o konuda form çayları çok işe yarıyor canım denedin mi bilmiyorum ama sıkıntıyı gideriyor hemen
canım denedim denemez miyim ama o da geçici çözüm oluyor bünye alışıyor sanırım belli bir süre sonra ama ben Ankara da böyle oldum İstanbul da bu kadar olmazdım
Ankara da olmanla ne alakası var ki canım?
ben sürekli kullanmıyorum form çayını haftda bi ihtiyacım olursa yoksa zaten bağırsakları tembelleştireceğini düşünüyorum ama melek demişti sanırım zaytinyağı mı içiyormuş öyle şeyler deneyebilirsin:26:
nasılsınız bakalım.
ben haftasonu spor yapamadım hiç kızım evde olunca izin vermedi yapmama
iyi geceler kızlar
bugün sadece melek ve cimcime mi girmiş siteye :44:neyse yarın hepsi gelir artıkmelekciğim mercimek köftesi seni şiş yapan artıya çıktığım hafta bende yedim mercimek köftesi yemez olaydım 3 gün şiş gezdim bir türlü inmedi şişim daha dedim 3 ay mercimek köftesi yemem mahvoldum ne yaptıysam geçmedi bir türlü ama çorbasında şişmiyorum o şekilde neyse köftede şişiyorum evdekilerde aynı benim gibi şiş gezdi 2 gün dedik neydi o öyle önceden yerdim hiç öyle fena şişmezdim az yemeye alıştım heralde ondan oldu dedim.bugün her zamanki kahvaltımı yaptım geç yaptığım için öğlen kaynadı arada bende 2 gün kurusu ve 2 ceviz içi yedim.akşamda tavuklu kara buğday pilavı ile bir kase kereviz salatası ve 1 tane de armut yedim.sporumu da yaptım 45 dk günü bitirdim.bu arada kalça için bugün 4.günüm ve 70 squatımı da yaptım öğlen mahvoldum program sonu 250 ile bitiyor sonucu güzel olur umarım:44::44:
ben çok faydasını gördüm canım yeşil çayın hem cildide güzelleştiriyor :108:
kızlar nerelerdesiniz özledim
Kızlar günaydın, hafta sonum baya yoğun ve güzel geçti.
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım, c.tesi gününün kalorilerini yazamadım diyetarkadaşım'a, dününküleri de bugün yazacağım, hiç nete giremedim yani. Ve spor da yapamadım, canımı en çok sıkan şey de bu
O kadar güzel tepkiler aldım ki insanlardan, çok zayıfladığımı söylediler, çok mutlu oldum, motivasyonum arttı
Sevgilim c.tesi beni elleri ve ayakları üstüne yatırarak ağırlık çalıştı düşünün yani o kadar farketmişim
cnmmm.
Hafta sonu ara ara bakıverdim ben ama çok az yazabildim.
Birde yedimde yedim .
Bir fıstık deliliği başlamış bende ki sormayın
Bir tane ağzıma atıyorum avuç avuç dolduruyom sonra
Kızlar günaydın, hafta sonum baya yoğun ve güzel geçti.
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım, c.tesi gününün kalorilerini yazamadım diyetarkadaşım'a, dününküleri de bugün yazacağım, hiç nete giremedim yani. Ve spor da yapamadım, canımı en çok sıkan şey de bu
O kadar güzel tepkiler aldım ki insanlardan, çok zayıfladığımı söylediler, çok mutlu oldum, motivasyonum arttı
Sevgilim c.tesi beni elleri ve ayakları üstüne yatırarak ağırlık çalıştı düşünün yani o kadar farketmişim
günaydın kızlar
çok verimli bi haftasonu olmadı benimki de.. çok aşırı yemedim ama h.içi kadar dikkat edemedim tabi
jillianı da bıraktım.. ps3 fitness move yapıyorum artıkdaha eğlenceli
cumaya kadar tartılmıcam inşallah.. fazla çıkınca üzülüyorum
bi de motivasyon düştü galiba benim haftasonu az kalsın cozutup bırakıyodum diyeti
ama bugün normal halime döndüm
cnm ps3 fitness move yapıyorum artık bana bu konuda daha detaylı bilgi verebilir misin ?
motivasyon bozmak yok aynen devam
bizde playstation 3 var.. sonracığıma onun spor programı var (alet edevatını da almıştık)
eşim de bana onun fitness programını almış hedaye olarak
bak bu Eki Görüntüle 1005141
bunda bi sürü program var.. istiyosan kardiyo çalışıyon istiyosan bacak, kol, karın
istiyosan karışık falan.. kendi programını yaratabiliyon
eğlenceli baya.. bi de çok efor sarfettiriyo
oyun oynarken egzersiz yaparak zayıflıyorsun yani doğru mu anladım :18::18::18:
Canım sizde olanları bana bir liste şeklinde yazabilir misin ?
Ben de almak istiyorum
Şişkoo olmak istemiyorum
playstation 3 var mı sizde?
eğer varsa 2 tane move kolu alacaksın onlar hareketi algılıyo ve böylece kaç kalor yaktığını da söylüyor
sonra da yukarıda resmini yolladığım oyunu alacaksın
tam olarak oyun da diil o aslında içinde fitness hareketleri var basket de atıyon, kum torbası da yumrukluyon
playstation 3 var şuan için pahalı
Belki birazcık daha rahatlayınca alabilrim
koşu bandı fiyatında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?