playstation 3 var mı sizde? yok
ama alırım
ucunda yeter ki zayıflamak olsun
ayy hayal bile edemiyorum kum torbası yumruklamayıçok merak ettim :18::18::18::18::18::18:
bakayım bir fiyatlarına marka olarak tavsiye ettiğin var mı cnm:26::26::26:
benim eşim oyun oynamayı çok sever o nedenle almıştık ona
evet biraz pahalıya çıkıyo çünkü o spor kolları bile pahalı
ama bizde zaten vardı sadece en son bu fitness cd sini aldı.. kaç para bilmiyom hediye
bu sayede ben de faydalanıyom artık ps3 ün nimetlerinden
eşinin eğer oyun sevgisi varsa alabilirsiniz ikiniz de kendi amacınız için kullanırsınız
saol cnmmm[video=youtube;bxPrXtYmFIE]http://www.youtube.com/watch?v=bxPrXtYmFIE[/video]
buna bi bakabilirsin fikir edinmek için canım
drydry cnm performansın düşmüş nerelerdesin
kocama kızdım kocama
Ahh şu kocalarımız yok mu
olsa bir dert olmasa bir dert
İnş. ciddi bir problem yoktur. :18::18::18::18:
yok gibi bakalım ondan gelecek cevaba bağlı.
loop um şimdi sen deyince gördüm girmedimki ben haftasonu sanırım diyet arkadaşıma ee nasıl cvp verecem yazdığına o üstteki yorum yerine yazıp gönder mi diyeceğim acemiyim ben
loop um şimdi sen deyince gördüm girmedimki ben haftasonu sanırım diyet arkadaşıma ee nasıl cvp verecem yazdığına o üstteki yorum yerine yazıp gönder mi diyeceğim acemiyim ben
Kızlarrrrrrr
Pek ilgilenemiyoruz bugün yoğunluğum var
Ya karnımda bi şişlik var neden acaba
ayy iyiki geldin melek. kimse yok buralarda sıkıntıdan patladım.
Ne tarifi deniyorsun bakayım:26:
ton balıklı patatesli bir tarif denedim kızartılıp yapılıyordu ben fırına attım bide pırasalı bi fırın yemeği vardı onu yaptım ikisi de güzel oldu ama ikisine de tuz atmayı unutmuşum
ton balıklı patatesli bir tarif denedim kızartılıp yapılıyordu ben fırına attım bide pırasalı bi fırın yemeği vardı onu yaptım ikisi de güzel oldu ama ikisine de tuz atmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?