Kalori Arkadaşım

Merhaba kızlar bugün menümü yazmıycam detoksa başladım bitince yazmaya devam ederim

Ben kontrol ettim menünü

Lahana çorbası detoksu yapıyor canım, bizi geçmeye çalışıyor cuma günü, bugün ve yarın yapacakki cumaya daha çok kilo gitsin, çakalllllllll

kızzzzzzzz:100::100: ne fenasın bak bak beni face de oyalıyo burda neler yazıyoo çingen seni

hem öyle bi amacım yoktu hıh iftiraya kurban gidiyorum şuan da :122: Çünküm 1 kilo bile veremedim henüz

Son düzenleyen: Moderatör:

1 porsiyon kara lahana diplemesi mi olsa da yesem yaaa canım çekti şimdi :18::18::18:kız sen karadenizlimisin yoksa ?bu arada kızlar ablam akşam minik ekler getirmiş dayanamadım yedim 5 taneşimdi yarım saat spor yapacam aldığım kaloriyi vermem lazım yoksa cuma günü yandım

iyi geceler kızlar ben sporumu yaptım bitik bir durumdayım ama tekrar artı da göremem kendimi çok kötü bir his cumaya az kaldı ne olecek bakalım

cnm hoşgeldin. azıcık kilon kalmış senin maşallah darısıda başımıza olsun inş.

Canım ya evde buğday ekmeği kalmamıştı beyz ekmeklerinde kabuğunu tüketiyorum Eşime içini veriyorum kabuğundan ben tırtıklıyorum Çok yemişim dimi :2::2::2::2::2::2:

evet cnm karadenizliyim
lahana diplemesi değil aslında lahana kavurmasıda orda kavurmasını bulamadım bunu yazdım

iyi geceler kızlar ben sporumu yaptım bitik bir durumdayım ama tekrar artı da göremem kendimi çok kötü bir his cumaya az kaldı ne olecek bakalım
Sen o 5 ekleri nasıl yersin
cnm biz senle geçen haftalarda idddalaşmıştık ikimizde çok iyi vermiştik snrm bizim öyle yapmamız lazım yoksa ikimizde çöküyoz

Hepinize hayırlı az kalorili bol sporlu musmutlu günler

merhaba. kalori takibiyle koaç kilo verdin 2 ayda acaba ? bide kalorini kaç tuttun spor filan ettin mi ? deneyimlerinden faydalanalım. benim ilk kalori diyeti yapışım da.

hee gördüydüm nasıl vermiş maşallah valla

evet evet eve gelip baktığımda görmüştüm kalori miktarı eti formların falan eti negroyla aynı sadece ambalajı küçültüyorlar uyanıklar. onun yerine N**** (Siyahi) yesen o kadar gr da aynı kalori yani.

karalahana diplemesi ne yaw yapraklardan mı yapılıyo ilk kez duydum

dayanamadım 5 tane yedim ne demek ayol. dayanamazsan 1 tane yersin durursun 5 ne

benimde favorimdir minik eklerler ama bulunduğum yerde bunu yapan pastane yok bilmiyorlardır Allah bilir de

karalahana diplemesi ne yaw yapraklardan mı yapılıyo ilk kez duydum

Bende bilmiyorum karalahanayı görünce yapıştım

dayanamadım 5 tane yedim ne demek ayol. dayanamazsan 1 tane yersin durursun 5 ne

benimde favorimdir minik eklerler ama bulunduğum yerde bunu yapan pastane yok bilmiyorlardır Allah bilir de [/QUOTE]

ahh o eklere bende bayılır - dımm..

ne çabuk bitti bu bi hafta yaa yarın tartılacaz ama ben daha o kadar kilo veremedim bile yaa

fenerlilerin her sene başında bu sene şampiyonuz diyipde , sezon ortasında seneye şampiyonuz dediği gibi
bende

haftaya kesin birinciyim demeye başlayayım barii

Haftaya bende iddalıyım bebeimm

Günaydın kızlarrrrrrr

günaydın canım nasılsın?
lahana kürümü ne yapıyon bakim sen :117:

dün sporumuda yapamadım 8.45 de kızı uyutmaya gittiğimde bende uyumuş kalmışım bi kalktım 12 saat. geri uyudum . öyle sporda kaldı

Son düzenleme:
dün sporumuda yapamadım 8.45 de kızı uyutmaya gittiğimde bende uyumuş kalmışım bi kalktım 12 saat. geri uyudum . öyle sporda kaldı

Aferin bebeim beni bekle sen sakin sakin

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor zayıflama işleri... Evet yapıyom

bende iyiyim cnm zayıflamam durdu. Ne yazıkki o kadar dikkat etmeme rağmen çok kötü Bir gün - bir gün + anlam veremiyorum bu eşsiz vicuduma

lahanayı nasıl yapıyorsun bende haftasonu yapayım belki bir faydası olurda motivasyonum artar :26:

alem lahana kürü yapıyor sen diplemesini yersen öyle olur tabi..

seni beklemiyorum ben kilo veriyorum amma istediğim kadar değil az gidiyor.

Hep öyle olur canım benimde salı gününe kadar artıdaydı sinir oluyordum az da yiyorum bide böyle olunca herşeyden tabak tabak yemek geliyor içimden Canım tarifi şu

1 orta boy lahana,2 büyük soğan,2-3 domates,2 yeşil biber,1 demet maydanoz,pulbiber,kararbiber ve tavuk bulyon koydum ben ekstradan tadı güzel olsun diye. hepsini doğradım üstüne su aldım tencerede pişti herşey yumuşayınca blander dan geçirdim biraz işte bu kadar canım. gerçek tarifi internette var

Ben 1 kere daha yapmıştım kilo vermem durunca şimdide cuma günü bırakacam çok sağlıklı gelmiyor ama vücudu şoklamak için iyi oluyo
Tabi herkes tadını da beğenmiyo istersen önce azcık yap öyle dene ama benimkini tadı güzeldi evdekiler bile içti biraz

daha önceki yaptığında işe yaramışmıydı kilo vermişmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…