Merhaba kızlar bugün menümü yazmıycam detoksa başladım bitince yazmaya devam ederim
Ben kontrol ettim menünüMerhaba kızlar bugün menümü yazmıycam detoksa başladım bitince yazmaya devam ederim
ne detoksu yapıyorsun cnm?
Ben kontrol ettim menünü
Lahana çorbası detoksu yapıyor canım, bizi geçmeye çalışıyor cuma günü, bugün ve yarın yapacakki cumaya daha çok kilo gitsin, çakalllllllll
Ben kontrol ettim menünü
Lahana çorbası detoksu yapıyor canım, bizi geçmeye çalışıyor cuma günü, bugün ve yarın yapacakki cumaya daha çok kilo gitsin, çakalllllllll
Çabuk hesap ver bu nasıl yemek, neden beyaz ekmek yiyorsun???
Yolayım mı saçını başını????
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal) 66 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal Getir
2.00 x 1 Kase (30gr) Kellys Mısır Gevreği / Corn Flakes (108 kcal) 216 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Organik Süt (116 kcal) 116 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal Getir
4.00 x 1 Dilim (9gr) Eti Etimek Hazır Kızarmış Ekmek (35 kcal) 140 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Karalahana Diplemesi (250 kcal) 250 kcal Getir
7.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 14 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal) 52 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı1290 kcal
cnm hoşgeldin. azıcık kilon kalmış senin maşallah darısıda başımıza olsun inş.İyi akşamlar hanımlar :)
Başlığınızı hep okuyorum ama nadiren yazmıştım. Kalori takibi yapan diyet arkadaşlarım.. :)
Ben de kalori takibiyle kilo vermeye çalışıyorum 2 aydır. Aslında 6 aydır rejimdeyim ama son iki ayda verdiğim kilo, ondan önceki 4 ayda verdiğim kilo ile aynı. Keşke kalori takibi yaptığım siteyi daha önce keşfetseymişimİlk bu şekilde kilo vermeye başlamışsanız çok şanslısınız çok. :)
Son 3-4 kilom kaldı, onları da versem diyeti bırakacağım ama kilo almamak için sanırım uzun bir süre aldığım kalorinin takibini yapmayı bırakmayacağım.
Hepinize kolay gelsiiinnn
2.00 x 1 Kase (30gr) Kellys Mısır Gevreği / Corn Flakes (108 kcal) 216 kcal Getir
1 porsiyon kara lahana diplemesi mi olsa da yesem yaaa canım çekti şimdi :18::18::18:kız sen karadenizlimisin yoksa ?bu arada kızlar ablam akşam minik ekler getirmiş dayanamadım yedim 5 taneşimdi yarım saat spor yapacam aldığım kaloriyi vermem lazım yoksa cuma günü yandım
Sen o 5 ekleri nasıl yersiniyi geceler kızlar ben sporumu yaptım bitik bir durumdayım ama tekrar artı da göremem kendimi çok kötü bir his cumaya az kaldı ne olecek bakalım
merhaba. kalori takibiyle koaç kilo verdin 2 ayda acaba ? bide kalorini kaç tuttun spor filan ettin mi ? deneyimlerinden faydalanalım. benim ilk kalori diyeti yapışım da.İyi akşamlar hanımlar :)
Başlığınızı hep okuyorum ama nadiren yazmıştım. Kalori takibi yapan diyet arkadaşlarım.. :)
Ben de kalori takibiyle kilo vermeye çalışıyorum 2 aydır. Aslında 6 aydır rejimdeyim ama son iki ayda verdiğim kilo, ondan önceki 4 ayda verdiğim kilo ile aynı. Keşke kalori takibi yaptığım siteyi daha önce keşfetseymişimİlk bu şekilde kilo vermeye başlamışsanız çok şanslısınız çok. :)
Son 3-4 kilom kaldı, onları da versem diyeti bırakacağım ama kilo almamak için sanırım uzun bir süre aldığım kalorinin takibini yapmayı bırakmayacağım.
Hepinize kolay gelsiiinnn
Onun 100 gramının kalorisine baktın mı? Güya diyet ama kalorisi çok yüksek, 1 porsiyonu 66 kalori yazıyor ya porsiyon dediği 15 gram :) yani o minicik paketin bile yarısı. Mavi yeşil bisküvilerinin kalorisi hepsinden düşük, eti formdan da.. Onu tavsiye ederim :)
1 porsiyon kara lahana diplemesi mi olsa da yesem yaaa canım çekti şimdi :18::18::18:kız sen karadenizlimisin yoksa ?bu arada kızlar ablam akşam minik ekler getirmiş dayanamadım yedim 5 taneşimdi yarım saat spor yapacam aldığım kaloriyi vermem lazım yoksa cuma günü yandım
ne çabuk bitti bu bi hafta yaa yarın tartılacaz ama ben daha o kadar kilo veremedim bile yaa
fenerlilerin her sene başında bu sene şampiyonuz diyipde , sezon ortasında seneye şampiyonuz dediği gibi bende
haftaya kesin birinciyim demeye başlayayım barii
Günaydın kızlarrrrrrr
Haftaya bende iddalıyım bebeimm
günaydın canım nasılsın?
lahana kürümü ne yapıyon bakim sen :117:
dün sporumuda yapamadım8.45 de kızı uyutmaya gittiğimde bende uyumuş kalmışım bi kalktım 12 saat. geri uyudum . öyle sporda kaldı
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor zayıflama işleri... Evet yapıyom
Aferin bebeim beni bekle sen sakin sakin
bende iyiyim cnm zayıflamam durdu. Ne yazıkki o kadar dikkat etmeme rağmen çok kötüBir gün - bir gün + anlam veremiyorum bu eşsiz vicuduma
lahanayı nasıl yapıyorsun bende haftasonu yapayım belki bir faydası olurda motivasyonum artar :26:
bende iyiyim cnm zayıflamam durdu. Ne yazıkki o kadar dikkat etmeme rağmen çok kötüBir gün - bir gün + anlam veremiyorum bu eşsiz vicuduma
lahanayı nasıl yapıyorsun bende haftasonu yapayım belki bir faydası olurda motivasyonum artar :26:
Hep öyle olur canım benimde salı gününe kadar artıdaydı sinir oluyordum az da yiyorum bide böyle olunca herşeyden tabak tabak yemek geliyor içimdenCanım tarifi şu
1 orta boy lahana,2 büyük soğan,2-3 domates,2 yeşil biber,1 demet maydanoz,pulbiber,kararbiber ve tavuk bulyon koydum ben ekstradan tadı güzel olsun diye. hepsini doğradım üstüne su aldım tencerede pişti herşey yumuşayınca blander dan geçirdim biraz işte bu kadar canım. gerçek tarifi internette var
Ben 1 kere daha yapmıştım kilo vermem durunca şimdide cuma günü bırakacam çok sağlıklı gelmiyor ama vücudu şoklamak için iyi oluyoTabi herkes tadını da beğenmiyo istersen önce azcık yap öyle dene ama benimkini tadı güzeldi evdekiler bile içti biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?