Kalori Arkadaşım

aldım ondan bende de var yanlarında da ipler var hatta lastikten neyse ben yapamıyorum ama ya dönüyorum otomatikman hiç bi işe yaramıyor gibi ben yapamadım sanırım tam olarak tutunuyon mu bi yerden acaba nasıl yapıyon

Squats'ı öneririm bebişim

Program da şu şekilde;

canım squats yapıyorum ben ama bu kadar çok değil kalça şekillendirme ve kaldırma videoları var onları yapıyorum içindeki hareketlerde squats da var sadece bunu yapsam daha mı etkili yani ?

Ben bu programı birebir yapmadım canım, o yüzden yalan olmasın, benim duyduğum kadarıyla evet çok etkiliymiş. Yapsan bir şey kaybetmezsin bence, biz de seni denek olarak kullanmış oluruz

Üzülme canım geçecek kurtulacaz hepsinden kaç kere yapıyon bu hareketleri
cnm ben kafama göre takılıveriyom 3 5 ne yapsam kar hesabı

ay öyle bi demişsin ki iç bacak yağlarım diye gözümde canlandırdım

canlandırmaz olaydım

aşk olsun

bakıcm bunlara cnm saolasın

Squats'ı öneririm bebişim

Program da şu şekilde;

kız bnm böyle yapabilmem için daha çok var ben ancak çömelip duruyom

koptum gülmekten alemsin yaaa kızım sen hiç giyinme bence çıplak halini gördükçe beğenmezsin kendini daha fazla yaparsın sporunu

ayy bu yorum beni öldürdü

İyi akşamlar hanımlar :)

Başlığınızı hep okuyorum ama nadiren yazmıştım. Kalori takibi yapan diyet arkadaşlarım.. :)

Ben de kalori takibiyle kilo vermeye çalışıyorum 2 aydır. Aslında 6 aydır rejimdeyim ama son iki ayda verdiğim kilo, ondan önceki 4 ayda verdiğim kilo ile aynı. Keşke kalori takibi yaptığım siteyi daha önce keşfetseymişim İlk bu şekilde kilo vermeye başlamışsanız çok şanslısınız çok. :)
Son 3-4 kilom kaldı, onları da versem diyeti bırakacağım ama kilo almamak için sanırım uzun bir süre aldığım kalorinin takibini yapmayı bırakmayacağım.

Hepinize kolay gelsiiinnn

merhaba
sana da kolay gelsin

vayyy süper bu incirim ama spor da yapmış belli çok güzel olmuş

Son düzenleme:

Onun 100 gramının kalorisine baktın mı? Güya diyet ama kalorisi çok yüksek, 1 porsiyonu 66 kalori yazıyor ya porsiyon dediği 15 gram :) yani o minicik paketin bile yarısı. Mavi yeşil bisküvilerinin kalorisi hepsinden düşük, eti formdan da.. Onu tavsiye ederim :)

Çabuk hesap ver bu nasıl yemek, neden beyaz ekmek yiyorsun???
Yolayım mı saçını başını????

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal) 66 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal Getir
2.00 x 1 Kase (30gr) Kellys Mısır Gevreği / Corn Flakes (108 kcal) 216 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Organik Süt (116 kcal) 116 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Organik Süt (116 kcal) 116 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal Getir
4.00 x 1 Dilim (9gr) Eti Etimek Hazır Kızarmış Ekmek (35 kcal) 140 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Karalahana Diplemesi (250 kcal) 250 kcal Getir
7.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 14 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal) 52 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı1290 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…