bize demeseydin nazar ettik herhalde:26::26:
şimdi sporla yakarsın o kalorileri
sporu gündüz yaptıydım şimdi kitap okuyom
yarın artık
leslie ile basladıgım yolculuga haftaya spor salonunda devam edıyorumm yuppiiiiiiiiiii :)))
Melinda ve hejirada kocis ve sevgilileri ile egleniyorlardir. :) sen napiyon cnmmmm
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
kusura bakmayın dün giremedim geçte geldik eve ancak yatmışımçok korktuğum kadar saldırmadım herşeye ama herşeyden de yedim gözüm kalmadı yani toplamda dün 1158 kalori aldım ama 1 saate yakın hafif tempolu yürüyüş ekledim gezdikte eşitlensin diye Ayy dün günün favori ismi bendim herkes ayy nasıl zayıfladın böyle dedi yeni aldığım tuniğin içinde pek güzel olmuştum ayıptır söylemesi herkes maşallah maşallah diyip durdu ayy kaynanam da göreydi beni öyle iyi olurdu sabah tartıldım kilo almamışım aynı duruyorum sevindim o yüzden yerken hiç pişman olmadım galiba hak ettim sizde neler var bakim ben yokkene neler yaptınız umarım ipin ucu çok kaçmamıştır
Kızlar bu akşam leslie tekrar başladım basenlerim için aktardan yağ karışımı da aldım termal taytımı giyip yapacam birazdanAma ancak 1 milcik napıyım ben anca o kadar yapabiliyom
olsun canım 1 milden başla sonra artırırsın bana da çok zor geliyordu sonra 5 mili çok rahat yapmaya başladım sonrada 4 fast miles hala favorim
Ayy hadi inşallah yaptım da bakalım 1mil bitti sonra bitmesine yakın bıraktım bölgesel çalıştım yarım saat oldu bakalım inşallah basenlerim gider bugün çeyrek dilim ağlayan kek ve mercimekli köfte yedim kalorim 600 ama kendimi çok şiş hissediyorum:18:
600 kaloricik misüper canım ağrıların azaldı mı?
600 ama dünden daha şişim ilginçtir:44: evet cnm ya çok şükür umarım yarın da tekrardan başlamaz
inşallah canımyeşil çay iç vücudun su topluyordur
benimde sabahları karnım dümdüz oluyor sonra bi kahvaltı pörtlüyor hemen
tabi o düzlük oturunca değil ayak da
ayy alemsinbugün içemedim hiç cnm istemedi yarına artık içerim inşallah
Ayy hadi inşallah yaptım da bakalım 1mil bitti sonra bitmesine yakın bıraktım bölgesel çalıştım yarım saat oldu bakalım inşallah basenlerim gider bugün çeyrek dilim ağlayan kek ve mercimekli köfte yedim kalorim 600 ama kendimi çok şiş hissediyorum:18:
iyi geceler kızlar
bugün sadece melek ve cimcime mi girmiş siteye :44:neyse yarın hepsi gelir artıkmelekciğim mercimek köftesi seni şiş yapan artıya çıktığım hafta bende yedim mercimek köftesi yemez olaydım 3 gün şiş gezdim bir türlü inmedi şişim daha dedim 3 ay mercimek köftesi yemem mahvoldum ne yaptıysam geçmedi bir türlü ama çorbasında şişmiyorum o şekilde neyse köftede şişiyorum evdekilerde aynı benim gibi şiş gezdi 2 gün dedik neydi o öyle önceden yerdim hiç öyle fena şişmezdim az yemeye alıştım heralde ondan oldu dedim.bugün her zamanki kahvaltımı yaptım geç yaptığım için öğlen kaynadı arada bende 2 gün kurusu ve 2 ceviz içi yedim.akşamda tavuklu kara buğday pilavı ile bir kase kereviz salatası ve 1 tane de armut yedim.sporumu da yaptım 45 dk günü bitirdim.bu arada kalça için bugün 4.günüm ve 70 squatımı da yaptım öğlen mahvoldum program sonu 250 ile bitiyor sonucu güzel olur umarım:44::44:
iyi geceler
bende yedim bugün ama çok yemedim yada çok yemediğimi düşünüyorum turşu falan da yedim ama çok şişmedim sanırımbence yeşil çay içtiğimden şişmiyorum ama emin değilim tabi belki siz içseniz yine de şişkinlik olur evet kimseler girmemiş bugün pazar olduğundan sanırım
canım ben yeşil çay her gün içiyorum sabah akşam hatta akşamları yeşil çay biberiye karışımı yapıyorum ve birazda limon sıkıp 2 bardak içiyorum.ve her gün sabah öğle ve akşam toplam 1 saat spor yapıyorum ona rağmen tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bugün 3 gün oldu çıkamadım daha ve çıkamayınca tartıya yansıyor rakam hemen sinir oluyorum daha ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?