inecem.cumaya az kaldı çalışmaları hızlandırdım ne olacak görecez sen ne durumdasın peki?

yakaladık tabi
1000 kaloriyi geçiyo musun napıyosun söyle hele

yok abla geçmiyom inanki geçtiysemde hemmen 45 dk stepimi yapıyom akşamları hoop 700-800 e iniveriyor kaloriler. bakalım bu ilk haftam bu şekilde deneme yapıyorum baktım olmadı 900 kaloriyi hem geçmeyecem hemde üstüne stepimi yapacam günlük kalorim 400-500e gelmiş olacak bu hafta böyle sonuçtan memnun kalmazsam 2. şıkka geçecem.

senin bu alıntılarını çözecem diye eridim eridim tığa döndüm bırakıyom diyete miyete gerek kalmadı

sen orda bekle biz gelecez senin kilona merak etme didom benim loopcüğüm

ooo bazıları saman altından su yürütüyormuş gördünmü löp etim benim. kız sen sormasan haberimiz olmayacak vay vay vayy... hırslandım şimcik

koyduğun yutup video linklerini hemen kopyaladım valla mailime attım evde gidince bakacam bakalım neler peşindeymişsin seni gidi seniii

6 week 6 peck var jillianın yine
ama shredi bitirenler ripped la devam ediyo genelde.. ben ripped ı bitirip 6 week 6 peck ile jübile yapmayı planlıyom

Bunu bi düşüneyim ben, belki direkt 6 week 6 peck e geçerim

ahh bebikim gülmesemene tebessümüne bir nebze olsun katkımız oluyorsa ne mutlu bize

O halde ne mutlu size bebişim löp etimm

Benim göbüşüm çok ya 15 günde farkedemem heralde, en çok kurtulmak istediğim yer orası

Benim göbüşüm çok ya 15 günde farkedemem heralde, en çok kurtulmak istediğim yer orası

senden özendim bende renkli olacam artık uheuhaeueh

Son düzenleme:

canım ben 1.5 ayda baya bir verdim göbek ve belden çok faydası oluyor şiddetle tavsiye ederim.ben bunların yanında günde 15 dk da twister çalışıyorum bir de cardio çalışıyorum herkes diyor nasıl zayıfladın sen bu kadar özellikle bel ve göbek istiyorsan bunlara ağırlık vermelisin şimdi benim tek takıntım kalçam kaldı artık kalça da çalışmaya başlayacam çünkü daha yuvarlak ve kalkık istiyorum benim ki malesef düz

canım ben kalori hesabını pek yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sebze ağırlıklı yiyorum genelde hafta 1 er gün de et tavuk balık yiyorum ama az yiyorum abartmıyorum senin gibi hamburgerleri götürmüyorum.sadece hafta sonu krep günü 3 krep yiyorum 1 tanesi az çikolatalı 1 tanesi kuşburnu marmelatlı 1 de sade ekmek niyetine yiyorum.ve en önemlisi sabah akşam belirlediğim videolar var onları yapıyorum günde nereden baksan 45 dk spor yapıyorum.

kız ağlama benim kalçadan vereyim ben sana bişey sorcam sana twister ı nasıl yapıyorsun şu yuvarlak bişey var üstüne çıkıyon dönüyon onla mı yapıyon :44:

cnm ya bende sendenim geçen hafta + lara geçtiğim için cumaya kadar onları vermeye çalışıyorum bir kaç yüz gramda düşerim inş

bekliyom cnm

kız banada atın video

Benim göbüşüm çok ya 15 günde farkedemem heralde, en çok kurtulmak istediğim yer orası [/QUOTE]

Benimde göbüşüm var

evet ya maalesef ben yedim hamburgeri kaldı hala da çıkaramadım içimden bende akşamları step tahtası aldım onda 45 dk falan spor ediveriyom 15 dk falanda pilatesin karna yönelik bide basene yönelik hareketlerini ekliyorum ama bi gün yapıyom bi gün yapmıyorum öyle okumuştum nette hergün yapılırsa daha az etki gösterirmiş en az 1 gün ara vermek gerekiyor diye.

o videoları hemen istiyorum :84:

squats ne kız ben bilmiyorum onu iyi bişi mi [/QUOTE]

bırak bilmediğin birşey olsun

squat diye googleye yaz bak orda anlatıyor bacakların iç kısımları sarkıyorya onları sıkılaştırmak için ben başladım inş faydalı olur.
Dans ederken ben bir tarafa iç bacak yağlarım bir tarafa gidiyor

Ayy benimde basen iç bacak ne ararsan var:26: kaç kere yapıyorsun bu squatı cnm

Son düzenleyen: Moderatör:

ay öyle bi demişsin ki iç bacak yağlarım diye gözümde canlandırdım

canlandırmaz olaydım

kız ağlama benim kalçadan vereyim ben sana bişey sorcam sana twister ı nasıl yapıyorsun şu yuvarlak bişey var üstüne çıkıyon dönüyon onla mı yapıyon :44:

evet canım ondan ufak yuvarlak ama günde 15 dk yapma ile bel ve karna çok faydalı ve pahalı bir şey değil bel ve can simitlerinden şikayet edenler muhakkak almalı fiyatı da çok uygun.2 link daha atayım size sabahları bir gün 20 dk olanı 1 gün on dk olanı yapıyorum ama dilim dışarıda kalıyor resmen pert oluyorum akşamda mekiklerimi yapıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=lj2lgl0PsYw
http://www.youtube.com/watch?v=-HJcmTCKGqY

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…